Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

!! UPDATE !!

dobio sam nvidia miner samo za nas, ko je zainteresovan neka me cimne na pm za uslove.

@newkidONdablock
imam integrisane grafike na ploci, sta mogu da uradim? hvala unapred

Global Hashrate u padu zanimljivo vjerovatno je negdje nesto izaslo opet jos isplativije od ovoga, ali me cudi zasto rudari sa Eth-a ne predju i dalje je isplativiji LBC od eth-a

Kada bi rudari sa eth presli, otisao bi lbc u penziju isti dana :D

Ma ja bi realno volio da ne predju ;) da samo diff pada :p a cjena raste :d

Global Hashrate u padu zanimljivo vjerovatno je negdje nesto izaslo opet jos isplativije od ovoga, ali me cudi zasto rudari sa Eth-a ne predju i dalje je isplativiji LBC od eth-a

toliko o tome da se sa mrezom NE manipulise. ili to ili treba da poverujem da se graficke karte mnoze ko bakterije....

Neko je počeo opet da kupuje... ako pratite menjaje.

najgore je ako si nestrpljiv, moze da se desi da padne jos a za nekoliko dana da bude raketa a i ne mora da se desi :d

Ja sam kupio po 255 jer sam prvu turu prodao po 340.Samo nam ostaje da cekamo skok.Je l kupuje neko trenutno?

Poslednja izmena:
Mali update sto se tice nvidia minera, posto vidim da ima mnogo pocetnika koji ne razumeju.

Ovo je nvidia miner i ne moze se kopati sa amd kartama. Dakle to sto ste procitali da ima veci hash ima, ali na nvidia kartama.

Uslovi su simbolicni, ne share-ovati miner nigde, 1 lbc na adresu i da se kopa na yiimp poolu (pool od autora minera) jer je tek ubacio lbc, treba mu snaga. Covek nam je izasao u susret i dao nam je miner na koriscenje 5 dana pre public release-a. Mislim da je sasvim korektno. Ko hoce da izadje u susret mimo minera podesavanja za yiimp pool su

stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3334 -u vasaadresalbc -p worker

coine dobijate po isplati (nije coin po coin), za prvu isplatu treba sacekati sat dva ali posle sve ide ok. malo se razlikuje od suprnove ali kolicina iskopanih coina je ista ili veca jer je manji fee. takodje isplata vam je direktno na adresu nema nista na pool-u, tu samo gledate statistiku i stanje.

ne treba registracija -u (user) ti je adresa lbc sa neke menjacnice gde direktno ide isplata, -p ne moras da stavljas ali ako imas vise rigova stavis ime riga da bi znao koji je koji.

Treba da ukucas svoju adresu sa LBC walleta. Ja npr koristim adresu sa Bittrexa. Kreiras je u Wallets tabu klikom na plavi plus pored imena valute (LBC).

Adresa izgleda ovako bH56q1dkQp7k8ECk6Vu56Xrn8wSCXusB9g

Ja probao da pokrenem na teslama ali mu ne odgovara driver izbacuje gresku da ne moze da nadje cuda jezgra.

Poslednja izmena:
da li si probao sa drugim driverom i cudom? ako nece sad cu napisati autoru pa da pogleda, mozda treba podrska :)

i da, ako hocete shareujte rezultate :D

nisi stavio -o, probaj ovako, stavio sam tvoju adresu

ccminer-x64 -a lbry -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3334 -u bJgHhYC47Kr5uoWbiAY6PWNsknzTmxFAZR -p c=LBC --show-diff --cpu-priority 4

koliko daje jedna 1070 nvidia?

ja mislim kao 3x390 tako sam negdje vidio, oko 240MH/s nemoj mi vjerovat, ali mislim da je tako

Ko ima Nv karte pustajte ovo je extra zarada hashrate pada kopace se bar 5 dana jos dobro dok ne izadje javno miner navalite!.

Poslednja izmena:
da li si probao sa drugim driverom i cudom? ako nece sad cu napisati autoru pa da pogleda, mozda treba podrska :)

i da, ako hocete shareujte rezultate :D

Probano je sa Tesla driverom, sada cu da prebacim na Grid drajver pa mozda prodje. Inace CCminer za XRE coin radi savrseno zato sam i hteo da probam.
Naravno izbacicu rezultate, ovo je ionako *******cija dok tesle ne krenu u produkciju.
Na XRE je jedna tesla izbacivala kao 2 GTX970-ke (oko 15Mh/s)

Poslednja izmena:
negde sam procitao 280mh, znaci blizu 100e ce da zaradi jedna ko je ima dok puste miner javno nije lose.

aj probaj pa javi da cimnemo autora :) dobili smo 5 dana prednosti iskoristimo to, ako neko ima i amd karte neka prebaci na yiimp ukoliko zeli da ojacamo jos malo... sad kad gledam da kupim 980 nema je niko :D

Nazad
Vrh Dno