Šta je novo?

Leadtek WinFast A6200 (AGP!)

Ja se malo igrao dok je bilo ovo hladno vreme :)
Negde sam zaturio 3dm05 koji mi nekako bolje ide od ovog 03 :D

Prilozi

• 3dm03 7693 600core 770mem.jpg
    3dm03 7693 600core 770mem.jpg
    97.5 KB · Pregleda: 84
Pazi samo da je ne ubijes kao zeca... :d

SPEEDY_KG je napisao(la):
Ja se malo igrao dok je bilo ovo hladno vreme :)
Negde sam zaturio 3dm05 koji mi nekako bolje ide od ovog 03 :D

Pa nije loshe sobzirom da nemash voltmodove. Si bar ufleshovao BIOS?

Treba da ide to preko 8000....Ja sam uspeo ~8500 dok sam je imao.

Moja je isla do 7880,bez vmoda.

Delija je napisao(la):
Pazi samo da je ne ubijes kao zeca... :d
Pa bi mene brat :D
Pa nije loshe sobzirom da nemash voltmodove. Si bar ufleshovao BIOS?

Treba da ide to preko 8000....Ja sam uspeo ~8500 dok sam je imao
naravno da sam stavio bios , ali me procesor kolje Athlon2200 kloknut na 2.25GHz u 05-ci stojim bolje na 590/760 imao sam 3430
I sve ovo bez dodatnog hladjenja :d

Ma vama za GPU i ne treba voltmod..samo za mem. i naravno Sparkle 6600 Ultra BIOS da malo omeksha latencije memorije....posle toga ide preko 800MHz..kod mene 820MHz..praktichno 6600GT...Znam da je bilo kad malo olabavim frekvencije ishlo isto preko 8k markova. Mozda je i do ovog mog P4 koji je radio na 3,6-3,7Ghz tokom testiranja...:D Ali kako sam prodao grafiku stoji mi na defaultu...2,8Ghz...sad me opet hvataju bubice za x1600pro..ali nikako to ne moze da bude isto kao sa 6200..

Ali za respekt ti je skor jer nemash dodatno hladjenje...Kako sam se ja ubijao sa Giant-om...:D Evo josh malo pa godina dana od tada. Pa i ovaj tread ima toliko da napuni...:D kao i 1000 postova....20 strana..od koji su strane 4-10 najbitnije za OC i mod grafike.

E koliko sam ja trazio giant-a misli da su me zapamtili oni u mbsoft-u :D
A sto se tice thread-a setio sam ga se juce pa mi ga nekako bilo zao , i morao sam da ga
ozivim.

Ne verujem da bi dobio nesto vise sa 1600pro od te tvoje 9800 (mog nekadasnjeg sna) sem tog ps 3.0 nista preterano da osetis veliku razliku i izgubio
bi tv card a onda nema mlatimudjie :d

Ne verujem da bi dobio nesto vise sa 1600pro od te tvoje 9800 (mog nekadasnjeg sna) sem tog ps 3.0 nista preterano da osetis veliku razliku i izgubio
bi tv card a onda nema mlatimudjie :d

Bice meni Mlatimudije...za jedno tri meseca kako stvari stoje.
Mashtam ja..ali vreme me gazi...josh kako me poteralo..malticu_ja_muda negde na strazi...:D :wall: Mislim se ja kako bi lepo bilo da nabacim...x1600pro...kad ono Blue screen na vratima..:D F.E.A.R. uzivo..:wall: ne moram da brinem za fps..i AA i FSAA i sl.....

A velika je nostalgija za AIW-om...velika....Mozda je ostavim sestri ionako samo dodje kod mene.."E daj da vidim neshto da ne palim kod mene ili TV"...a onaj Saphhire x1600pro AGP ima bednu izdradu u odnosu na ovaj "swiss perorez".
Josh sam mu nabacio hladnjake na memoriji iako ga ne klokujem...nema potrebe.

Poslednja izmena:
Ja za starzu ne moram da brinem kos nekoliko godina , tek 18 punim u aprilu :D
Al zato jos uvek slusam dozivljaje mog brata :S: bio covek padobranac u 63-oj
i sad ce ceo zivot da mi prica dozivljaje. :wall:
I pre bih reko da je counter nego f.e.a.r :D haha bices junac :d
Moje misljenje je da nista ne kupujem osim napajanja dok ne skupim kintu za plocu,procesor,ram i graficku (nadam se ovog leta ,ako prezivi do tad) i tako da predjem na pci-e i da zavrsim sa tim.

Poslednja izmena:
Pa bi mene brat :D

naravno da sam stavio bios , ali me procesor kolje Athlon2200 kloknut na 2.25GHz u 05-ci stojim bolje na 590/760 imao sam 3430
I sve ovo bez dodatnog hladjenja :d

Koji si bios uflesovao na karticu?

Onaj modaovani sparkle
500.rom
Usrao me model , ne moze svaki toliko da ide.
Pa zato kao sto mi rece Delija pazi da je ne ubijes ko zeca

Gde mogu da skinem taj bios jer bi hteo da ga probam na Asus N6600 128MB AGP.Maksimalni klok za ovu karticu sam ostvario na 520/660.
I da napomenem da moja kartica ima Samsung 3.3ns cipove za razliku od drugih Asusovih modela koji imaju Hynix 3.6ns cipove.
Koji je proizvodjac ove tvoje 6200 kartice?

Poslednja izmena:
Ajde molim te okaci mi taj bios.
Reci mi da li taj bios moze da se uflesuje na ovu moju karticu posto sam citao na ovom,a i ostalim raznim forumima da taj i ostali sparkle biosi ne mogu na Asusove 6600 kartice i da stalno pri bootovanju pokazuju da kartica ima 256MB.

Da li moze ne znam jer je na mojoj kartici memorija 3.6ns hynix a kod tebe 3.3ns samsung
pa tako ne verujem da moze ali nista te ne kosta da probas(obavezno procitaj upustvo za flesovanje koje je postavio ivica na 2,3 strani )
A ako pokaze 256mb i radi mnogo te briga sta pise , a ako nece budi srecan i sa tim sto imas jer vecina 6600 sa svojim originalnim biosom ne mogu ni priblizno da idu.
To je sve od mene za nocas moram sutra u skolu :wave:
500.rom je bios sa klokovima 500/700 a 400.rom sa 300/550MHz
SRECNO

Prilozi

• 500.rar
    41.2 KB · Pregleda: 60
  • 400.rar
    41.3 KB · Pregleda: 54
Hvala ti na ovim biosima!!!
Kad uflesujem bilo koji sparkle bios iskljucujuci ova dva koja si mi dao jer ih jos nisam probao uvek prikazuje 256MB i nece da primi drajvere,dodje do pola i zablokira racunar.
Da napomenem da nisam jedini kome se ovo desava na Asusuovim karticama.
Sa original biosom nije islo preko 420,a onda sam uflesovao stariju verziju biosa za Asus N6600 128MB AGP i dosao do 520.
Poz!!!

Poslednja izmena:
Nikada nisam radio modifikovanje biosa tako da sam slab sto se tice toga.
Jedino ako hoces da ti ja ostavim moj bios pa da ti probas da ga modifikujes.

This thread will never die! :p

Mogu da probam da mu stavim letencije iste kao na sparkle jer na gpu ne verujem da ces nesto dobiti

Evo ti moj bios pa mi javi kad to uradis.
Hvala puno.

Prilozi

• temp6600.rar
    41.2 KB · Pregleda: 55
Evo ti probaj ovaj malo sam se igrao , pa javi sta si uradio
Da li neko zna koje su voltaze za 6600?

Prilozi

• proba.rar
    41.2 KB · Pregleda: 50
Hvala ti na biosu cim probam javicu ti.
Voltaza na gpu za 6600 je 1.3V.

Evo ti probaj ovaj malo sam se igrao , pa javi sta si uradio
Da li neko zna koje su voltaze za 6600?

Probao sam sa ovim tvojim biosom i ne vredi cak sad ne mogu da drzim memoriju na 660 pojavljuju se artefakti tako da cu da vratim onaj moj temp6600.rom.
Jedino mi jos preostaje da eventualno probam onaj mod15v.rom.

Da li ima na ovom thredu negde modovani asusovi biosi ?
Mislim da ima potrazi malo a ako nema zamoli ljude koji su modovali sve ove biose do sad
(Ivica,GoranM...)ne znam napamet ko je sve radio.
A kakvi su rezultati sa ovim biosom sto sam ja cackao?

The Philosopher je napisao(la):
Probao sam sa ovim tvojim biosom i ne vredi cak sad ne mogu da drzim memoriju na 660 pojavljuju se artefakti tako da cu da vratim onaj moj temp6600.rom.
Jedino mi jos preostaje da eventualno probam onaj mod15v.rom.

Probao sam i onaj mod15v.rom i isto mi se desava i sa onim tvojim modovanim bios .Ne mogu da predjem 660 cak moram da spustim jer mi se pojavljuju artefakti tako da cu da vratim onaj moj temp6600.rom.
Jedino ako uspem da nadjem nekog da mi moduje bios ili nadjem vec neki modovani Asus bios.

Rezultate u 3d marku a ne na frekvencije .
Probacu neke druge tajminge , a po mom proracunu teoretska max brzina tvog rama na grafickoj je 606MHz mozda gresim ali mislim da samsung ne daje previse rapolozene memorije za oc za slabije modele.(Ovo je ipak samo moje misljenje)

Nazad
Vrh Dno