A
animaN
Guest
Pa shta chekash sunce li ti lenjoCAR je napisao(la):Ima toga dosta, mogao bi esej da se napise
Pa shta chekash sunce li ti lenjoCAR je napisao(la):Ima toga dosta, mogao bi esej da se napise
Ma, ne mogu da nadjem!Pa shta chekash sunce li ti lenjo![]()
Produvao si joj "dizne" sa delta klokom :d
Chestitke. Ushio me je za glavu. Stvarno extra skor za jedan 7300GT
Gladna je struje. Nakachi joj josh malo neshto sa strane ako vec nisi.
Emaniac beshe okachio negde onaj power mod za leateka.
Vidim da ta ima na shtampi mesta za to. dodash jedan tranzistor i kondezator i to je to.
Obec'o sam ja jos davno to...
Ma znam al ne vredi da je mudujem vise jer nemam ram od 1.2ns, al na putu je galaxy-zalman 256MB 1.2ns :-devil-: , il mozda da idem pak na 7600gs isto zalman-galaxy i isto 1.2ns? Ne znam ni sam s cime je bolje da predjem 20k :d.
Ma znam al ne vredi da je mudujem vise jer nemam ram od 1.2ns, al' na putu je galaxy-zalman 256MB 1.2ns :-devil-: , il mozda da idem pak na 7600gs isto zalman-galaxy i isto 1.2ns? Ne znam ni sam s cime je bolje da predjem 20k :d.
Majstore, kako ovo, kako ono?Samo napred: "Vozi Mishkoo!" i pazi da te neko ne uzme za shofera.Mene su udavili.
![]()
Ne moze Nibitorom da menjash napon.
Strasnosvaka cast Misko jos jedan WR ? koj ti je ovo po redu ?
Ne znam mozda 4-5ti, ali ovo nisu neke Bog zna kako teske kategorije, prava stvar je ususkati se negde na No.1 sa C2D procima, ne zna se koja je kategorija teza od koje.
i covek jos nije dobio VIP :wall:Ne znam mozda 4-5ti,
i covek jos nije dobio VIP :wall:
VIP se na benchu dobija ako si sa nekim od glavonja u krvnim srodstvom. Srbija brate.
pa nije da mi je to sad postala opsesija da covek dobije VIP,ili da cju da skocim sa zgrade ako ne dobijeM!ST!CXizgoreces od nerviranja
Ima nas dosta koji misle da je Misko zasluzio VIP, ali bitnije je misljenje ovih iznad...
Nego da se vratimo na temu.
Nije da te lozim, ali...:d
Sad sam pokusao max za mem i izvukao sam 1908, bez vmoda, a cipovi su samsung 1.4ns.
Mislis da ne bi uradio kad bi znao.Ako bi bio neko voljan da mi pomogne, mislim da znam, ali nisam siguran 100%, pa ne bih da se igram. Ako je neko voljan da mi pokaze kako i sta, slikacu je pa kacim slike sutra. Zanimljivo je da je prosla karta Leadtek isla na 730/1950. Ili me se ekstra posrecilo ili je ovo mesto talicno za klokovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari