Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Као што наслов каже, потребан ми је поуздан лаптоп са што јачим процесором и графичком за рад у 2d и 3d моделингу. SSD+HDD варијанта без оригиналног Вина. Цена није ограничавајући фактор али боље да дам 150.000 уместо 200.000 ако може
Ako ne mora novi, potrazi po oglasima Lenovo W540 ili Lenovo P50 (P50 ume da bude i dalje skuplji, za modeling jeste malo brzi, ali po meni ne toliko). Za W540 je uzjedno i lakse da se stavi neki manji m.2. 2248 SSD i HDD, ili da se u opticki ubaci HDD, nego u W540, gde moze iskljucio m.2. (bilo SATA bilo PCIe) + jedan HDD, ali moras naci drzac za HDD
Ovo su profi masine, radne stanice, ali ne teske posebno. Na olgasima samo vidim fenomenalno ocuvane primerke, neki cak jos uvek u garanciji medjunarodnoj
600-800e za W540. i7-4xxx, SSD 256GB, FullHD a ima i 3K IPS (odlican ekran! ako se i ja i kolega koji fura 5K ekran slazemo, onda znas da je tako )
Pomenuti W540 i P50 idu sa K2100M Quadro i valjda M1000 Quadro. Ne znam u kojem je to rangu
Ali Quadro, kako rekose u drugoj temi, je skroz nebitan i cist marketing gimmick.
Bolje da potegne 15000 više, nego da uzima 4/8 sa oborenim klokom u 2018. godini.
Ovako dobija pravi 8/16(najbolja opcija za njegov posao), 16gb ram-a, 1tb hdd, 256gb ssd, fhd 17" freesync, rx 580, w10.
Е то је нешто што би одговарало! Ако има нека боља алтернатива, слободно предложите. Без буџета значи да може и за 250.000, али не треба да се иживљавам ако нема сврхе за тим