Ne razumem igru majke mi. Odlicna je ali da li je moguce da su napravili takav propust oko optimizacije?! Laguje toliko cesto da kako neko rece jedva cekam save da bi izasao, a i dalje mi se igra.
Moras da dodas u shortcut-u recimo "C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire\LANoire.exe" -str -npd i radice mnogo bolje, al ce se videti kursor misa dok igras onda imas aplikaciju koja moze da sakrije kursor, ja tako igram bez laga...
Ja dodao ovo i isto mi radi i laguje. Konfiguracija iz potpisa.
Na kraju sam ispizdeo i obrisao igru i cekam ili neki update koji ce da resi lagovanje ili novu konfiguraciju![]()
Da li se ja tripujem ili problem sa lagom imaju samo oni koji poseduju ATI?
Inace koliko vidim igra uopste ne opterecuje GPU do maksimuma, sve je postavljeno pre pokretanje igra na najvise sto moze, rezolucija je 1680x1050.
Kako ti je igra ocitala Afterburner, kod mene nece da se prikaze jedino u L.A. Noire a u ostalim radi bez problema... Koja je verzija AB?
2.2.0 Beta 8
Moras da dodas u shortcut-u recimo "C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire\LANoire.exe" -str -npd i radice mnogo bolje, al ce se videti kursor misa dok igras onda imas aplikaciju koja moze da sakrije kursor, ja tako igram bez laga...
Instalirao sam novi AB, i dalje se ne prikazuje u igri, ocigledno zato sto koristim theta verziju, da li cu imati problema ako ubacim update i skidrow lek na ovu vec postojecu instaliranu verziju igre?
Mislim na probleme sa sejvovima.
da li je neko imao problem sa teksturama? bez obzira na podesavanje grafike, recimo prva misija kad se otvori ona knjiga sve je potpuno necitljivo... mislim da sam slican problem imao i sa igrom hard reset i nisam ga uspeo resiti... windows 7 x64 je u pitanju, najnoviji driveri 11.11 (kod hard reseta su cak bili frugi drajveri, stariji) itd...
Meni se posle update-a pojavio AB OSD.
Evo i kod mene posle updejta proradio AB.
E sad me zanima u vezi ovih DLC-ova, gde da ih smestim i sta onda, gde se pojavljuju za igranje?
Smestis ih u folder igre "final" folder cini mi se, pise ti u skid*ow nfo kako se ubacuju, smao copy paste se ide.... Pojavljuju se u samoj igri u vidu dodatnih misija koje igras kao i sve druge i odela koja mozes da odaberes odmah...
Hvala, final pa u folder pc.
Kako odela da menjam?
Instalirao Skid... verziju, uredno patchovao i pokrenem igru kad ono na startup-u izbaci sa errorom ono 'program don't working' :/... Drajveri najnoviji, directX takodje, nznm sta da radim..
Ja sam instalirao theta verziju + skid... patch + skid... kra... + DLC-ove, sve radi kao od prvog dana.
Jel imas ove poslednje nvidia beta drajvere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari