Šta je novo?

LCD TV LG LH2000/LH3000/LH4000/LF2510 (uključivanje DivX podrške)

mozda nije prava tema ali da ne spamujem , na koji nacin najlakse povezati lh 2000 sa 5.1. sistemom ?

nije zamisljen za to... interno lg lhxxxx serija televizora obradjuje 2.1 5.1 i slicne formate, ali vrsi mixovanje u stereo surround.. tj. izlaz je samo za/na 2 zvucnika i to je to

Danas sam se konacno usudio da probam da otkljucam USB ulaz na 32lh2000 i uspeo veoma lako,zahvaljujuci svima vama,naravno ukljucio sam mu i opciju za brze menjanje kanala.
Posto vec par dana citam sve ove postove a uporedo i jos na nekim sajtovima totalno sam se pogubio i vise ne znam ni kako se zovem a ne i gde sam sta sve procitao tako da me interesuje ako nekome nije problem da mi odgovori i molim vas samo da ne kazete"procitaj par strana unazad ima vec sve napisano"verujte da znam ali sam totalno pogubljen i sve mi se zivo u glavi pomesalo.
Usao sam u Tool option3 i promenio sledece vrednosti:
EMF (JPEG,MP3) postavio na 1,
Divx postavio na HD.
Da li je trebalo jos negde nesto da se promeni,da li je nesto reseno povodom kasnjenja zvuka posle promene kanala?
Inace moja softver verzija je 3.55.0

zadnji firmware je, cini mi se 3.75... a sto se tice menjanja opcija, davno je sve bilo - veruj mi da sam i ja zaboravio sve detalje, iako sam licno zapoceo ovu temu...
uglavnom, srz svega je na prvih 4-5 stranice ove teme... ostalo je samo nadgradnja... ima tamo i nekih opcija za video modove u smislu, color presets i sl.

ima opcija da se iskljuci audio mute prilikom promene kanala pa izgleda da se promena desava malo brze, ali i dalje postoji kasnjenje u promeni video slike... ne veliko, ali ume da nervira kad vam se zuri da izvrtite sto vise kanala trazeci nesto zanimljivo, a on svaki put pravi pauzu od sekundu :)

mozda vam se odgovor nece svideti, ali sta da radim... i sam sam izgubio interesovanje za sve to.. posto je prica uglavnom ispricana pre par godina a u medjuvremenu su se pojavili novi i bolji modeli firme LG, a iste cene.... sa dostupnim multimedia opcijama u startu, znaci bez potrebe da se prcka po servisnom meniju...

sto se tice ostalih opcija.. i dalje multimedia plejer ne pusta DTS audio u MKV fajlovima, pa se mora konvertovati u ac3...... i to je to (valjda)

imam 42LH4000. do sada sam imao settopbox kablovski risiver koji je nakačen na AV risiver, kao i bluray player. iz av risivera je hdmi kablom je bio povezan tv.
sad bih da stavim CI modul (Ikom je počeo da menja settopbox za CI modul), da bih se otarasio jednog daljinskog, a dobio i malo bolji kvalitet slike.
ako ovo uradim, da li mogu da pošaljem zvuk iz tv u AV risiver, a da bluray player ostane povezan preko AV risivera?
imam firmware 3.55, vredi li ga upgrejdovati na 3.75?

Poslednja izmena:
RIJESENO!!!
Potrebno je odabrati drzavu "--" (dvije crtice) i tada se kada idemo na automatsko pretrazivanje pojavljuje nova opcija biranja TV prikljucka Antena ili Kabal, ako zelimo DVB-C biramo Kabal i idemo na pretragu. i to je to radi 100%

GDE to uradis. Imam isti problem i nikako da ga resim vec 2 dana. Odaberem drzavu Nemacku .... i nece da mi da opciju za podesavanje frekvencija. Ja sam na svom LG 32LH2000 sve otkljucao ali moja sestra ima 32LG6000 i nemam tu opciju ali nisam otkljucavao 32LG6000???? POMOZITE

Poslednja izmena:
Ljudi koja je poslednja verzija fw-a za lh2000 , i je l ima nekog vidljivog poboljsanja/nadogradnje u sebi ili ? :)

Pa lepo piše u postu iznad - potrebno je odabrati državu "--". Nemam tu opciju

Da li postoji irremote aplikacija za android koja otključava LG LCD?Ranije sam to radio pomoću Nokije sa Symbian,a sada imam LG G2(naravno Android).

hmmm, vecina android telefona nema IR port.. tako da ce to tesko ici
e sad, nisam siguran za lg g2, verovatno ima cim pitas? ;)

LG G2 ima infracrveni port,imam aplikaciju u mobilnom koja super radi kao daljinski za moj TV(mada to i ne koristim jer imam normalan daljinski).Samo u toj aplikaciji mislim da ne mogu da se unesu komande da bi se tv otključao.

pomoc,treba mi firmware 3.15 za otkljucavanje starog LF2510 32" tv-a?
Gde da skinem???
tj da ga vratim na 3.15,sad je na 3.40 i ne radi mi usb...

Poslednja izmena:
imam ja, poslacu ti na PM, mislim da odgovara za tvoj TV ali budi pazljiv da ne brikujes TV, doduse ne znam kako ces to uraditi ako ti ne radi USB.

nema ga na spisku,ima LF2500 a moj je LF2510.Hvala za poruku ali ne stizem da procitam sve stranice,smem li da probam na mom ovaj firmware koji je za 32LF2500?

Ja imam isti model, sada sam proverio jer sam zaboravio, davno sam to radio i taj sam firmware koristio kada sam otkljucavao USB da pusta video.

za sad sve radi,treba li mu noviji update ili da ostanem na ovom 3.15? Naravno,pozvan si da pogledamo "A dame to kill for" pice je gratis ;-)

:) poslao sam ti na PM poslednji koji sam ja stavio, 3.75 mislim da nema noviji, sve je manje vise isto ali mi se cini da za nijansu brze menja kanale sa njim.

Hvala lepo,probacu i to kad budem poceo da gledam tv :) . Meni je bilo bitno da ja sebi namestim da pusti neki film dok ne nabavim monitor za komp. A zence se ne buni sto sporije menja kanale ;)

Je l ima lh2000 dvb-c tjuner u sebi i ako.ima,kakvu madjiju treba da odradim da dobijem sbbovih 17 digitalnih kanala ? :)

Ima dvb-c tjuner. Nisam u toku sa SBBom, ali mislim da su njihovi digitalni kanali zaključani. Ne znam da li možeš od njih da dobiješ karticu koju zabodeš u tv.

Imam problem koji izgleda necu bez servisa uspeti da resim.
Mozda neko poseti forum i zna odgovor.
Imam LG32LF2510, kupljen 2010. u Srbiji i uspeo sam (pre 2 dana) da aktiviram USB, ali sam izgleda napravio neku gresku.
Na televizoru je bio fabricki 3.24 Firmware i ja sam ga vratio na 3.15, zatim sam sledio uputsvo i u Tool options3 promeni samo prve 2 stavke. Tv je odmah posel instalacije prijavio da nije programiran i ja sam ukljucio automatsko nalazenje kanala. Kad je odradio, sve je bilo ok. Odem tad u meni i pogledam USB, bio je aktiviran. Eh, reko' super idem sad da pustim i film i ako radi, odlicno. Film krece, ali nema ton. Ja (kao Flojd u Nac. klasi) pomislim da nesto nije u redu sa fajlom, medjutim ni jedan kanal mi ne da ton. Pogledao sam u redovan (audio) meni zvucnici na TV su ukljuceni, ali zvuka nema.

I sad ton pustam preko DVD plejera, ali on ne moze da reprodukuje zvuk sa USB ili HDMI, samo sa TV kanala. Procitao sam milion foruma i domacih i stranih i nigde nisam naleteo na ovakav problem. Ubacio sam posle i verziju 3.55, ali bez pomoci. Sad kada hocu da vratim na fabricki podeseno ne nudi mi 3.24, nego 3.15.
Imal li pomoci?

Nazad
Vrh Dno