- Učlanjen(a)
- 10.03.2005
- Poena
- 795
Напокон сам успео да потерам игру са најновијом закрпом. Био је проблем у фајерволу што је чудно пошто је при истим подешавањима игра радила без проблема (без закрпе).
Моји утисци о игри после мало играња су млаки. Прво, и поред закрпе и поред команди игра доста штуца. Оптимизација је баш лоша. Друга ствар се тиче саме игре.
Све је то лепо смишљено и стварно је оригинално али мислим да је лоше изведено. Приликом испитивања осумњичених треба погодити да ли говоре истину или лажу. Међутим, некада се дешава да ти човек даје сведочење које никако не можеш да провериш. Он каже:"Видео сам човека у црвеној мајици" а нема других сведока. И сад на ту његову изјаву требаш да кажеш да ли он лаже или не. Можда је човек кога је видео носио плаву мајицу. Некако те игра тера да лупкаш лаж/истина на пола реченице која нема никаквог смисла. Нпр. једини сведок каже да је Пера отишао у клуб у толико и толико сати. Онда треба погодити лаж/истина а да не знаш шта треба да погађаш. Пера је отишао али где? Да ли у клуб, да ли код тетке на село то не знаш. У правој истрази се сведоци испитују и више пута, сучељавају се сведочења. Такође некад детектив после оптужбе осумњиченог каже реченицу која мења смисао претходне оптужбе тако да се запиташ да ли би после те нове реченице поступио исто као и пре. Даље да не набрајам. Некако ми доста сведочења иде на погађање а не закључивање. Али има још доста да иргам, тек сам негде на 20%.
Све у свему игра је просечна, ваљда сам ја очекивао више после свакодневног гледања "Зон риалити" канала.![]()
nije tako tesko. ako vidis da ocigledno laze onda ga optuzis i cekas da vidis sta ces ti da kazes i on da odgovori. ako na to sto je on rekao nemas cvrst dokaz (pretpostavlja se da si ih skupio sve pre toga; ako nisi prikupio sve nece ti biti precrtana destinacija u notebook-u) onda povuces optuzbu i stavis doubt. ja sam se *****ao nekoliko puta dok nisam usao u stos ili sam bio brzoplet. ali velika vecina stvari moze da se pogodi ako se ne brza i ako se dobro razmisli i konsultuje notebook. igra je do jaja ne samo zbog toga, vec je do jaja i prica i atmosfera i grad 40ih godina i muzika. sve u svemu, jedna od najboljih igara ikada
jedino sto trazi 2500k za ugodno igranje.