Niko nikada je preterivanje...jeste retko ali dovoljno učestalo ipak da ima dosta slučajeva po netu zabeleženih samo treba potražiti, evo ne trebaš dalje od ove teme.
Monitori koji kupujemo su sasvim solidni monitori (moj bio u svoje vreme kada sam ga platio 300e pre 3god), navedeni čak i specifični modeli ako te zanima detaljnije .
Ti uzmi sve ovo sa koliko god rezerve želiš ali ja smatram da tvoj post koliko god predstavljao tvoje lično mišljenje izvrtanjem reči da je bilo koja plazma bolja od bilo kog lcd-a u caps lock slovima nepotreban i samo poziv u dalji flame war u kojem je sve rečeno.
@Rus
Hvala na odgovoru i trudu, pročitao sam objašnjenja i komentare ljudi na linkovima koje si ostavio. Daleko od toga da je screen burn tipično za LCD tehnologiju ali se na žalost ipak dešava, ne znam da li si čitao kometare ali i tamo se javila masa ljudi koja je tvrdila da ima pomenute probleme na svojim LCD panelima. ...
I moj bivši 19" LCD monitor je bolovao od BI. I nije bio Samsung, nego Benq. Inače, taj monitor sam koristio relativno dugo, možda 2~3 godine.
...
Kada bolje razmislim mozda i nisam toliko stigao da obratim paznju na mane plazme, jer mi je slika na ovom Samsungu bila toliko odbojna da sam zaboravio da pogledam detaljnije refleksiju kod plazme, cak bih bre isao na nesto tipa B650 nego na ovaj LED. Stvarno, veoma razocaravajuce iskustvo.
...
Pa vidite ako uzmemo da plazmu uzimaju vecinom ljudi koji cene kvalitet slike koju ona nudi, uzimajuci u obzir ambijent koji ona zahteva za prikazivanje svog punog potencijala, pa ono velicina je najbitnija i povrh svega vecina tih ljudi (pa i ja) su filmofili ne vidim razlog zasto se ne okrenu kupovini projektora.
Pa vidite ako uzmemo da plazmu uzimaju vecinom ljudi koji cene kvalitet slike koju ona nudi, uzimajuci u obzir ambijent koji ona zahteva za prikazivanje svog punog potencijala, pa ono velicina je najbitnija i povrh svega vecina tih ljudi (pa i ja) su filmofili ne vidim razlog zasto se ne okrenu kupovini projektora.
Iskreno ja sam uvek mislio da za plazmu treba stogo mrak, pogotovo jer meni izuzetno smeta reflekcija, ali veceras sam bio u DC-ju i bili su jedan do drugog 46" Panasonic G10 i Samsung B7000 (ili koja je vec onzaka onog LED ekrana). Ocekivao sam da ce plazma da ima bledu sliku i isprane boje zbog osvetljenja, pogotovo jer sam uvek to vidjao u radnjama. Tacnije nisam video ni jednu u radnji da nije bio taj utisak ispranosti, ali ovog puta nije bilo tako.
Pa neće valjda samo filmove da gledaju ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari