Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

A bre sve nvidije pokupovaste

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

ahaha, pa to je to onda, 980 na 1250mhz i nasviran 970... mora biti isto.

pitanje je koliko ce bacati optimizovaniji miner, po njegovim recima za par dana se nada da ce imati bolju verziju, e sad da li cemo je dobiti... ja se bar nadam :D

Moglo bi i za AMD nešto bolje da izadje izgleda da je nvidia umešala prste ovde :p

ovo je od pre sat vremena izgleda da imaju skuvan i za AMD

I love it, get on R9 270 X Vapor 78.71 MH / s - 111.84 MH / s
the tests I made were successful"

I još nešto zašto ovi crazy Rusi restuju miner na sat vremena jel ima nešto što ne znam ?

Colleagues tell me how to reset the sgminer-5-4-0-lbry every hour?

Create a batch file in the directory sgminer with these parameters:
TIMEOUT 60
: Rs
start sgminer.exe
TIMEOUT 3600
taskkill.exe / f / im sgminer.exe / T
TIMEOUT 1
goto: Rs

If you do not set up a config file after sgminer.exe prefilled parameters. TIMEOUT 60 and: Rs can be removed. Used to automatically run after booting Windows.

Poslednja izmena:
Ova verzija minera nece da potera Teslu, driver je Tesla driver for win 354.92 CUDA 7.5
Poigracu se sutra sa regularnim driverom ako ga bude prihvatila, danas nisam stigao.

Moglo bi i za AMD nešto bolje da izadje izgleda da je nvidia umešala prste ovde :p

ovo je od pre sat vremena izgleda da imaju skuvan i za AMD

I love it, get on R9 270 X Vapor 78.71 MH / s - 111.84 MH / s
the tests I made were successful"

I još nešto zašto ovi crazy Rusi restuju miner na sat vremena jel ima nešto što ne znam ?

Colleagues tell me how to reset the sgminer-5-4-0-lbry every hour?

Create a batch file in the directory sgminer with these parameters:
TIMEOUT 60
: Rs
start sgminer.exe
TIMEOUT 3600
taskkill.exe / f / im sgminer.exe / T
TIMEOUT 1
goto: Rs

If you do not set up a config file after sgminer.exe prefilled parameters. TIMEOUT 60 and: Rs can be removed. Used to automatically run after booting Windows.

Naravno da može ati još jače, zar mislite da bi wolf0 izbacio full miner :) Isto je tako bilo prošle god sa vanilacoinom, na kraju je bilo jedno 5 puta brže od početnog minera, ali je i potrošnja bila veća.

A ovo što se resetovanja minera tiče, dešava se da bude DEAD/SICK karta, meni se desilo par puta, a ostale rade normalno.

Da i meni je u pocetku izbacalo Sick naravno malo je trebalo napona joj dodati ostale karte na rigu bi radile normalno.
Sad ovo solidno trosi sto se tice AMD karti sa brzim minerima bice pakleno :d

Naravno da može ati još jače, zar mislite da bi wolf0 izbacio full miner :) Isto je tako bilo prošle god sa vanilacoinom, na kraju je bilo jedno 5 puta brže od početnog minera, ali je i potrošnja bila veća.

A ovo što se resetovanja minera tiče, dešava se da bude DEAD/SICK karta, meni se desilo par puta, a ostale rade normalno.

Bravo meni se dešava to na jednom samo na jednom rigu i i jedna grafa i ludim zbog toga hahah znači to je do toga.
Još sam prvo istripovao crče grafa :zgran:

Poslednja izmena:
moze da bude a ne mora da znaci, nedovoljan napon pojacava nestabilnost jos ako je inace nestabilan rig eto dobre kombinacije za sick/dead. Probaj da povezes na tom rigu sve usb adaptere ili samo na toj karti koja pokazuje sick stavi usb adapter. Ako je vec povezano sa usb probaj da nadjes neku idealnu kombinaciju svih mogucih risera za taj rig pa mozda nece biti tih problema i trpece nizi napon.

mora da se igra malo sa ab-om, da se iskljuchi ulps, i da se drnda unoficial overlocking mode sa disable na without powerplay i obrnuto tok ne ukachi te niske taktove.
pricham naravno samo za 390/380 koje ja imam, a to su msi gaming, za ostale ne znam da li ce da bude isto ovako.... pratite napon preko ab-a ili gpuz-a.

na def taktovima 390 vuche ko blesava i daje oko 86, a zavrnuta troshi barem 40w manje po karti onako odokativno, a baca lepih 82mhash, setovanja koristim ista i za tahitije i za tonge i za havajce...i19 w64 g2 , bez shejdera

za gigashite znam da nemere kontrola napona, tako da, srecno sa njima, ali trebalo bi da moze da se obali klok pa i tako malo da se ushtine koji wat i celzijus

tonge na 850 mhz daju ~44-45mhash ovako, smeshno se greju, tahitiji najhladniji i lepih 55-60mhash, a za 390 sam vec napisao.

i sve karte su ~50-58c na ovim paklenim vrucinama :p

edit, sad kako je malko zaladilo ima ih i na 42c :D

Nas zajednicki prijatelj/poznanik (M**ri) mi rece "ovaj Demios je tvoj brat rodjeni - vas dvojica kad vidite preko 60c - vi gasite rigove " :D :D :D

Najbolje izvlace : Refernetne 7970 i Safirke 7970 DUAL X, 280X DualX ... to na niskim klokovima cepa 67-68MH/s, normalno sa max. 55c :D i ventovima 50-55-60%
MSI 380 bez X, krsh obican za LBC, daju 50-51MH/s ... eth = 22.56MH/s ... e sad, dal je do rama, posto me ukenjao Samsung RAM ... ko zna. A da treba da se steluju, treba, izgubih sat vremena dok sam dobio preko 50 ... tempovi, po nasem standardu.
MSI 390 su "bolest" ... kao sto rece, moras ih obuzdati ili klokom gpu-a ili klokom rama, ali 900MHz je sasvim okej, za 84.5MH/s ... tempovi takodje po nasem standardu.

p.s. 390-tice su malko dignute, na 950, posto je hladno kao na severnom polu ovih dana ... :D

pozz

Prilozi

• 2x280x+2x380.PNG
    2x280x+2x380.PNG
    61 KB · Pregleda: 86
  • 3x7970.PNG
    3x7970.PNG
    37.9 KB · Pregleda: 74
  • 3x390.PNG
    3x390.PNG
    36.4 KB · Pregleda: 85
LBC se po poslednjoj racunici izjednačio sa ETH, kako skače dif nisam siguran da će ovo ići gore.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi kaze koje stanje sto se tice 1GH/s koliko je to koina na 24h.

Sent from my SM
Supernova , iz sgminera 160mhs

Last Hour 0.28175309 0.00000000 0.00000000 0.00000000 0.00000000 0.00000000
Last Day 6.03660450 0.00000000 0.00000000 0.00000000 0.00000000 0.00000000

Global Hashrate: 1007.51 GH/s

Jos malo i AMD-ovci se vracaju na Eth/exp dok ovo ce jos biti isplativo Nvidija kartama.

Neznam kako vi to računate, al po mojoj računici je ovo i dalje isplatljivije od eth, i to skoro duplo, po preseku prinosa iskopanih lbc u poslednja 3 sata

Eth u ovom trentku ispativiji ako koristis amd series 3, ja vratio moje rigove na ETH

Neznam kako vi to računate, al po mojoj računici je ovo i dalje isplatljivije od eth, i to skoro duplo, po preseku prinosa iskopanih lbc u poslednja 3 sata

mjenja se brzo diff tako da je tesko ocjeniti istina jos je isplativije, ali nije duplo, mozda si na pool-u koji ima dobar luck pa ti se cini da je duplo isplativije dosta zavisi od pool lucka, koliko vidim isplativost je oko 1,5x u odnosu na Eth znaci jos je bolje.

Sa 1GH/s dobijes oko 36evra na dan preko LBC-a. Sto je ekvivalento 21 grafickih karti tipa r9 380. Sa 21 grafickih karti tipa r8 380 dobijes oko 34 evra preko ETH. Trenutno stanje. LBC pada, a ETH raste, i verovatno ce da puca na 20 evra po koinu, u karednih nedelju dana.

mjenja se brzo diff tako da je tesko ocjeniti istina jos je isplativije, ali nije duplo, mozda si na pool-u koji ima dobar luck pa ti se cini da je duplo isplativije dosta zavisi od pool lucka, koliko vidim isplativost je oko 1,5x u odnosu na Eth znaci jos je bolje.
Daleko od realnog je 1.5. Skoro su pa isti. :) Mislim ne mogu da se porede u opste. Najvise zavisi sa cim kopas.

Poslednja izmena:
ko kopa sa 280x ili nvidia njemu je jos uvek isplativije, a i 380 ne bacaju 48-50 tj ne sve, meni cim predje 46mh puca sistem posle nekog vremena tako da ih drzim na 42. neke bi verovatno mogle vise ali necu da rizikujem i da gubim vremena na podesavanja. tako da se nekome sa 380 vise isplati eth u ovom trenutku.

Poslednja izmena:
Lično bi svima sa ETH predložio prelazak na LBC, da nam malo spuste diff. :)

evo sredih strixa malo.... lapovanje baze na koju naleze gpu, noctua pasta, washer mod, modovanje biosa na 1.1v, izmeshtanje u moj kucni komp pored 980ti na usb extender,
rezultat je 55c za 55% rpm, a bilo 68c i 80% u rigu sa atiijma.

Dobio sam mail da sam prosao wait listu... A za koine kazu da cu da dobijem kada prodju wait listu ti sto sam ih invite i kada se registruju...
Pozvao sam njih 20-ak, i moci cu vecinu i da nagovorim da se registruju, samo ko zna kad ce proci wait listu jer oni nisu nikoga invite...

Nazad
Vrh Dno