Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Poslednja izmena:
Hvala ti Darko. Cena je odlična, ali kum za 10-12 dana kreće za Srbiju, tako da nema šanse da stigne (piše da je dostava preko 30 dana). Ona varijanta 6/64gb za 269e jeste skuplja, ali piše da je dostava oko 8-10 radnih dana, tako da će, nadam se stići na vreme. Imam x800 sa 64gb i mnogo znači dodatnih 32gb prostora. NAžalost, polomio sam mu ekran, a onda sam polomio i taj rezervni , a je sada kod ćerke, a ja sbi hoću da poručim ovaj. Da li sigurno stižu za 8-10 dana i šta se dešava ako kum krene za Srbiju, a tel još nije stigao?

Nisi dakle ni citao sta tamo pise :) To je SF express tj isti nacin dostave kao i svi gore pomenuti, dakle 8-10 dana...

EDIT: Pogotovo sto u toj varijanti telefon dolazi u FR pa odatle se eventualno salje u neku drugu EU zemlju, moze samo jos manje da bude tj da stigne i ispod 8 dana, moj je 3 dana nakon slanja bio u Parizu a poslat je sutradan od narucivanja. Ostatak do 10tog dana je putovao od FR fo HR.

Poslednja izmena:
tako je do FR ce ti i i jedna i druga opcija stici prije nego 8-10 radnih dana sigurno..

from my Le X720 on TT

Od onog prodavca na aliju ti neće stići jer sam i ja hteo da naručim od njega za Beč pa mi je slao poruke da je sada skuplji transport pa ima da putuje dosta duže.

Sent from my Le X820

Cudno, ja sam se skoro za prijatelja raspitivao, sve onako kako pise :S

e onda neznam ni ja.. mislio sam da imaju istu shemu ko Grosso.. :(

from my Le X720 on TT

Darko jel groso salje za Crnu Goru? da li pisu pravu vrednost paketa? ili je ono gift 100 dolara tipa

Do 150e nemaš carinu u Montenegro

Sent from my Le X820

Jel znas mozda darko posto si ti uzimao sa grossa? :D ili lukam?

Pa ako u listi zemalja tamo stoji Montenegro onda šalju. Nisam gledao.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Salju za Cg proverio sam ali bitnije mi je koju vrednost pisu na paketu? Koliko su tebi pisali , i ko je jos uzeo sa grossa

Sad već mnogo pitaš, ne sećam se šta je pisalo za vrednost...

Imamo dva nova EUI roma na leeco.re
Prvi je od nekog tipa zvanog aurel koji trazi 3$ donacije za link
Drugi je od onog Grka zvanog CrisBal koji je radio ovaj zadnji twrp sto rista i ja imamo

Poslednja izmena:
Mislim da je neka greska, ali lijepo izgleda
f2106542ab71b5705333dcbeb0efed0c.jpg

Razgovarao sam na viber i posle toga skener otisaka mi vise ne radi,probao sam i kalibraciju i wipe cache i devilk i nista.Ima li neko neki predlog ili da stavim neki rom da probam samo koji?

jesi probao maknut spremljene prste pa opet stavit?

from my Le X720 on TT

Ne reaguje senzor ,sklonio sam stare i kalibracija .

ne zvuci dobro.. probaj neki drugi rom.. cisto da znas da nije do njega..

from my Le X720 on TT

Izgleda da sam naleteo na minu ,u sustini taj otisak mi i najmanje znaci ali nema DT2W da ne zezam dugme e to kada bi imao nebi se ni bunio ovako videcu.

Imaju i na XDA i na 4pda uputstva kako i šta probati. U velikom broju slučajeva je to softverski problem i ljudima je ponovo radio fp senzor.

Stavi eui cuoco92 18s ili 21s..na njima radi sto posto. Ako ne radi na njima nazalost je problem sa otiskom

Stavio sam mokee pa 018s stock i nula

Sent from my Le X820

Nazad
Vrh Dno