Šta je novo?

Leadtek 7300GT extreme voltmodding

Produvao si joj "dizne" sa delta klokom :d
Chestitke. Ushio me je za glavu. Stvarno extra skor za jedan 7300GT
Gladna je struje. Nakachi joj josh malo neshto sa strane ako vec nisi.
Emaniac beshe okachio negde onaj power mod za leateka.
Vidim da ta ima na shtampi mesta za to. dodash jedan tranzistor i kondezator i to je to.

Produvao si joj "dizne" sa delta klokom :d
Chestitke. Ushio me je za glavu. Stvarno extra skor za jedan 7300GT
Gladna je struje. Nakachi joj josh malo neshto sa strane ako vec nisi.
Emaniac beshe okachio negde onaj power mod za leateka.
Vidim da ta ima na shtampi mesta za to. dodash jedan tranzistor i kondezator i to je to.

Ma znam al ne vredi da je mudujem vise jer nemam ram od 1.2ns, al na putu je galaxy-zalman 256MB 1.2ns :-devil-: , il mozda da idem pak na 7600gs isto zalman-galaxy i isto 1.2ns? Ne znam ni sam s cime je bolje da predjem 20k :d.

Ma znam al ne vredi da je mudujem vise jer nemam ram od 1.2ns, al na putu je galaxy-zalman 256MB 1.2ns :-devil-: , il mozda da idem pak na 7600gs isto zalman-galaxy i isto 1.2ns? Ne znam ni sam s cime je bolje da predjem 20k :d.

Ma gde ne moze vise.:-devil-:
Ja sam moju terao na 1950 za memoriju i to sa pencil vmodom koji je Ivica uradio. Sadasnja Inno3D 7600GST ide do 1880, bez vmoda. Obe su 1.4ns.

Ma znam al ne vredi da je mudujem vise jer nemam ram od 1.2ns, al' na putu je galaxy-zalman 256MB 1.2ns :-devil-: , il mozda da idem pak na 7600gs isto zalman-galaxy i isto 1.2ns? Ne znam ni sam s cime je bolje da predjem 20k :d.

Idi na 7600GS i ciljaj onaj nash SLi sa sesije 2 od 25k markova03...:D
1.2ns i rokni je na 2GHz+ kao ddr4 stim shto ce ovo da se bolje pokaze i od ddr4 zbog latencija

Za GPU ne moram ni da komentarishem bez 850-900Mhz(minus 130-150MHz delta) necu ni da pricham, kad vec dolazsih do kartica kao da pazarish jogurt.

Samo napred: "Vozi Mishkoo!" i pazi da te neko ne uzme za shofera. :D Mene su udavili. :D

Ma gpu nije problem moze malisa na ladnom i na jakoj voltazi 950+ na optimalnih 2V naravno :d :p , al ram sta god joj radio ipak ce bolje biti da zveknem neku sa 1.2ns, plus imacu jos 128MB rama, taman, e sad da li je bolje preko 20k sa 7300GT ili pak 25k sa 7600GS :d. Mislim da je ipak najbolje 2x7600GS pa lepo preko 40k :-devil-:

Samo se pazi da posle ne dobijesh kompliment:
Jeb'o te onaj ko ti dade volan
:D

Ja ispade josh instruktor ovde. :d

Moze li nekako NiBitorom da se menja napon za GPU, kad je u pitanju dotichni Leadtek?

Ne moze Nibitorom da menjash napon. To ti je kao da vozish a ispunpana ti guma. :d

Poslednja izmena:
Strasno :) svaka cast Misko jos jedan WR ? koj ti je ovo po redu ?

Strasno :) svaka cast Misko jos jedan WR ? koj ti je ovo po redu ?

Ne znam mozda 4-5ti, ali ovo nisu neke Bog zna kako teske kategorije, prava stvar je ususkati se negde na No.1 sa C2D procima, ne zna se koja je kategorija teza od koje.

M!ST!CX :mad: izgoreces od nerviranja :)

Ima nas dosta koji misle da je Misko zasluzio VIP, ali bitnije je misljenje ovih iznad...
pa nije da mi je to sad postala opsesija da covek dobije VIP,ili da cju da skocim sa zgrade ako ne dobije:D:d,nego mi je jednostavno jako glupo da covek koji je postizao svetske rekorde i to vise puta,O/C-uje ko lud,harvderski i softverski moduje sve zivo u kompu,i sto je najbitnije njegovo misljenje/savet/kristika/itd se jako ceni na ovom forumu(barem je kod mene takav slucaj).Nemojte da pomislite da se ja tu sad nesto slihtam coveku,lol,nemam ja ama bas nikakve koristi od toga(ako me se sete za dan drzanvosti...:D ) .

Poslednja izmena:
Alo, političari... ;)
Nije da se ne slažem sa vama, ja da imam HW sajt, Miško bi tu bio Admin :d i on to zna ali ne vidim šta ste (smo) napravili od ovog topica... Tj. vidim a to je off-topic...
Prepustite politiku BENCH-a ljudima koji su za isti zaduženi...
(M!ST!CX potpaljivaču... :D)

Poslednja izmena:
Problem je sto vecina voli slatkorecive po forumu, koji lepo pisu itd. Misko nije taj tip i onda smeta, kao takav. Jednostavno ga ne gotivi vrh. Ja licno mislim isto da je covek vise puta zasluzio VIP, iza sebe ima stvarno dosta lepih rezultata...
itd. da ne razvlacim :wave:

Mozda Misko treba da se uclani u neku stranku?

Kako brate BEZ na 1.4ns ???
Kakva zver !

Nego da se vratimo na temu.

Nije da te lozim, ali...:d
Sad sam pokusao max za mem i izvukao sam 1908, bez vmoda, a cipovi su samsung 1.4ns.

Uf koja zver ovo modovano i konacno pada 1k barijera za ram, da li si razmisljao da je modujes? Odradis usput i - delta za rop i shader u BIOS-u, i na C2D-u ovo baca preko 22k 100%.

Mislis da ne bi uradio kad bi znao. :D Ako bi bio neko voljan da mi pomogne, mislim da znam, ali nisam siguran 100%, pa ne bih da se igram. Ako je neko voljan da mi pokaze kako i sta, slikacu je pa kacim slike sutra. Zanimljivo je da je prosla karta Leadtek isla na 730/1950. Ili me se ekstra posrecilo ili je ovo mesto talicno za klokovanje.

Mislis da ne bi uradio kad bi znao. :D Ako bi bio neko voljan da mi pomogne, mislim da znam, ali nisam siguran 100%, pa ne bih da se igram. Ako je neko voljan da mi pokaze kako i sta, slikacu je pa kacim slike sutra. Zanimljivo je da je prosla karta Leadtek isla na 730/1950. Ili me se ekstra posrecilo ili je ovo mesto talicno za klokovanje.

uffff 730/1950 za nemodovanu karticu je prebolesno dobro.

Nazad
Vrh Dno