Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Da, ali ne znam da li je to - to tj da li se na ovo misli...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Jel to može da se kopira tj da ja izvučem podatke sa moje i prosledim njemu da stavi kod sebe?

P.S. Mokee release za 2-3h. Javljam ima li promena.

Treba mu sa telefona koji nema već programirane FP, znači ili sa novog ili da ti obrišeš tvoje predefinisane...ali svejedno on mora da formatira svoju particiju prvo pa da onda ubaci od nekog kome radi, i opet kažem, to sve na sopstvenu odgovornost, pošto ne znam kako je to rešeno kod le max2

Stigao update ,kod mene je stock recovery ali i dalje javlja da je telefon rotovan .Mora da se nešto poremetilo pri onom flešovanju jer mi i tada ovo pokazivalo,ako neko zna šta može da bude neka napiše.Screenshot_2016-12-21-06-07-47.jpgScreenshot_2016-12-21-06-06-57.jpg

Sent from my Le X820

Meni ga na 21s ne nalazi, a nisam nasao di ima za skinut

Skinuo ja bio, prepeglao preko 21s i sve mi se poremetilo.. koliko sam vidio nema promjena koje smo vidili u dev verzijama, sve izgleda isto kao na 18/21

Bilo je drugaciji recent apps screen i ona podesenja za wifi, bt itd su izgledala drugacije. U dialeru je onaj "gumb" za javit se ili poklopit bio manji i zaobljenih rubova, eto to je koliko sam ja uspio skuzit..

Ovo u dialeru je izgledalo ok, a ovo drugo je meni bolje ovako kako je..

Sta je to? Ako je twrp manager, prije nije radio za nas mob

Poslednja izmena:
hvala svima na sugestijama. :)
na kraju sam se vratio na indijski, nekako mi najvise lezi. zapravo, aplikacija za kameru mi je bolja na ovom, sto se tice kvaliteta, nisam imao vremena da proverim... ako je neko uporedjivao, neka iznese utiske.
svidja mi se onaj mokee, lepo radi. samo nece da flesuje pixel launcher, preko twrp.
e sad, fp ne radi i dalje. :D na onom dev romu koji se flesuje, proba da ga registruje, ali nece. okidanje kamere radi normalno. na ovim ostalima, ne radi. sigurno je problem u softveru, ali ce ga mozda srediti kasnije.
bez obzira na to, ja sam prezadovoljan telefonom. :D

Napiši prednosti indijskog roma i link,a kada se vraćaš sam indijskog moraš da brišeš data...A šta radiš sa slikama.

Sent from my Le X820

Nije mi teško da sve vratim, Google sam sve uradi. :) Slike mi odmah idu na Google photos, a I sve sam prebacio na komp.
Pa prvenstveno, glavna prednost mu je minimalni broj kineskih aplikacija, i Google play od samog starta. Plus, nekako mi je ovaj eui dobar, navikao sam na njega. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Google play music, Spotify premium. :) I got it all covered. :D

Od tih EUI romova jedino što je meni donekle upotrebljivo je ovaj poslednji madsurfer dev 446D. Sklonio je bukvalno sve i stavio Sense launcher itd. Dosta blizu onome što imam na Mokee.

Skinuo sam ceo rom,preimenovao na update i sve prošlo kako treba.Sem nekih sitnica i ne vidim neke promene, videćemo bateriju
Screenshot_2016-12-21-21-30-12.jpg

Sent from my Le X820

Ovo je ovaj poslednji? Kako ima 021s ? Koji je ovak 020s?

Pa jel te stvarno toliko mrzi da guglaš i sve mora na tacni :)

020 je zvanični, 021 je leaked build, zvanično to ne postoji.

ozazi ,posto ni tebi ne radi FP dali planiras da stavis npr xposed i omogucis da se telefon budi i na vol +,- ; da li neko zna sem ovog nacina kako da se omoguci ova funkcija sem sa xposed?

Poslednja izmena:
Ne, ne vidim potrebu za tim. Ne verujem da će se telefon zadržati dovoljno dugo kod sebe da se brinem o dugmetu (ne planiram da menjam toliko brzo inače). :D

Mislim da rista totalno neopravdano paranoiše kada je power dugme u pitanju :)

Nazad
Vrh Dno