Evo da malo oživim ovu temu. Uzeo sam ovaj monitor jer sam skontao da je "rebranded" od strane par proizođača, npr Secptre, pa ovaj LC Power, i onda Hanspree koji sam ja uzeo. Monitor izgleda bukvalno isto i ima iste specifikacije, samo umesto LC Power ili Sceptre, piše Hanspree.
Ovo je relativno nepoznata marka i bio sam skeptičan. Međutim, kvalitet monitora je odličan, metalno postolje, kvalitet izrade odličan, i slika nije loša. Ako se ne varam, ADS panel je u pitanju, ovde ima 120 Hz, odličan monitor. Uzeo sam ga za smešnu cenu, ne znam da li smem ovde da napišem koju, ali za te pare nećete naći nijedan 32:9 monitor. Jedina mana ove rezolucije je što pojedine igre ne podržavaju "natively" pa im trebaju 3rd party fiksevi.
Evo već par dana pokušavam Max Payne 3 da namestim da radi lepo. U Windowed modu lepa slika, u full screen razvučena u đavola, iako je rezolucija nameštena lepo. Izuzev ovoga, monitor je odličan, ne smeta mi što je ravan, jedino je mana ovog modela što mu USB portovi iza ne rade. Čitao sam i online i ljudi se isto žale, kao da mu je neka fabrička greška. Ali ima HDMI 2.0 i DP portove ako se ne varam, tako da cepa 3840x1080 @120Hz lagano. Na moju RTX 3080 nije loše - uspevam da izguram framerate u većini igara koje igram
Za multitasking stvarno zamerke nemam... ja sam pisac, lagano stavim 4 prozora side-by-side, jedan za pisanje, ova 3 za reference, i milina je raditi. Verujem da je 5120x1440 mnogo bolji ali šta je tu je... ako neko oće pazari ovaj možda se dočepam i njega