Hm znaci ti mislis da je lbry shorter, a ne longer? Sto se preminea tice, dosta su razdelili vec na razne kampanje i zadatke, partnere, sebi su ostavili oko 100 miliona i obecali da nece manipulisati berzom, niti potrositi ni cent na njoj, sto su do sada i ispostovali, jer je cena padala konstantno zbog rudara dampera, a ne njih...
https://lbry.io/faq/block-rewards
Ja mislim da ce on napraviti dar mar i to vrlo uskoro i to na beti, a kamoli na finalnoj aplikaciji...Deluje mi obecavajuce novcic jako, jer su unikatni, ne kopiraju nikoga, inovativni, pokusavaju da se izbore inovacijama sa ostrom konkurencijom, samo po meni jako velika mana im je uzasno los marketing, iliti PR, sto je glavni uzrok vec dugo niske cene, pored majnera, koji neprekidno dampuju iskopano naravno...
Ali kad uzmemo u obzir da se smanjuje nagrada po bloku, dakle manje ce se rudari istresati, a vecina ce biti motivisana da ga kupuje, da bi isprobala i koristila aplikaciju, tako da je logicno na duzi vremenski period, da cena ide gore i to vrlo uskoro pocinje, vec pocetkom aprila, kad beta bude dostupna svima.