Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Ja sam ga cenio na oko 7k... Ali se bojim da me to malo ne zezne kao prosli put. Pa sam usao malo na 8k... Videcemo ;)

Poslednja izmena:
ja sam kupovao malo na 8k i tovario sinoc na ~7k... videt cemo sta ce biti

Zeljko, sta mislis... ako krene gore kako bi se mogla odvijati situacija? Dokle bi mogao da ode? Imas li neki filing? :)

Nemam sve je moguce sve zavisi kako ONI to odrede... verujem da je LBC na nekom minimumu samo je pitanje koliko ce dugo trajati akomulacija, kakvi su im planovi itd... ipak kao i proslog puta neko ovo kontrolise i bice kako taj odluci

generalno na 1K satosija i ranije je bilo nemoguce kupiti vecu kolicinu, realna akomulacija je tek bila na 2.5-3k, zato sam i odlucio sad da udjem jer nesto bas ne verujem da ce opet pasti na 3k ipak je njima cilj da povecaju amrket cap a na slacku danas imaju 10x vise clanova

Poslednja izmena:
moze li lbc do 50$ ili vise 2-3-4$

Difermo prestani da zatrpavas teme porukama koje ne pripadaju tu, u svakoj temi si ostavio bar po jednu koja nema veze sa tim. Tema je Lbry a ti pitas za XRP.

Slazem se za Lbry, i ja ih isto gledam kao kompaniju. Pored toga sto imaju app imaju i sajt koji funkcionise na njihovoj platformi, spee.ch
Imaju i druge platforme aplikacije ali su neupotrebljive za obicnog korisnika, tj bilo bi skupo s obzirom na cenu gasa kolko sam shvatio.
Ne znam bas za neki veliki skok cene sve dok dele lbry kroz njihov sistem nagrada u app. Mozda ce ozbiljnije krenuti kada prestanu sa tim i app konacno dobije pravu beta verziju.

Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko sam ja primetio sad dele manje sume reda 2-5 LBC-a i to samo ako prvo potrosis isti (postavis video, skines vise istih, itd)

Trenutno dele jednom nedeljno 2lbc za odgledan video. To jeste mala suma ali ne znamo koliko korisnika ima. Ukupno svaki korisnik moze da dobije 25lbc jednokratno plus 2lbc svake nedelje. Mozda to i ne moze da utice na cenu toliko ali oni imaju u premine veliku kolicinu koju su namenili bas za to i koju polako dele.

Ja koliko znam nema vise jednokratno 25lbc, a d bi pogledao video ti njihovim serverima platis takodje u LBC-u jer se vecina video keshira na njihovom proxy-ju i oni uglavnom dobijaju LBC kad ga neko skida, mada ne znam sad posto je MB transfer-a u LBC-u jer mislim da su smanjivali

Ima za one koji se verifikuju karticom. Nisam primetio da skidaju bilo kakav iznos za video koji je free. Ne bi sad da pricam napamet, istrazicu to malo bolje.

Ovo je coin za 2018,kao sto Zeljko rece libry je platforma i trenutno je paznja posvecena protokolu.Aplikacija je napravljena radi testiranja u praksi i sam dev tim je rekao da im cena nije bas bitna vec da sve radi kako treba.Sto se cene mislim da je 7k granica a da ce do bozica biti oko 1$.Dobija se svake nedelje 2 coina za gledanje klipova koji su obelezeni malom raketom,25 je samo prvi put.

ma ja sam stavio na novom kompu klijet i imam samo 3LBC i nemam pojma kako da dobijem vise, cak i onaj code sto sam dobio kad sam pokusao pre mesec dana pisalo da je disablovano, sad vise ni ne dobijam opciju za taj code iz email-a

To su ukinuli jer je bilo mnogo zloupotrebe pa su prebacili da moras da se registrujes pomocu kreditne kartice da bi dobio lbc.Ali i tu je bila ista prica pa su banovali zemlje iz kojih je to poticalo...Ima u aplikaciji nekoliko "questova" za besplatne coine ali to je nesto malo tipa oko 20 lbc

aha ma sad je jos manje, vidim sve nesto reda 2-3 lbc-a a za isto moras trosit resurse, normalno da su blokirali ljudi su stoka nace nacina sve da zaobidju kad se radi o besplatnom $$

Mislim da nas nisu blokirali, ja sam skoro registrovao karticu. Inace za tih 20lbc ne moras da potrosis vise od 0.1 lbc
Na github pratim ponekad kako napreduju sa pull request-ima, poprilicno su aktivni i veoma brzo zatvaraju i otvaraju nove.
Na slack-u su takodje aktivni ali slabo se prica o tehnickim stvarima, vise bzvz.

Uskoro bi trebao da izadje update sa search opcijom(i jos neke stvari) kao sto je ima youtube samo za ceo lbry protokol pa ce verovatno biti i pumpa

Da li bi mogao da se odlepi malo ka gore. Ili dok zavrse ovi drugi novcici... pa mozda onda :)

Koliko vama treba odprilike vremena na supernovi da se lbry prebaci iz unconfirmed u confirmed? Stoji mi vec vise od sat vremena pa kontam jel to normalno?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Interesuje me zasto je zainteresovanost za LBRY tako velika ovde na forumu, a za neke druge mnogo ozbiljnije altove cak nema ni otvorena tema?

Koliko vama treba odprilike vremena na supernovi da se lbry prebaci iz unconfirmed u confirmed? Stoji mi vec vise od sat vremena pa kontam jel to normalno?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Normalno je, treba 101 blok da prodje da bi presli u confirmed.

Lisk, OmiseGO, EOS, ARK, Safex, TenX, Waves itd ... Altovi iza kojih stoje ozbiljniji ljudi i tehnologija, ne kazem da je LBRY los kao long, samo me cudi sto se prica o tako malo alt coina ovde na forumu

zato sto smo na LBC-u uzeli finu lovu u startu, zato sto se i danas kopa, te coine sto ti pominjes su ustvari ICO o kojima manje vise postoje podjeljena misljenja a o toj temi ja ne bi diskutovao.

Tacno tako, neko ce uzet lovu na ICO kao na primer student a posle ce masa puci na 100% prevare, LBC je starta realan projekat, nazalost mi smo ocekivali veci P/D u startu, jer su nas likovi i prevarantni iz ICO i premine shitova navikli, LBRY je realan projekat i vrednost mu je trenutna onolika koliko ima ljudi koji veruju u isti

A ICO djubrestina koja je nabrajana je mrtvo slovo na papiru

Može li neko da mi preporuči preko čega kopati LBRY? Imam Asus Strix 1070, do sada sam kopao ETH pa hoću da se prebacim na LBRY.

Alexis78 ccminer,mozes i 2.2 ccminer ima skoro istu brzinu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno