- Učlanjen(a)
- 20.05.2005
- Poena
- 319
Planiram uskoro da pocnem da stampam omote za licnu kolekciju (audio) cdova, pa gledam koji bi se stampac najvise isplatio. Dakle u obzir dolaze laserski i inject polovni stampaci. Razmisljam o laserskom zato sto znam da boja traje mnooogo duze. Naleteo sam na ovaj dosta je jeftin pa mi je zato zapao za oko. Ne znam samo koliko bi dopuna ketridza za laserski kostala? Takodje mi je i ovaj zapao za oko, za razliku od prvog ima skoro sve kertridze pune, mada je skuplji za 20e, a pretpostavljam da tolko kosta i dopuna? Oko inject ne znam ni kakav da jurim, ni kolko prosecno traje boja, ni kolko je dopuna. Najvise gledam sta mi se isplati vise... Napomenucu da mi je vazan i kvalitet stampe, stampacu omote velike rezolucije na glossy papiru, ili nekom slicnog kvaliteta, pa bi bilo dobro da bude pristojna stampa. Takodje me zanima kako se stampa po cd-u? I o tome razmisljam. Rezem na JVC diskove. Budzet sto manje to bolje a da se ne zrtvuje kvalitet stampe previse, u sustini do nekih 80e max, gledam da mi sve sa stampom na kraju izadje oko 100e max. Imam da stampam omote za oko 100 diskova. Saljite predloge sta se isplati uzeti. Hvala unapred