Šta je novo?

Laptop, nvidia drajver usporava sistem

Imotep95

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2015
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5-10400f
RAM
16
GPU
rtx 2060
Miš & tastatura
g403
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav,
drug je uzeo Asus x540sca pre dva dana, ubacio nvidia driver, posle restarta, laptop zabada, ulazi u my computer po 10 sekundi, restart traje po par minuta, kada ga obrise, sve radi normalno(osim graficki zahtevnijih stvari naravno). Sta moze biti?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pozdrav,
drug je uzeo Asus x540sca pre dva dana, ubacio nvidia driver, posle restarta, laptop zabada, ulazi u my computer po 10 sekundi, restart traje po par minuta, kada ga obrise, sve radi normalno(osim graficki zahtevnijih stvari naravno). Sta moze biti?

Odakle si instalirao drajver?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Probaj da instaliras sve drajvere koje dolaze na disku.Trebalo bi da je dobio taj disk u kutiji od laptopa.

Nece da pokrene sa diska, kao nije kompatibilan.

Win10 x64

E onda ne znam,pomislio sam da je instalirao win 7 pa da zato pravi problem.Posto taj laptop ima podrsku za win 8 i novije,taj disk sa drajverima radi samo za win 10, tako da mi je cudno da nije kompatibilan.Pogledao u task manageru sta se desava,koliko je zauzece CPU I HDD?I ako je preveliko koji program to radi.

Mislim da problem nije u drajverima. Ili sistem nije kako treba ( proveri u task-u sta ga davi toliko), ili falicna roba.

Ma jok, sve izgleda ok, sutra ga nosi onim nesrecnicima.

Jedino da probas samo nvidia driver bez nvidia control panel.

Vrh Dno