to ti vrijedi samo za EU drzave ako nisi znao.. ukucaj DS-TLKZ i imas 6€ popust..Dze ste raja. Ko je uzimao sa grosso-a? Vidim sad da im pise da cak i ako salju iz kine da se ne placa carina sa onim sf-om. Ako je tako onda mozda mogu uzeti i verziju sa 6gb ili sivi sa 4gb. Kolika je postarina?
Nešto kao multiwindow gdje još na margini možeš odabrati shortcut za razne aplikacijeNe znam šta je taj one step, čim sam video novu ikonicu odmah je bilo disable.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Na Cool1 je taj crni okvir baš debeo, nema šanse da ga ne primetiš, na le max2 je prihvatljiv, na le pro 1 prilično tanak, na le max(x900) je ubedljivo najtanji a na le pro 3 je gotovo neprimetan zbog zaobljenih ivica.Jedno pitanje za korisnike, posto planiram da uzmem ovaj ili neki drugi LeEco telefon. Onaj (crni) okvir oko ekrana, odnosno izmedju ekrana i ivice, kako se vama to cini uzivo, odnosno dok koristite.
Ovako kad gledam review-ove cini mi se da mi je to deal breaker, bas bezveze.
Inace ako ne nabavim ovaj moze za oko 200e kod nas Cool1 model sa 12 meseci garacnije.
Ima ota...ali jako cudno...na 018s rev1 je uredno dosao na rev 2 pa na rev 3 dok 020s nije nikad ni dosao...Hvala frende, znam to. Samo nije za mene nego za kolegu koji kupuje mobitel, a nije vičan flesanju. Htio bi da ima OTA, znači Cuoco (ako ima) ili Indija.
Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk
Gde nalazis ove informacije?
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari