Šta je novo?

LeEco Le Max 2

3dd7e1c7390eb45f71a8c725616d7c0d.jpg

Piše 40-59 dana i nema tracking na desktop verziji a u aplikaciji drugačije.

Sent from my x600 using Tapatalk

Sasvim sigurno je ovako kako ti kažem :) Uostalom kontaktiraj prodavca razjasniće ti sigurno pa nema dileme onda...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ima kod istog prodavca i x820 koji je 10e skuplji.Što je sigurno-sigurno je.

Eto, nisam ni zagledao, poručuj :)

e3d29ec6d15eba2449c6a455cd4f707c.jpg

Upravo otkrio na cuoco romu dodatni meni.
Do sad sam mislio da je to obican debloated china rom, ali cuoco stvarno zna sta radi

Ih, otkad ovo postoji, nisam znao da ne znaš :)

Sam sam kriv kad ne citam komentare za pojedini rom, a i da budemo iskreni ko lud ce citat 20- 30 stranica gluposti i mozda 2, 3 korisna posta.
Jesi probao novi Mokee release, ima novi audio fx ili nesto sl. Probao sam kratko

Poslednja izmena:
Zamenili su audiofx sa viper4android... Sta znam, meni sve to isto :) Nisam na release, na nightly sam.

Da, sve to slicno, ali mi je drago da razvijaju rom. Doduse nikako da poprave to sporo snimanje, ali radi navodno na footej na istom romu tako da ne znam di je greska.
Evo ima i revolution 21s za probat..

Evo probao sam taj famozni 21s, pa da napisem sto niko drugi nije. Radi se o relativno malom updateu, najvece promjene su manje ikone u originalnom launcheru, te integracija baidu servisa (kineski pandan googla). Probao sam ovu verziju koju sam naveo u postu prije, tj. Steve Mars revolution 21s, koja je izvedena iz dev beta verzije i dalje mi je baseband isti..

Na italijanskom efoxu se pojavio za 240 evra. Besplatno slanje iz EU.

Skupo. Eno link juče što sam okačio. 207e na adresi u EU.

Ja sam narucio preko e-fox(uzeo sam roze jer je neobican) ,kada se prebaci u euro ispada 234e i kupon ima na netu -5e=229e .Dostava u nemacku 48h a za Austriji videcemo valjda za 7 dana.Jos da prodje obrada i uplata i to je to.Hteo sam preko kineza ali ima 95% pozitivnih sto mi malo zeznuto .Za Hrvatsku nije besplatna dostava vec 20e samo da se zna ako je neko mislio tako. Dajte linkove za stakla (samo skroz providna nikako mat) i za case koji ste uzeli da narucim preko alija ili de vec ima. :banana:

Poslednja izmena:
Koji si case uzeo?

Ove futrole su jefitnije dosta na aliju nego na ebay

nije bas jeftinije ali kako koja
ova jaca da li si uzeo sa ovim reljefom i da li mozes da okacis sliku da vidimo kako to izgleda

Uzeo s ebaya jer na aliju ne primaju american karticu, eto samo zbog toga..
Evo slika:
8b1c8e272608afa81603f73cba3a05f9.jpg

Ne plese nista mob u njoj, ova druga isto dobra.. Staklo odlicno.

Fino izgleda,ne pravi ga prevelikim?

Ova druga je bolja po pitanju velicine jer slijedi linije moba, ova je ravna sa svih strana i iza, tako da dodaje malp velicine.. ****ga najelegantniji je bez iceg, ali moras nesto stavit

Evo mokee izbacio CM14 (Nougat) i objavio source code, sad ih je posramio sve

Da, samo nema linka, stavio je SS sa svog moba

Na 4pda rusi kažu da su sve to iste mašine samo je oznaka za koje su tržište. 820,821,822 na sve idu isti romivi bez problema.

Neverovatno je sto je silveru ovako pala cena...sumnjivo mi je jako

Nazad
Vrh Dno