Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Nisam ekspert, ali sve mi se to cini jako slicno

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ko koristi nova launcher neka sa le store skine novu verziju gde je rešen bug za EUI
Screenshot_2016-12-23-13-08-33.jpg

Sent from my Le X820

Ja koristim 5.0.1 prime, skinuo negdje apk i radi bez tog buga

Nema je u recent apps, tj kad pocistis sve otvorene aplikacije ne vraca u launcher nego se nesto smuva

EUI-sti, izašao vam je Cuoco 020S...

Jel jeste :) :) :)

Cudno jos nije stigao OTA update na 019s

Poslednja izmena:
Oprosti sad sam na

LeECO_Le2_X820_MAX_5.8.018S_REV1_CUOCO92.....i nema OTA jos

S tog rev1 si trebao imat ota na rev2 i rev3, pa ti si sam pisao da je izasao rev3 gdje je integrirana ona promjena u build.prop za kameru.. S tog rev3 bi po meni trebao ic na 20s. 19s nikad nije ni nece izac za Kinu, to je bio neki leaked 19s koji je izasao prije sluzbenog 18s. Tako je bio i leaked 21s prije sluzbenog 20s... U svakom slucaju mozes i ovako kao sta rista pise ako ne dobijes OTA.
Meni je odlican ovaj madsurfer 20s od 23/12. Ima sense i google launcher za izabrat, AOSP tipkovnicu... Milina

Stavio sam ovo da probam:

https://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=138801

Ista je situacija kao i sa ostalim CM14.1, ne radi kamera, torch i live display. Međutim oduševljen sam performansama, radi brže i od EUI što je neverovatno. Stvarno velika šteta što ne uspevaju kameru da reše, odmah bih se prebacio. Tj izgleda da ćemo morati stvarno da čekamo Nougat EUI da bi i custom Nougat bili kako treba.

Nisam mislio da cu to ikad pozelit, ali volio bi jedan dobar miui probat. Da ima gapps i sve

Jel to global? Bez onih kineskih gluposti ili?

Imaš na prvom linku sve o njemu te pogledaj

Sent from my Le X820

Mislim da sam probao neku raniju verziju i puna je Kine. Cekat cu da Grk napravi nesto na leeco.re

Sta je ovo sa cenama...pala cena le maxu na 176e za pink gold dok 6 64g gorce gold ima za 220

Jel našao neko neki skin? Nešto kao dbrand, znam da njega nema za ovaj telefon. :)
Inače, brzina punjenja me svaki put oduševljava, quick charge radi odlično. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Grk objavio MIUI na xda!

Nazad
Vrh Dno