PoisonFree
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.07.2004
- Poena
- 619
imas na prethodnoj strani link.
Pa brate imas google. :smash:lukalegija je napisao(la):Svaka cast za rezultate ali ja jos uvek nisam nasao link ka tom SysTools 0.1 pa ako neko moze da stavi link ovde bilo bi mnogo lakse.
Calibra 4WD je napisao(la):Jel mislis na ovaj program? http://www.techpowerup.com/systool/
The pocetnik je napisao(la):Ivice nije Gaint nego Giant
Nego dzaba tebi sva ta modovanja kada ne mozes da dobacis 8000 poena u 2003-ci![]()
NiTro je napisao(la):E da Ivice reci kako si to uradio, Poison ce meni poslati ovih dana jedan Gaint :d
ica je napisao(la):@ivica: Sta postizes tim "igranjem" sa naponima? Ne kontam bas najbolje...
GoranM je napisao(la):A da se i ja malo "poigram" sa naponimaImam neodoljivu zelju da nesto spalim :smoke:
Kolike su voltaze na ovom bios-u da ga ne stavljam bezveze?GoranM je napisao(la):evo ga...
GoranM je napisao(la):evo ga...
NiTro je napisao(la):Ljudi recite mi sta je izmenjeno u tom biosu 500.rom?
P.S Stigao mi je Giant i hladi kao lud.
ivica je napisao(la):Probijeno je 8200 marks03
Sinhrono volim te sinhrono!!!!
560/800Mhz no artifakts!!
Vgpu:1,550v
Vmem:2,860v
8212 Marks03....:banana:
CPU:3,500Ghz FSB:166.6Mhz..vcore 1,5725v..moralo zbog chifteka.
Memorija: 166,6MHz CL2,5-4-4-8...e ovo moze bolje na 2-3-3-(6)7...
Sve vreme me je zezao je..beni asinhroni mod.
Sad ce josh malo dorade da padne...
@Nitro...nisi lepo stego taj Giant....ili ga niste lepo montirali. Rasturi sve pa ispochetka..Oce one poluge da se saviju pa da naprave labav spoj...ka pochnesh da stezesh...i onda se sve olabavi. Oprezno samo.
Stavi podloshku ispod dugachkih shrafova(ispod glave) i ispod na karticu...malo joj secni krajeve da ne bi onu smd situ i gmizu..oshtetio.
Morash dobrano da to popritegnesh....inache.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari