Šta je novo?

LCD TV LG LH2000/LH3000/LH4000/LF2510 (uključivanje DivX podrške)

Koliko traje konvertovanje dts-a u LG-u citljiv format zvuka? Koji program je dobar za to?

Zavisi od veličine filma, od stepena kompresije, a verovatno i od konfiguracije. Kod mene otprilike sat vremena za mkv od oko 5-7 gb. Ja koristim MKV2AC3 i zadovoljan sam. Ali gledam da kad "nabavljam" filmove da budu već u AC3 ili AAC audio formatu, čisto da uštedim vreme prebacivanja u odgovarajući format.

Moze biti 1080p u 630mb, to mu dodje neki microHD. Ima ih dosta, ja ih skidam kad bih da pogledam neki stari film na kompu a da je slika "lepa". :D

xWolf je u pravu, virus 99,99%

Sad sam ubacio i usb flešku u računar i isto se dešava i sa njom. Svi folderi dobiju ekstenziju ink.i veličinu 1.4 b. A kad ukljčim show hidden files u total commanderu svi folderi su tu. Sa svim usb drajvovima se dešava isto. Skenirao sam računar antivirusom (Nod32), našao je dva trojanca, odbrisao ih, ali opet ista priča.... Da li da probam nekim drugim anti virusom ili neko ima pametniju ideju?

xWolf je u pravu, virus 99,99%

Sad sam ubacio i usb flešku u računar i isto se dešava i sa njom. Svi folderi dobiju ekstenziju ink.i veličinu 1.4 b. A kad ukljčim show hidden files u total commanderu svi folderi su tu. Sa svim usb drajvovima se dešava isto. Skenirao sam računar antivirusom (Nod32), našao je dva trojanca, odbrisao ih, ali opet ista priča.... Da li da probam nekim drugim anti virusom ili neko ima pametniju ideju?

Izvinjavam se na duplom postu, bilo je slučajno.......

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem sa MKV2AC3 na WIN 7 nikako da mi ucita neki mkv file izbacuje gresku.I to na svakom mkv koji probam..
Na XP mi radi extra !!

Prilozi

• 016.PNG
    016.PNG
    184 KB · Pregleda: 123
Pozdrav svima.nov sam na forumu ali pratim ga od pocetka.imam problem sa odkljucavanjem lg m237wdpz monitor tv om.ima frimware 3.15,u skriveni menu se moze uci samo sa servisnim daljincem[provereno]ni na koji drugi nacin,i kad se udje nema sistem tool 3,a kod media playera ne moze nista da se menja.probali smo menjati firmware ali nece ni to da pokrene.znaci usb je u FAT32 u i opet nece da pokrene instalaciju.jednostavno ne prepoznaje softwer.sve smo probali sa ovog foruma i nista.Da li je neko uspeo da odkljuca ovaj tv monitor i kako?da li se nekom jos desilo ovako nesto?

Pozdrav svima.nov sam na forumu ali pratim ga od pocetka.imam problem sa odkljucavanjem lg m237wdpz monitor tv om.ima frimware 3.15,u skriveni menu se moze uci samo sa servisnim daljincem[provereno]ni na koji drugi nacin,i kad se udje nema sistem tool 3,a kod media playera ne moze nista da se menja.probali smo menjati firmware ali nece ni to da pokrene.znaci usb je u FAT32 u i opet nece da pokrene instalaciju.jednostavno ne prepoznaje softwer.sve smo probali sa ovog foruma i nista.Da li je neko uspeo da odkljuca ovaj tv monitor i kako?da li se nekom jos desilo ovako nesto?

Probaj ovde http://www.elotrolado.net/hilo_monitor-tv-lg-m237wdp-pz-full-hd-tdt-usb_1374158 mozda ti nesto pomogne mislim da je tvoj model tv- monitora forum je na spanskom.

Videh da postoji neki lgmod koji omogućava net na tvu, pa me zanima da li ga je neko probao?

Koliko sam razumeo, potreban je neki ethernet2usb adapter i tv može da pušta direktno youtube i slično sa ugrađenim browserom.

I da, je l izašao neki noviji firmware za 32ld320? Interesuje me zato što sa sadašnjim (3.55) ume da zabaguje na mp4 filmovima.

Poslednja izmena:
Odaklee skidate firmware? i Kako si uključio podršku na tom LG

Videh da postoji neki lgmod koji omogućava net na tvu, pa me zanima da li ga je neko probao?

Koliko sam razumeo, potreban je neki ethernet2usb adapter i tv može da pušta direktno youtube i slično sa ugrađenim browserom.

I da, je l izašao neki noviji firmware za 32ld320? Interesuje me zato što sa sadašnjim (3.55) ume da zabaguje na mp4 filmovima.

lgmod to ne moze, nego moze da umrezi tv u lokalnu mrezu pa da se filmovi i ostalo pustaju kroz lan, ja sam stavio kod sebe lgmod napisacu za neki dan nesto vise o tome, posto nisam imao vremena da se nesto previse igram sa tim

LG 32lh3000 - The latest firmware file v3.75
Ono sto sam nasao po netu je da ja imam Firmware 3.15 (onaj na kome moze odma da se otkljuca, sto sam odavno i uradio), medjutim vidim da je u medjuvremenu bilo dosta novih FW i da je poslednji "The latest firmware file v3.75" i ima da se skine na LG sajtu.
Uspeo sam da nadjem gomilu informacija za prethodne FW ali za ovaj poslednji jos nigde nista.
Ima li ko iskustva sa 3.75?

jel stavio neko 3.75 na modele iz LH serije? ja konkretno imam lh3000?
cisto da proverim radi li, pre nego sto ga "siknem"? :)

Ja sam sinoć uradio update na mom 32LF2510 i sve je proslo bez problem. A što se promena tiče, ništa nisam primetio.

I ja sinoc uradio na 32lh3000, sve proslo bez greske, ali nista novo :(, bash sam se nadao da ce da pusti DTS :D

jel' to pise negde, ili je to tvoj subjektivni osecaj?

ja sam na 32LF2510 sa 3.55 presao na 3.75 i stvarno je malo brzi zap

Jel tacno da noviji paneli iz lh2000 serije imaju digital eye i se moze ukljuciti iz servisnog menija. Konekretno dali lg 32lh2000 proizvedenu januari 2010 ima digital eye?

LJudi, koja je tačna procedura da se odključa ovaj TV 42PQ3000 , a da rade i filmovi i foto....
Imam originalan servisni daljinac, pa bi mi Vaša pomoć dobrodošla i da se počne sa uživancijom .....!!

Čekam odgovor......hvala unapred !!!

Ej , pa gde ste svi, ako neko nije na odmoru, mogao bi da pomogne da se odključa ovaj TV , hitno mi je !!!!
Hvala !!!

lgmod to ne moze, nego moze da umrezi tv u lokalnu mrezu pa da se filmovi i ostalo pustaju kroz lan, ja sam stavio kod sebe lgmod napisacu za neki dan nesto vise o tome, posto nisam imao vremena da se nesto previse igram sa tim

Jaffar, daj nesto vise o ovome veoma zanimljiva ideja.

Nazad
Vrh Dno