Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

jga ja istresao na 0.002, idemo dalje.
btw. nvidia miner se moze nabaviti za 0.1 btc. Cenu dobio na lbry threadu bitcointalk-u.

Jel ima neka aplikacija ili podesavanje na exchangeu za alertiranje kada coin dostigne odredjenu vrednost?

Poslednja izmena:
I ja bi izasao al nemam net cijeli dan a ovi iz lelekoma kazu bice sutra. Boli ih uvo sto meni masine stoje cijeli dan i sto ne mogu da se konektujem na glavni racunar da prodam iskopano. Ovako samo gledam i nerviram se.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Sreca tvoja sto nisi imao struju. Sutra da castis radnike edb...

Ja kao i uvek stekam...cim student izadje znam da treba stekati :p

OMGGGG Šta je ovo ljudi pa ubiće coin kolko ga brzo napumpali. Sad se nerviram mnogo što sam ga prodavao svaki dan hahaha ali opet bila je dobra zarada. Ali da nisam pa mogao sam na Maldive za 4 dana kopanja WTF...

Izaberi mjenjačnicu na kojoj ima LBC

Bittrex je ima, ali nema aplikacije koja će me obavestavati (menjačnica nebitna koja je) o pikovima koje sma postavim. Tipa kad ako cena premasi 0.05 hocu poruku, alarm itd. Kontam da je čovek to trazio ili grešim?

Imas da sinhronizujes parove

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Bittrex je ima, ali nema aplikacije koja će me obavestavati (menjačnica nebitna koja je) o pikovima koje sma postavim. Tipa kad ako cena premasi 0.05 hocu poruku, alarm itd. Kontam da je čovek to trazio ili grešim?

To sam trazio (thx to dzojstik;)) i koliko vidim Bitcoin Checker ima alarme koji se mogu fino podesiti.
Npr sad sam stavio da za LBC/BTC par zvoni kad padne ispod 0.002 (izabere se Bittrex kao menjacnica)

Poslednja izmena:
Meni jos nema nista od tog priority, ja mislim da nece nikad ni biti :d

Tako je! :) Priznaj da imas barem 100 raznih walleta sa shitovima u njima :)
Imao, praznim se od januara opasno...imam sada jos 30-ak ali zanemarive kolicine. Eth sam izasao na 225...lisk cekam da skoci jer sam u minusu...lbry cekam na oko 0.01 i cao isto...mozda udjem u eth jos. Jedino me ftc privlaci ne znam zasto :)

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Bas me zanima koliko gruvaju 5970, 6990, 7850 1GB, ima neko da je probao?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Nesicu,mislim da one poluispravne 5970 rasturaju...vec vidim kako pazljio sastavljas oglas da menjas tvoju 280x za 5970 :)

Poslednja izmena:
Imao, praznim se od januara opasno...imam sada jos 30-ak ali zanemarive kolicine. Eth sam izasao na 225...lisk cekam da skoci jer sam u minusu...lbry cekam na oko 0.01 i cao isto...mozda udjem u eth jos. Jedino me ftc privlaci ne znam zasto :)

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Stara ljubav zaborava nema :) Garant si ga kopao od jula 2013. sa manjim pauzama :)

Nazad
Vrh Dno