PoisonFree
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.07.2004
- Poena
- 619
e da, slikacu posle kartu, pa cu da posaljem slike da vidite kako izgleda.
PoisonFree je napisao(la):evo i slika.
PoisonFree je napisao(la):uzmi skini systool 0.1 i overclockuj iz njega zato sto on ne radi test kao riva tuner.
dizi po malo pa onda probaj 3d mark i vidi imas li nekih anomalija.
Moorhuhn je napisao(la):Ivice el ti to pomenu da ćeš da uzimaš LC550W gold na onom forumu? :type:
Pa ne bih baš da sam na tvom mestu. Da me ne shvatiš pogrešno napajanje je odlično, ali za nekih 5/6€ imaš black varijantu iz G (G znači giant a ne gold) serije koje je dosta kvalitetnije.
Hmmmmmmmmm....
Jeste da je off topic, ali nadam se da mi modovi neće zameriti....
Ovako....
Kod nas su popularne i sve pristutne dve serije "LC550W" napajanja.
1. ona koju si ti naveo, takozvana "silent serija" (raspoznaje se najlakše po 20pinskom konektoru, hladi ga jedna 12-ica odozdole i dolazi u plavoj "običnoj" kutiji).
2. ona koju ti ja preporučijem (24pinski konektor + adapter za 20pinski!!!, hladi ga 14-ica odozdole i dolazi u "bogatijoj" ambalaži...ono kutija bela, pa ima ručku i ostala #%#&$/)
Da sada ne ulazi dublje u analizu (imaš u sobi hardware i ostalo baš o tim napajanjima...), imao sam priliku da probam i jedno i drugo...i zadržao sam ovo drugo za samo 5€ doplate.
Znači ako baš hoćeš silent seriju traži onu sa G na kraju, da ima 14-icu i da je 24pinsko (2.0), najčešće je crno + kutija![]()
Eto toliko od mene...ovo možda nekome i pomogne.
Pozdrav. :wave:
The pocetnik je napisao(la):Ugradio sam danas uspesno i ovo cudo na asusa 9550ge.Malo se teze ugradjuje ali je tu bio Ivica pa smo se snasli.Zbog jednog cipa pozadi sam morao da ovaj hladanjak koji ide preko gpu-a malo pomerim tako da i dalje ide preko cipa ali ne zahvata celu onu "zelenu povrsinu" gde je stajao original kuler.Kod mene se licno nisu osetila povecanja sto se tice o/c ali barem znam da su mi mem. cipovi i sam cip hladniji nego pre.Inace stavio sam i onaj blower ali sam ga iskljucio jer dosta bruji.Evo sada mi stoji na low.
p.s.Evo vidim na onom forumu gde je Ivica postovao da je jedan lik uspeo da potera leadteka 6600 na m/c:771/570 na a64 na oko 2.7x Ghz i dobio je oko 8340 markova....
freemind je napisao(la):...Imam problem, nece da mi se instaliraju drajveri (postavo sam thread), mada to nije do kartice nego do softvera...Namesticu ja to vec.
Citao sam u SK na testovima je postigla NEVEROVATNE REZULTATE...
E sada ja sam video u SK da koristi cip NV43-V koji se nalazi na 6600 karticama, pa je normalno da ima isto toliko pipe lineova i vertex cevovoda kao i 6600...
Ima RivaTuner !!!!
Objasnite mi kako da je FLESHUJEM I OTKLJUCAM STO SE OTKLJUCATI MOZE?
freemind je napisao(la):...Imam problem, nece da mi se instaliraju drajveri (postavo sam thread), mada to nije do kartice nego do softvera...Namesticu ja to vec.
Citao sam u SK na testovima je postigla NEVEROVATNE REZULTATE...
E sada ja sam video u SK da koristi cip NV43-V koji se nalazi na 6600 karticama, pa je normalno da ima isto toliko pipe lineova i vertex cevovoda kao i 6600...
Ima RivaTuner !!!!
Objasnite mi kako da je FLESHUJEM I OTKLJUCAM STO SE OTKLJUCATI MOZE?
Moorhuhn je napisao(la):Potraži na prethodnim stranama (1. strana post #25) post gde sam u "sličicama" sve objasnio, potanko.
To ti je za otključavanje...a za flash-ovanje konsultuj Ivicine i Goranove postove.
Ne, ako nemože da se otključa samo će da ti NEprijavi 8p već će da ostane na 4 i to je to. A i za drajvere nema problema...mada bih ja stavio novije...greota jefreemind je napisao(la):OK !!! Hvala !!! Samo da li ja mogu tu nesto da sjebem...Koliko sam ja upucen NE...I dali smem ovo da radim sa starim drajverima nVidia 53.4
Moorhuhn je napisao(la):Ne, ako nemože da se otključa samo će da ti NEprijavi 8p već će da ostane na 4 i to je to. A i za drajvere nema problema...mada bih ja stavio novije...greota je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari