Pavle12
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 12.09.2023
- Poena
- 2
Pozdrav svima,
Kao neko ko studira softverski inžinjering, a takođe radi i u menadžmentu jedne kompanije, tražim laptop za 1200 evra (1000 ako je polovan)
Ne razmatram Apple laptopove zato što nemam ni jedan uređaj koji je u tom ekosistemu a i probao sam u prošlosti ali prosto mi mnogo više odgovara Windows.
Hvala unapred!
Kao neko ko studira softverski inžinjering, a takođe radi i u menadžmentu jedne kompanije, tražim laptop za 1200 evra (1000 ako je polovan)
- Za SI mi treba barem i7 procesor H-serije ili AMD ekvivalent, 16gb RAM i 512gb SSD. Grafika nije bitna, s obzirom da se retko bavim takvim projektima.
- S obzirom da ću stalno biti u pokretu, potrebno je da nema veći ekran od 14 inča i da bude tanak i lako prenosiv.
- Za posao (sastanci sa klijentima) mi je bitno da estetski izgleda ok, dakle bez ružne plastične građe itd.
- Što se tiče samog ekrana, zbog oba zanimanja mi je potrebno da ima veću rezoluciju od 1080p (2.6K ili 2.8K) sa kvalitetnom osvetljenošću. Jako bih preferirao touch screen.
Ne razmatram Apple laptopove zato što nemam ni jedan uređaj koji je u tom ekosistemu a i probao sam u prošlosti ali prosto mi mnogo više odgovara Windows.
Hvala unapred!