Šta je novo?

LC Power Ozeanos i Prophecy (Metatron series)

c-p-r

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2007
Poena
380
Videh izasla skorije ova dva napajanja od LCa...

ig_s_180.jpg
ig_s_181.jpg

Ozeanos i Prophecy

Ima li ih kod nas, mislim da ako bi bila ok cena, odnosno niza (ili bar tu negde) od Corsa TX650W da bi bila ok kupovina... za Ozeanos.

Poslednja izmena:
Koji će ti đavo bolje napajanje? :D

BigJoe, baci link kad ih overiš? :)

Poslednja izmena:
Fenseraj nema sta ,)
Ovo je vec vidjeno, model kao ovaj Prophecy, jel to isto bio LC samo predhodna verzija ili neka druga firma ? mislim da je ipak neko drugi...

Koji će ti đavo bolje napajanje? :D

BigJoe, baci link kad ih overiš? :)

Realno ne treba mi uopste (ako si na mene mislio), ovo mi zadovoljava sve potrebe a i sa jacom grafom i nekom novijom INtel platformom ce isto biti sasvim dovoljno i za klokove nego eto, razgledam malo da me mine zelja. :D

@BigJoe
E da, baci link ka tome kada odradis testiranje. ;)

dacu vam ja link :D posle prvog idite do naj blize trafike :D :d

Sa ovim cenama se gubi svaki smisao. :(

Cekajte malo, Arkangel (850W) i Hyperion (700W) postoje vec dugo vremena, Ozeanos i Prophecy su novi modeli u seriji.

Upravo tako. Arkangel i Hyperion su proverini, ali Ozeanos i Prophecy tek trebaju da se propuste kroz shake :smash:
Ako su CWT kao i ostali clanovi Metatron serije, a kladio bih se da jesu, onda je tu sve vec odavno receno.

Poslednja izmena:
Ocekivane MP cene su oko 7450 za Ozeanos i 8300 za Prophecy

Cekajte malo, Arkangel (850W) i Hyperion (700W) postoje vec dugo vremena, Ozeanos i Prophecy su novi modeli u seriji.

Da, nego on samo pomenu i ta dva...

Nego ako bude ova pomenuta cena od 7500din za Ozeanos, pih, nista od best buy-a, cak po meni daleko od toga. :/

Poslednja izmena:
Sve su ovo vec vidjena napajanja realno, da ne kopam sad ko ih je proizvodio. LC samo lepi stikere i prodaje ih kao svoja. To zapravo radi vecina proizvodjaca, a sva dobra napajanja poticu od desetak ozbiljnih firmi cija imena vecina ni nezna :wave:

Ko konkretno pravi LC power? Koliko je meni poznato to su Nemacka napajanja i Etron daje garanciju dve godine na najjeftiniji model!?

Zavisi od modela koji gledas. 1000W model je Chanel Well, a i TT Thougpower su isto napajanja Chanel Well-a... Ali sve u svemu LC ima kvalitetnih napajanja, ali ima i low budget seriju, mada opet osetno bolju od kineza i slicnih :wave:

LC Power Metatron serija je CWT, ove nize klase su HuntKey. ;)

Bile u rangu ili ne nije napajanje sa tom cenom best buy, to sam hteo reci. :)

Sve u svemu nisu bas povoljna, za malo vece pare mozes da uzmes TT ili slicno...
nebitno da li ih je pravio Chanell Well ili Thermaltake ili ko god vec...Ali u testu se vidi razlika :)

Gde se vidi razlika u testu? U slikama u testu? :)

???

Sve u svemu nisu bas povoljna, za malo vece pare mozes da uzmes TT ili slicno...
nebitno da li ih je pravio Chanell Well ili Thermaltake ili ko god vec...Ali u testu se vidi razlika :)

TT pravi napajanja? Testovi napajanja pokazuju da je TT bolji od LC? Koji to test?
daj neki link.... :wall:

Ako ih TT paravi (a ne pravi ih) onda im ne ide bash najbolje

http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1488646#post1488646

Kao sto znas i sam svi prave delove za svakoga ,to je normalna pojava.Stvar je u tome ko kakve delove trpa u napajanja.Nebitno da li je neko napajanje sklopljeno od cwt, ili delova drugih proizvodjaca,bitnije je kakvi su ti delovi. A cinjenica je da je svi skuplji/kvalitetniji brendovi (cors,chief,tt,cm) nabavljaju kvalitetnije komponente za svoja napajanja, od onih jeftinijih. To sve zavisi od ciljne grupe na koju idu (osnovno pravilo marketinga je odrediti ciljnu grupu) i sume novca koju "proizvodjac" hoce da potrosi. Cak ni kucista ne prave svi u kompletu,na cebitu (ove godine) sam od jednog predstavnika unitek-a (kineski noname brand) cuo info da oni izmedju ostalog imaju ugovor sa cooler masterom oko kooperacije za pravljenje odredjenih delova za cm kucista. Sasvim normalno u danasnjem svetu. Nebitno ko pravi,bitnije je ko je vrsio kontrolu kvaliteta tih proizvoda, to je najbitnije. Cak ni cuveni Logitech nema ni jednu jedinu svoju fabriku vec se sva proizvodnja obavlja kod kineskih ugovaraca. Tako da nema potrebe da se bez veze naklapa i prepire oko toga ko sta pravi nego ovde na benchu da obave uporedni test boljih brendova pa da se vidi ko je gde sa kvalitetom i snagom jer je tako najbolje da se zna info jednom za svagda. :) pozzz i srecno sa raspravom

PS: a kako uopste znate na osnovu slike da li je cwt ili ne ??? koja je fora??

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno