Šta je novo?

LC Power Super Ultrawide Iskustva

subzero

Cenjen
Učlanjen(a)
29.12.2013
Poena
170

Da li neko možda ima iskustva s ovim monitorom? Isplati li se pazariti za ove novce? Razmišljam o prodaji svog HP E344C 3440x1440 jer sam baš zagrejan za ovaj super UW format.

druze, jesi li uzeo monitor ?
i ja sam sada zagrejan za njega, imam trenutno dva samsunga 28" 4k i aoc 27" 144hz, ali planiram da ostavim aoc i da kupim taj LC...
ako si kupio kakva su iskustva sa igricama i radom na njemu ?
hvala na odgovoru ...

Nisam uzeo. Nije zakrivljen pa me malo to olhadilo... Ali 43 inch je kao 2x24 16:9 sa 1080p. Kakav je 1080p na 24 inch monitoru? Ima li piksela i mutnoće?
Trenutno imam 27inch 1440p sa 144hz. Međutim ponestaje mi prostora na ekranu pošto snimam preko OBS i plus editujem videe. Budući da dosta igram i igre (single player). Da li je bolji jedan super UW monitor ili 2x27inch, da samo kupim još jedan?
Koji je savet ljudi koji koriste ili su koristili dual monitor/ultrawide?

Poslednja izmena:
1080p je skroz ok na 24".

I ja bih rekao. Na 27 1080p nije baš sjajno ali na 24 je druga prica.

Evo da malo oživim ovu temu. Uzeo sam ovaj monitor jer sam skontao da je "rebranded" od strane par proizođača, npr Secptre, pa ovaj LC Power, i onda Hanspree koji sam ja uzeo. Monitor izgleda bukvalno isto i ima iste specifikacije, samo umesto LC Power ili Sceptre, piše Hanspree.

Ovo je relativno nepoznata marka i bio sam skeptičan. Međutim, kvalitet monitora je odličan, metalno postolje, kvalitet izrade odličan, i slika nije loša. Ako se ne varam, ADS panel je u pitanju, ovde ima 120 Hz, odličan monitor. Uzeo sam ga za smešnu cenu, ne znam da li smem ovde da napišem koju, ali za te pare nećete naći nijedan 32:9 monitor. Jedina mana ove rezolucije je što pojedine igre ne podržavaju "natively" pa im trebaju 3rd party fiksevi.

Evo već par dana pokušavam Max Payne 3 da namestim da radi lepo. U Windowed modu lepa slika, u full screen razvučena u đavola, iako je rezolucija nameštena lepo. Izuzev ovoga, monitor je odličan, ne smeta mi što je ravan, jedino je mana ovog modela što mu USB portovi iza ne rade. Čitao sam i online i ljudi se isto žale, kao da mu je neka fabrička greška. Ali ima HDMI 2.0 i DP portove ako se ne varam, tako da cepa 3840x1080 @120Hz lagano. Na moju RTX 3080 nije loše - uspevam da izguram framerate u većini igara koje igram :D

Za multitasking stvarno zamerke nemam... ja sam pisac, lagano stavim 4 prozora side-by-side, jedan za pisanje, ova 3 za reference, i milina je raditi. Verujem da je 5120x1440 mnogo bolji ali šta je tu je... ako neko oće pazari ovaj možda se dočepam i njega :ROFLMAO:

Vrh Dno