Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ma bio sam na nekom EUI i pokusao flesati onaj grkov patch za multilanguage, nesto poslo krivo i onda sam izbrisao sve i stavio original Indijski 19s, kazu da je na njemu najbolja baterija, a ima i gapps integriran. Npr. dugo drzis home i pojavi se google pretrazivac, a ne baidu itd.. cini mi se i najbolji rom za prepustiti novom vlasniku, ima OTA i sve radi..

Sent from my Le X821 using Tapatalk

A enkripcija?

Ionako cu sve brisat

Danas mi stigao račun, onaj MIUI rom je poslao sms na neki inostrani broj, za aktivaciju nekog njihovog naloga. Poenta je da je poslao bez mog odobrenja i poslao je identičan sms sa obe kartice. Čisto da imate u vidu!

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Hoće to miui ako se aktivira "find my phone" čini mi se

Ne mogu da se setim tačno sada ali mislim da nisam izabrao to. No jesam kreirao MIUI nalog ali me nijednom nije obavestio ni pitao za slanje sms... Mislim nije strašno 36din ukupno ali čisto da znate...

@Darko1290 vidim da je zhaocheng popravio wifi/bt?! Da jos malo flesam dok je fon kod mene.
BTW sretan Bozic svima koji danas slave!

Jeste, sredio je na zadnjem release, bar meni radi, upravo testiram.

Da potvrdim da ovde rade BT/wifi. Nijednom mi se nije prekinula veza.

Screenshot_20170107-202101.png

Evo baš stavljam, preko ADB sideload jer sam morao skinut onaj Indijski zbog enkripcije.. Mislim da ću kupcu stavit cuoco ipak

@Darko1290 vidim da je zhaocheng popravio wifi/bt?! Da jos malo flesam dok je fon kod mene.
BTW sretan Bozic svima koji danas slave!

Hvala na čestitkama,dobra je baterija 020s evo na 49%
Screenshot_2017-01-07-20-47-54.jpgScreenshot_2017-01-07-20-47-34.jpg

Sent from my Le X820

Stavio sam i onaj kod a umesto facebook apk kupio sam swipe pro na popustu te i to je uticalo jer facebook mi je bio jedan od većih potrošača.

Sent from my Le X820

Uzeti u obzir da računanje traje od 92% jer je danas bio OTA pa sam morao da se restartujem.

Screenshot_20170107-205701.png

Ovaj telefon me sve više oduševljava .Za FP sam pokrenuo proces na paypal pa videćemo , javljam rezultat.

Sent from my Le X820

dobre su vam baterije, bolje nego na x500 sta sam imao.. :)

from my Le X720 on TT

Ne kazem da treba kupiti bilo sta ali definitivno ne vidim sebe da vise ikada kupujem telefon od 400-500e jer na njemu pise neko poznato ime...

Nadam se da hoce ali eto tako sam mislio i za OnePlus pa vidi sada koliko kostaju... A OPO je bio super povoljan isto.

Ti obazavas da postavis pitanje oko necega sto je toliko ocigledno :D

Kao da dodjes i pitas jel sada napolju mrak :)

Darko zgodna ova aplikacija one step.. i potvrđujem i ja da BT/WiFi radi bez greške

Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk

Nadam se da hoce ali eto tako sam mislio i za OnePlus pa vidi sada koliko kostaju... A OPO je bio super povoljan isto.

Pa OPO je bio 350€, a OP3 je 400€ (tj. OP3T 440€). Nije to veliki skok u ceni.

Ali, OnePlus je ozbiljno sredio softverski tim i morali su sigurno da zaposle još dosta ljudi, a to košta. Pogledaš koji official rom ima LeEco, a koji OnePlus i sve je jasno...

Ne znam gde je koštao OPO 350€, ja sam moj od 64GB platio 309,99€. I ta priča o softveru ne stoji. OPO je imao odličnu podršku jer je Cyanogen sa svojim OS stajao iza toga. Leeco ROM je za moj ukus kriminalan ali eto, svi ga ovde koriste a niko CM koji preferiram i na ovom telefonu. Tako da tehnički gledano, imam identično iskustvo po pitanju software-a, uređaj sam platio skoro duplo manje nego recimo OP3 da sam uzeo a isti tehnički ni u čemu ne zaostaje. Čak i da tražim dlaku u jajetu opet cenovna razlika mi jasno kaže da treba da ćutim.

Ne kažem da OnePlus nije u jednom trenutku našao dobar balans ali mislim da su se itekako odaljili od prvobitne priče iako su svakako i dalje bolji izbor u odnosu na Samsung itd.

Ja imam letv one pro i baterija mi sot izvuče do 5 sati maksimum. I to bez YouTube. Bez NBA 2k17. Sa NBA i malo youtuba ne može više od 4.5 sot. Nemam Facebook i to samo viber i WhatsApp. E sad meni se sviđa ovaj lemax 2. Jeli moguće da mu je bolja baterija iako ima isti kapacitet a veći displej

S820 je bar kazu dosta stedljiviji od S810, tako da je mozda zbog toga razlika... No svakako, slike ne lazu :)

Dze ste raja. Ko je uzimao sa grosso-a? Vidim sad da im pise da cak i ako salju iz kine da se ne placa carina sa onim sf-om. Ako je tako onda mozda mogu uzeti i verziju sa 6gb ili sivi sa 4gb. Kolika je postarina?

Kako se radi apdejt mokee rom-a?
Može iz twrp bez brisanja podataka ili mora full wipe?

Vrh Dno