Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Jos se cuva vecina { malo se moralo prodat - da se nema osecaj totalni propasti :) }
, jer daleko je jos od ocekivanog , tolko je on upao u bunar , da je tek trecinu izasao .

Ne mora da znaci, samo se treba paziti...ide ovo gore jos i ja kontam + sto nece malo gore, bar jos 3x

edit: obratiti paznju na siu zapeta puska!

Poslednja izmena:
Kad je doziveo krah lbc rekao sam ne dam ga ispod 1 dolara i tacka pa nek propadne :)

Ko je slusao berzu, zavrsio se i drugi krug mini pump-a :)

Zaboravih da napisem povod je bio CEO izlganje na coindesk event-u pre 2 dana, sledeci pump ocekujem kad izbace 1.0 veziju, ja je ocekujem za ~3-4 meseca do tada opet akomulacija na 1-1.5k...

Mislio je na satosi

Da, mislim na satoshije, tim je opet potvrdio da jh short tearm cena ne zanima vec long term, a jos nisu delili premine i jos ne znaju kako ce, imali su i ideju da ga podele samo velikim firmama koje bi sa premine stitile domen koji zakupe, e sad kako to izvesti nemam pojma.....

Pa nije to losa ideja da...lbry je dugorocan coin...bice dobar za kopanje uvek ko i ftc samo + sa idejom koju ima

od 1 do 1.5K... za sad nema nimalo naznaka da ide gore a V1.0 je jos dalekoooooo

Onima koji su kopali i čuvali....ČESTITAMO! cheers

0-02-05-10d2a9359702d7a32951843789bbd07fad33436acbb35971fa049a1ab8e5ada0_full.jpg

13k razlika iskopano ostalo profit od trejda i kupovine nizbrdo....svaki "beni xzc xzc od aws ,zec,eth iskopan tvrdoglavo pretopljen u sirovinu sa potencijalom :) leglo od tog profita 4x470 asusi i ostalo za troskarenje

Screenshot_1.jpg
:smoke:

stigla iz amerike dva puta obisla svet prvi put stigla na ime i prezime ulice u kojoj zivim a ja sam bio naziv ulice :) pa se vratila za USA onda opet za Leskovac nazad

Poslednja izmena:
Bas mi je drago kad cujem da se nekome toliko cekanje, rudarenje i ulaganje isplati. Da je vise ovakvih scena dobijanja a manje pucanja, gde bi nam kraj bio.

Ja sam poslednji put konzumirao LBRY-je tamo pocetkom Septembra, i rudario i trgovao. Uglavnom nista posebno. Posle toga od posla nisam mogao ni da udjem na berzu pa nisam cackao nista. Sad je pauza i za mene zlatni meseci su Februar i Mart sto se trgovine na berzi tice (barem je tako proteklih 4,5 godine). Polako akumuliram shitove, vadim ih amperom iz dubokih bunara. :D

LBRY jos malo i krecem da kupujem. Otprilike target 1900-1700-1500. Sto vise padne, manji prosek. Mislim da nece moci ispod ~1,5K da ide. Plan oko 40-50K lbry-ja, pa nek trunu, ionako bi mi ti isti bitcoini trunuli u wallet-u.

Kakve su vam prognoze, koliko mislite da da bi mogao jos dole pre ulaska?

slabo pratim, ali mislim da ce dole do neke dobre vesti ili desavanja...
e sad,ako neko nesto nacuje, neka pise obavezno odmah :)

Sve zavisi od BTC posto je ocekujem da BTC probije sva ocekivanje definitivno ispod 1K

Malo neocekivan pump jer je final klijenat najavljen negde pri kraju godine.... pa su onda pre 2 dana najavili kacenje RC/beta klijenta na sajt sto im je malo smesan poduhvat
tada krece pump, neko gasi polonix deposit :( manipulacija
takodje how wallet ima spremnih 3 miliona za slanje na one koji su skupljali pozivnice kao i developerima, itd

tako da je verovatno danas bio odlican dan za istovar i cekanje, otvaranje polonix-a kao i dumpa primine-a od par miliona LBC-a

Gde si video informaciju Zeljko da ce final verzija biti pri kraju godine? Beta krece sad u aprilu za vip-ove, a u maju za sve!
Evo dobio sam mail od njih...

"NOW - GitHub Users - get in immediately, look down
April 2017 - Exclusive Beta Users (you!) - invites begin sending 4/10
May 2017 - Open Beta - everyone"

Ja sam vec testirao beta verziju, radi lepo, uz neke sitnije bagove, koji su nebitni skroz.
Ocekujem hard pump vrlo uskoro...;)

Fali tu jos dosta opcija, nema serch po kategorijama, masa stavri nije ni ubacena...

Inace pre par dana su rekli da razvoj kasni, ovo je tek prva verzija stand alone browsera, tako da je umesto za 2-3 meseca izlazak finalne aplikacije pomeren za ~6 meseci, tada nisu rekli da ce slati email za beta aplikaciju ali to je bilo ocekivano

pump sada tesko, pump je bio na "vescu" sad krece istresanje, takodje mozes proverit how wallet sadrzi 3 miliona LBC koji ce sledecih dana biti distriburani tako da ocekuj da bar njih 60% dumpuje

Poslednja izmena:
Znam za to, ali ocekujem i da udju novi igraci, tj kitovi, tako da...pre bih rekao da ce pump, nego dump, kad uzmemo u obzir sve, mada niko to ne zna...videcemo. U svakom slucaju je odlican projekat, ozbiljan konkurent youtube-u na duze staze, mislim da je ovo long term jako dobar novcic i potencijalni buduci dash...Cini mi se da ce lbry dash da posalje u trash u bliskoj buducnosti...:D,)

Ne smeju kitovi tek tako da udju kad znaju da ima 400 miliona premine-a, to je i razlog sto nisu ulazili do sad, udju ko sad naduvaju 50% i izlaz, zato kazem u isti ulazit na 1-1.5k sve preko toga je rizik, i izlaziti na 50-100% pump

Hm znaci ti mislis da je lbry shorter, a ne longer? Sto se preminea tice, dosta su razdelili vec na razne kampanje i zadatke, partnere, sebi su ostavili oko 100 miliona i obecali da nece manipulisati berzom, niti potrositi ni cent na njoj, sto su do sada i ispostovali, jer je cena padala konstantno zbog rudara dampera, a ne njih...
https://lbry.io/faq/block-rewards
Ja mislim da ce on napraviti dar mar i to vrlo uskoro i to na beti, a kamoli na finalnoj aplikaciji...Deluje mi obecavajuce novcic jako, jer su unikatni, ne kopiraju nikoga, inovativni, pokusavaju da se izbore inovacijama sa ostrom konkurencijom, samo po meni jako velika mana im je uzasno los marketing, iliti PR, sto je glavni uzrok vec dugo niske cene, pored majnera, koji neprekidno dampuju iskopano naravno...
Ali kad uzmemo u obzir da se smanjuje nagrada po bloku, dakle manje ce se rudari istresati, a vecina ce biti motivisana da ga kupuje, da bi isprobala i koristila aplikaciju, tako da je logicno na duzi vremenski period, da cena ide gore i to vrlo uskoro pocinje, vec pocetkom aprila, kad beta bude dostupna svima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno