Ovo je u najnovijem broju Sveta Kompjutera, u rubrici I/O port, rekao Miodrag Kuzmanovic u odgovoru jednom liku na pitanje koje firme da kupi gore pomenutu karticu.
Posto ja Miodraga veoma cenim, smatram da on puno zna itd. veoma me je uplasio tom konstatacijom jer sam skoro po predlozima nekih ljudi koji se "razumeju" , review-u kartica doticne firme sa benchmark sajta (best buy) i procitanom gomilom postova iz ove sobe u kojima se taj proizvodjac kartica najvise hvali, kupio upravo tu karticu. Rekao je da su u pitanju "novije serije POSEBNO" , znaci da se i drugim serijama to desava .
Ima li istine u tome i da li se nekome desilo da mu crkne ova kartica?
Procitao sam u nekom topic-u da je neko sa foruma promenio 3 takve kartice...
Posto ja Miodraga veoma cenim, smatram da on puno zna itd. veoma me je uplasio tom konstatacijom jer sam skoro po predlozima nekih ljudi koji se "razumeju" , review-u kartica doticne firme sa benchmark sajta (best buy) i procitanom gomilom postova iz ove sobe u kojima se taj proizvodjac kartica najvise hvali, kupio upravo tu karticu. Rekao je da su u pitanju "novije serije POSEBNO" , znaci da se i drugim serijama to desava .
Ima li istine u tome i da li se nekome desilo da mu crkne ova kartica?
Procitao sam u nekom topic-u da je neko sa foruma promenio 3 takve kartice...