Zasto svi zauzimaju stav da kad crkne ploca to je to.Kontejner!!! Ja sam upoznao tipa ovde na benchu koji mi je spasio desetak maticnih ploca za desktop koje su bile po servisima otpisane.i obicno su kvarovi bili kondenzatori i slicne gluposti koje je covek resavao za 15 min
Kako je moguce da ne postoji servis koji hoce bar da pokusa da vidi da li je problem koji nastane na ploci od laptopa popravljiv,kad su te ploce visestruko skuplje...
Nemojte samo da mi dajete odgovore tipa "sto bi,kad mogu...." "kako da to urade kad je tu sve integrisano" i slicne odgovore.... nek bilo ko ode u bilo koji servis mobilnih telefona pa nek vidi sta se radi po tim servisima , lemi,przi,skidaju cipovi,mostovi, drzi przi sve pod lupom....pa sto onda nije moguce utvrditi kvar na maticnoj od laptopa i popraviti ako je moguce,kad je vec cena nove ploce ko laptop,pa bilo bi posla preko glave za servis koji bi hteo da se pozabavi time....
Zanima me razlog sto takvih servisa nema. ne znam ni za jedan. Da li je tehnicke prirode ili sta vec?