Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Ne razumem igru majke mi. Odlicna je ali da li je moguce da su napravili takav propust oko optimizacije?! Laguje toliko cesto da kako neko rece jedva cekam save da bi izasao, a i dalje mi se igra.

Moras da dodas u shortcut-u recimo "C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire\LANoire.exe" -str -npd i radice mnogo bolje, al ce se videti kursor misa dok igras onda imas aplikaciju koja moze da sakrije kursor, ja tako igram bez laga...

Igra je vrhunska! Ja nemam nikakvih problema. Radi fenomenalno!!!

Moras da dodas u shortcut-u recimo "C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire\LANoire.exe" -str -npd i radice mnogo bolje, al ce se videti kursor misa dok igras onda imas aplikaciju koja moze da sakrije kursor, ja tako igram bez laga...

Ja dodao ovo i isto mi radi i laguje. Konfiguracija iz potpisa.
Na kraju sam ispizdeo i obrisao igru i cekam ili neki update koji ce da resi lagovanje ili novu konfiguraciju :)

Ja prešao i smorio se.
Inače, igra je radila dobro na konfiguraciji iz potpisa, sve do slučajeva u vice. Od tada frame rate je bio primetno manji.

Da li se ja tripujem ili problem sa lagom imaju samo oni koji poseduju ATI?

Inace koliko vidim igra uopste ne opterecuje GPU do maksimuma, sve je postavljeno pre pokretanje igra na najvise sto moze, rezolucija je 1680x1050.

Prilozi

• LANoire_2011_11_20_13_01_15_765.jpg
    LANoire_2011_11_20_13_01_15_765.jpg
    750.6 KB · Pregleda: 145
Poslednja izmena:
Ja dodao ovo i isto mi radi i laguje. Konfiguracija iz potpisa.
Na kraju sam ispizdeo i obrisao igru i cekam ili neki update koji ce da resi lagovanje ili novu konfiguraciju :)

Mozda zbog dual core-a... JA sam probao sa dva jezgra umesto sa 4 na mom procesoru i seckalo je bas dosta u odnosu na 4 jezgra...

Da li se ja tripujem ili problem sa lagom imaju samo oni koji poseduju ATI?

Inace koliko vidim igra uopste ne opterecuje GPU do maksimuma, sve je postavljeno pre pokretanje igra na najvise sto moze, rezolucija je 1680x1050.

Kako ti je igra ocitala Afterburner, kod mene nece da se prikaze jedino u L.A. Noire a u ostalim radi bez problema... Koja je verzija AB?

Skidrow lek + update. Nikakav lag nista,sve radi kako treba. "Jedino" sto nije optimizovano, to se vidi i iz onog atacmenta.

Poslednja izmena:
Instalirao sam novi AB, i dalje se ne prikazuje u igri, ocigledno zato sto koristim theta verziju, da li cu imati problema ako ubacim update i skidrow lek na ovu vec postojecu instaliranu verziju igre?
Mislim na probleme sa sejvovima.

Igra radi dobro osim sto pomalo laguje i posle nekih 20 minuta javlja ovo:AD96: Failed to create d3d resource. Please restart your computer.Zna li ko sta je u pitanju?

Hvala ti. Sada radi skoro savrseno! Pozabavicu se ovim kursorom kasnije za sad mi ne smeta.

Instalirao sam novi AB, i dalje se ne prikazuje u igri, ocigledno zato sto koristim theta verziju, da li cu imati problema ako ubacim update i skidrow lek na ovu vec postojecu instaliranu verziju igre?
Mislim na probleme sa sejvovima.

Meni se posle update-a pojavio AB OSD.

da li je neko imao problem sa teksturama? bez obzira na podesavanje grafike, recimo prva misija kad se otvori ona knjiga sve je potpuno necitljivo... mislim da sam slican problem imao i sa igrom hard reset i nisam ga uspeo resiti... windows 7 x64 je u pitanju, najnoviji driveri 11.11 (kod hard reseta su cak bili frugi drajveri, stariji) itd...

da li je neko imao problem sa teksturama? bez obzira na podesavanje grafike, recimo prva misija kad se otvori ona knjiga sve je potpuno necitljivo... mislim da sam slican problem imao i sa igrom hard reset i nisam ga uspeo resiti... windows 7 x64 je u pitanju, najnoviji driveri 11.11 (kod hard reseta su cak bili frugi drajveri, stariji) itd...

Nije mi se desavalo, isto koristim 11.11 i W7 x64.

Ljudi,ne igrajte zadnju misiju,tj,ne igrajte do kraja,ima da se smorite ko.... kraj je... ma videcete...
Sve u svemu kraj je neocekivan,to je garant...

Prilozi

• LANoire_2011_11_21_17_55_53_956.jpg
    LANoire_2011_11_21_17_55_53_956.jpg
    336.1 KB · Pregleda: 87
Evo i kod mene posle updejta proradio AB.
E sad me zanima u vezi ovih DLC-ova, gde da ih smestim i sta onda, gde se pojavljuju za igranje?

Smestis ih u folder igre "final" folder cini mi se, pise ti u skid*ow nfo kako se ubacuju, smao copy paste se ide.... Pojavljuju se u samoj igri u vidu dodatnih misija koje igras kao i sve druge i odela koja mozes da odaberes odmah...

Smestis ih u folder igre "final" folder cini mi se, pise ti u skid*ow nfo kako se ubacuju, smao copy paste se ide.... Pojavljuju se u samoj igri u vidu dodatnih misija koje igras kao i sve druge i odela koja mozes da odaberes odmah...

Hvala, final pa u folder pc.

Kako odela da menjam?

hm, uninstall drivera, driver sweaper iz safe mode-a, ponovo install i sve radi kako treba :) malo me smara AA koji ko i da ne radi...

Postao sam detektiv odeljenja za ubistva :)
ODlicne su ove misije u trafficu, ima svega po malo, tek koliko da te pripreme na ono sto dolazi. Najvise sam imao problema sa trecom misijom i tu mi je jedna zvezdica :(
Od kad sam ubacio -npd komandu i izbacio -str nisam imao ni jedan lag, a igram na b50(doduse sad sam ga stavio na 3.5ghz). Jedino mi je problem za sada Doubt opcija, ali to je realno kad znas da ne govori istinu a nemas dokaza :)

Instalirao Skid... verziju, uredno patchovao i pokrenem igru kad ono na startup-u izbaci sa errorom ono 'program don't working' :/... Drajveri najnoviji, directX takodje, nznm sta da radim..

Instalirao Skid... verziju, uredno patchovao i pokrenem igru kad ono na startup-u izbaci sa errorom ono 'program don't working' :/... Drajveri najnoviji, directX takodje, nznm sta da radim..

Ja sam instalirao theta verziju + skid... patch + skid... kra... + DLC-ove, sve radi kao od prvog dana.

Odigrah samo prvih par misija tek do odela, ali za sada je veoma kockasto i nema slobode u istrazivanu i postavljanju pitanja sto me veoma iritira.

Valjda ce posle biti slobodnije.

Skinuh THETA verziju i radila je bez dodatnog skidanja icega.

Sve na high sa ovom konfiguraciojom, mislo sam da ce da sece ali radi glatko, izgleda da je dobro optimizovano (bar za moju konf)

AMD Phenom II X4 925 2.8GHz
ATI Radeon HD 5750
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
Chieftec APS-550
DDR3 2GB 1600MHz Patriot Signature CL9
SATA2 7200 500GB Samsung

Jel imate vi problema sa voznjom kola? Tj. meni je jako osetljivo skretanje npr. nije ni slicno kao u mafiji 2. bas je agresivno .

Vrh Dno