Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Vidit ces baterija na 21s cudo koliko traje

Sent from my Le X820 using Tapatalk

I na 18s od cuoca92 je kod devojke odlicna, dan dan ipo...vrlo dobro ociscen rom...a ovaj 21s je odlican isto kad se zamrznu app al opet nije to to jet su i dalje fizicki tu..

oko 5 sati ja mislim...
Ovako stoje stvari sa mojim grey telefonom. Kinez ga definitivno nije poslao jer ocigledno nema na stocku a nece ga ni biti tj nece da ga salje po ovoj ceni koja je bila tad ( 220 usd ), prvo me je lagao sve ovo vreme kako je poslao i kako je guzva i na to mi odgovarao svakih 4-5 dana, pritom pitao sam Aliexpress suport da li je paket poslat i to vise puta na sta su mi oni vise puta rekli da jeste i da je sve u reedu da bi ja saznao od SIngapurske poste da paket nikada nije poslat i da je to rezervisan broj za moju destinaciju da to rade agenti u lokalnim postama. Moje pitanje je sada gde da kupim grey telefon za neke pristojne pare, jer je sada 270 ako ga uopste i ima?? I drugo pitanje pored dispute-a koji cu otvoriti da li je ikako moguce da povratim moj kupon od 10 dolara ili da nekako otvorim i dispute protiv Alija jer su me doveli u zabludu time sto su mi rekli i oni da je paket poslat i da im trazim kupon.

Zaboravi na sve i nemoj da se nerviraš. Kupone nije moguće refundirati, Aliexpress podrška ne zna da li ti je neko poslao paket ili ne, njima je dovoljno da postoji tracking number koji ide ka tvojoj zemlji i za njih je sve u redu, e sad, to što nisi dobio svoj paket, otvorićeš dispute i dobiti novac nazad a nerviranje i kupone ti niko neće nadoknaditi,na žalost.

Od tog kupona nema ništa. A cene su te nažalost koje su. Očigledno je naletela tura X822 sivi koja je rasprodata i to je sada to. Pošto je to custom operator varijanta ko zna kada će i da li će je biti opet. Mislim ne znam šta pametno da ti kažem, jasno sam ti nekoliko puta rekao nemoj da čekaš 11.11 ako finansije nisu problem već uzimaj odmah. Sad realno, kada je već tako stanje, uzeo bih rose gold za 208$ i to je to.

1b471f8d5ec670c8496051502cb11d4c.jpg

Malo pixelizacije,inače telefon je extra i neverovatno je kojom brzinom radi i sve otvara .Vidi se gde su štedeli i npr na x600 od 32GB imaš 29Gb a na ovom 24 u startu.Pošto sam već bio na letv trebalo mi je 5 min da namestim telefon.Ako se namesti na drugi region gubi se mogućnost snimanja poziva,muzika i pozadine ali onda nemaš žute strane itd.

Sent from my Le X820

Meh... Ovo je prava stvar:

Screenshot_20161130-231652.png

:)

Ala si ga isarao :) sta si mu sve stavljao? :) i kod devojke je region other i ima pozadine, snimanje poziva, muziku.. :D a zute strane ne znam na sta mislis.

Znam da sam pogresio, jedva sam cekao da dodje telefon..sad ne znam sta da radim, neki mi rekose da ce se grey pojaviti za mesec dana, ali ko ce toliko cekati..jos dok to dodje...ima da izadje le max3

Probaću i taj mokee nego na x600 sam imao problema sa backup eui u twrp jer nikada nije vraćao kako treba pa pitam kakva su vaša iskustva?.
Stavi i od početnog ekrana da vidimo

Ala si ga isarao :) sta si mu sve stavljao? :) i kod devojke je region other i ima pozadine, snimanje poziva, muziku.. :D a zute strane ne znam na sta mislis.

Znam da sam pogresio, jedva sam cekao da dodje telefon..sad ne znam sta da radim, neki mi rekose da ce se grey pojaviti za mesec dana, ali ko ce toliko cekati..jos dok to dodje...ima da izadje le max3
Ako ga hoćeš do NG to koliko sutra da poručiš. Sve ostale kombinacije batali tj onda odustani od telefona jer je suludo da ga čekaš do februara recimo...

Ne volim ja mnogo šareno:

Screenshot_20161130-232739.png

:)

Ne mogu da odustanem od ovakvog telefona :) za NG sam mislio da porucim jer su tada rekli da ce biti grey ( ja se nadam da ce negde da iskrsne ranije )..a i ovi sto kostaju sada 270 ima ih na malo mesta i ko zna da li ih iko i ima

To sam sad stavio i to zbog boje pozadinez inače sam koristio naravno default Mokee plavo crni wallpaper :) Međutim u poslednjoj verziji su ga promenili na nešto narandžasto pa mi se nije videlo...

Zapretim ja ovom da cu da otvorim dispute raspisem se da mi posalje, da cu ga cekati...kako ima na stanju za 270 a nema po ovoj ceni...on meni kaze otvori slobodno

Oko 14h izlazi novi Mokee release.

Izašao je i CM14 od onog poljaka ali kamera i dalje ne radi mada kaže da aktivno radi na tome da reši i to. Navodno sve ostalo je ok ali ne planiram da ga probam dok ne osposobi kameru.

Probao sam cm14 i lijepo radi, steta to za kameru.. a mokee nazalost nikako da u 10ak i vise releasa rijesi kljucne stvari koje ne rade od pocetka, npr. SloMo i bluetooth/wifi problem, viper također ne radi kako treba, nego treba staviti neku noviju verziju navodno itd.
Nemojte zbog ovog odustati od mokeeja, meni je fantastican, ali malo mi nije jasan taj njihov pristup

Šta je problem sa wifi/bt? Mislim kada upalim BT radi mi wifi? Viper takođe radi samo ga treba prebaciti u compatible mode.

Ako iko nadje grej po nekoj normalnoj ceni neka mi prosledi :)

Šta je problem sa wifi/bt? Mislim kada upalim BT radi mi wifi? Viper takođe radi samo ga treba prebaciti u compatible mode.

Meni ne, tj u pocetku da ali brzo izgubi vezu. Navodno je problem u frekvencijama

Hmmm, pustiću ga baš duže da radi da vidim ima li promena pa javljam.

Probaj ucitavat nesto u browseru preko wifi kad je ukljucen BT, iskljuci data

4min probao, ugašen data na obe kartice, upaljen BT, upaljen wifi. Sve ok radi...

Screenshot_20161201-124636.png

Cudo, morat cu probat opet. Vidim da drugi isto javljaju na xda, ali ocito treba nesto u postavkama namjestit

Ili to ili možda ima veze što ja imam onaj 0050 radio sa onog dev preview-a.

Moze bit

Vrh Dno