Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Poz ljudi, potrebna mi je brza pomoć. Duže vreme pratim ovu temu i ovaj telefon, ali sad sam video na grossu dobra ponuda za Le 2 X520, koja je u okviru mog budžeta a x820 nažalost nije. Iznenadio bih devojku. Izvinjavam se za off ali tema o njemu je mrtva.. Šta mislite koliko je pametno to kupiti, sa tim BB72 Romom.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A sta god neko da ti kaze ko nije imao dodira sa telefonom slagace te... A nije isto citati testove po internetu i posedovati. Kvalitet izrade je sasvim sigurno odlican. Ostalo, ne znam. Generalno su se pokazali kao odlicni telefoni.

Odličan mobilni telefon a i taj rom je ok i vršiće posao.Imao sam x600 i sada x820 a probao i x620 i svi su estetski odlični i imaju dobar foto a to žene vole.

Sent from my Le X820

A ako taj rom slucajno bude imao nekih bugova, da li mogu da ga vratim posle na stock, hoce li sa tim da funkcionise (ako zanemarimo kineski bloatware)?

zamena ekrana,baterije ....
Camera2api u build.prop dodati "persist.camera.HAL3.enabled=1" sacuvajte i restartujte mobilni.naravno prvo backup
notifikacije *#*#46360000#*#* i iskljuciti donju opciju Enable resources in the background
za sta se ovo odnosi? :)

Jel previse gej ova zlatno roze uzivo? Jedva sam skupio i ovih mucenih 200 evra, de jos da dodajem i 40 evra za normalnu boju

Jel previse gej ova zlatno roze uzivo? Jedva sam skupio i ovih mucenih 200 evra, de jos da dodajem i 40 evra za normalnu boju
Ženi sam uzeo redmi 3 pro u toj boji, meni se nije sviđala nikad, i eto, silom prilika poručim tu boju jer druge za taj novac nema. Proći će uz crni bumper

Ja konačno na aliexpressu nadjoh neke skinove, u boji drveta. Videćemo valja li to nešto :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

A gde jos da stavljam i bumper na telefon od 5,7 inca. Gde si porucio? Ja sad gledam i nigde ne mogu da nadjem za te pare, najjeftinije 165 evra iz Kine. A pre dvadesetak dana sam bio naso za 205 iz Evrope al sam zaboravio gde. Mada verovatno je bila neka akcija

For LeEco Le Max 2 Case 5.7 inch Soft TPU Silicone Case Slim TPU PU Leather Back Cover Case For Letv LeEco Le Max 2 X820
http://s.aliexpress.com/neuYbeii
(from AliExpress Android) ovu crnu imam i odlično mu stoji.

Sent from my Le X820

Imam i ja crnu, mekanu. Uopšte ne dodaje na veličini telefona, još i izjednači kameru sa ostatkom telefona. Naučio sam još dve, jednu plavu i jednu srebrnu, da vidim kako i to izgleda. :)

New 360 Protection Housing For LeEc...press.com/q6JFfiUV (from AliExpress Android)
Ovakav crni imam, plavi i srebrni sam naučio.

For Letv LeEco Le Max 2 X820 5.7" F...press.com/YjIRze2a (from AliExpress Android)
Ovo je drveni. :)

Aha, to je skin, nalepnica. Ne znam, na drugim telefonima su lepo stajale, videćemo kakve su ove.

Od kineza, kazu internal test build. Mada mozda je i fake. No jeste 7.0 najavljen za posle nove godine, videcemo...

Ajoj pa zasto? Ni 3 meseca nije proslo :-D da je i vise ne vidim razlog prodaje..

Ma mobitel je fenomenalan, ali ne trebaju mi 2 a dobijam (tj nadoplacujem) sluzbeni. E sad za tu nadoplatu bi eventualno prodao ovaj, al razmisljam cak da ga i ostavim da budem iskren

Ma bio sam na nekom EUI i pokusao flesati onaj grkov patch za multilanguage, nesto poslo krivo i onda sam izbrisao sve i stavio original Indijski 19s, kazu da je na njemu najbolja baterija, a ima i gapps integriran. Npr. dugo drzis home i pojavi se google pretrazivac, a ne baidu itd.. cini mi se i najbolji rom za prepustiti novom vlasniku, ima OTA i sve radi..

Ma mobitel je fenomenalan, ali ne trebaju mi 2 a dobijam (tj nadoplacujem) sluzbeni. E sad za tu nadoplatu bi eventualno prodao ovaj, al razmisljam cak da ga i ostavim da budem iskren

Koji je telefon koji dobijas? Ostavi le max :)

Nazad
Vrh Dno