Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Pojavio se i na arenibg...

@igor88
Ne znam odakle skidas,ali RS linkova ima svuda za igre,filmove itd...

Pa pazi ja pocnem sa RS i npr COD sam skinuo sa rs-a 7gb ali ostatak tj svi linkovi su prijavljeni i rs ih je odmah uklonio... isti fajlovi staljeni su na BL i sada ostatak sam morao skinuti sa wupload-a i ostalih linkova :)inace rs rulez :-D

@PLAYBoY
Imamo isti net,takodje kod SBB-a!Da budem bas precizan skida mi 738 Kb/s,samo ako ne koristim uopste net prilikom skidanja!Inace skidam preko Jdownloader-a,mozda to ima neke veze!

Stavio sam bice gotovo za 5:30h, taman da se ujutru pika, laq noc pa se kuckamo sutra da komentarisemo.

Ja koristim rs ali za ovo sto trenutno skidam nema rs linkova ps mad uzzy ako imas linkove sa wupload-a dacu ti acc da skidas

Naravno da imam :) Napisi na PM ako hoces.
na rlslog-u ima svakakvih linkova.

A RS jeste najbolji mada mi MU u 90% daje i full (ide do 1.5-6 mb(ajta)/s)

Ja mozda i sacekam,jos nekih 2:30h!Posto me bas zanima kakva je razlika izmedju konzolne verzije i ove,a na xbox-u mi se svidela barem po pitanju grafike!

Al se ovde cepa o download linkovima. :D Btw, torrenting je prava stvar, tl i scc pogotovo izvlace ludacke brzine na novim torrentima, gledao sam neki likovi vuku i po 25-30mb u sekundi... naravno nema brisanja linkova i materijala sa file servera. :D

Meni jos 3 sata,odlucio sam da ne zaspem,a spava mi dusa. :D Nadam se da ne cekam uzalud. xD

^ Izdrzi jos malo ;)
Ja Sam u shoping-u ko zna koliko ce potrajati :| otprilike 12 h -.-

nema jos torrenta na SCC, kako da upadnem na TL? nikako da ih navatam kad su otvorene pozivnice :\ ako neko hoce da se razmenimo pozivnice za TL, ja imam za scc i lastt*rrents i spe*d.cd :)

Ma kakvi torrenti preko filesonic i wupload ide uvek punom brzinom :) Samo malo use google hehe :)

Nisam izdrzao sinoc,san je bio jaci od mene. :) Ali,sada se instalira,javljam se sa utiscima kad se malo izigram. :p

Iz prve ruke na masini iz potpisa igra se vuce, nebitno koja su graficka podesavanja. Isto ide bez obzira da li stavio 800x600 (performance, aa off, ax x1) ili 1680x1050 (quality, aa off, ax x4). Igra graficki ne izgleda nista specijalno, naspram BF3 koji na mojoj masini radi bez ikakvog problema. Optimizacija krs.

Ma kakvi torrenti preko filesonic i wupload ide uvek punom brzinom :) Samo malo use google hehe :)

Pa kad nemas kvalitetan private tracker i ja se slazem sa tobom, ali kad "nabacis" par kvalitetnih tackera zaboravices da bilo sta u zivotu skidas preko "zilion" linkova :)

^Dabome, na kvalitetnim privatnim torrent trackerima se izvlace ludacke brzine. Pa i sam newz > nego zezanje sa linkovima....

No, da se vratimo igri, ono najbitnije, jel jos neko probao na quadu i kako radi?

Iz prve ruke na masini iz potpisa igra se vuce, nebitno koja su graficka podesavanja. Isto ide bez obzira da li stavio 800x600 (performance, aa off, ax x1) ili 1680x1050 (quality, aa off, ax x4). Igra graficki ne izgleda nista specijalno, naspram BF3 koji na mojoj masini radi bez ikakvog problema. Optimizacija krs.
Pa to je bilo i očekivano. Sve više igara traži quad-core procesore.

Optimizacija je prosto nikakva!Iz nekog razloga ne radi mi Fraps u igri,ali kao sto je napisao @filipos koja god podesavanja da stavim uvek je isto!Za mene igra u ovakvom stanju nije igriva,na svakih par sekundi laguje i bas smeta!

Evo ovako... Igra kod mene leti,iznenadjujuce dobro,s' obzirom da nemam zeljeni takt procesora za maximum performanse,totalno sam iznenadjen kako radi. :) Druga stvar,ocekivao sam i vise od same grafike,imate launcher sa opcijama kada pokrenete igru,a iste opcije imate i u samoj igri. Ocekivao sam i slajdere za podesavanje draw distance-a,ali ocigledno igra ima limitiran view distance,koji ne moze da se menja. Dakle,sve na quality,FXAA 3,anistropic samo 4 moze da se stavi. Ocekivao sam jos bolju grafiku nego ovo,ne kazem da je lose,ali,verujem da nisam jedini koji je ocekivao vise. :) Dakle,igra trazi quad da bi se igrala lepo. Zavoleo sam ovu igru preko xbox-a,a vidim da cu je i sa zadovoljstvom preci i na PC-u. :) Jos jedna stvar,postoji ocigledan bag u igri,kada npr. igrate i pritisnete ESC da pogledate mapu,kada se vratite u igru,imacete fps drop,koji se resava tako sto opet pritisnete ESC pa se vratite opet u igru,cudno,al' eto. :D Ne znam,meni igra radi tecno i fino. Da,fraps ne radi u igri,a ni Afterburner. Bas cudno...

Poslednja izmena:
Sramota. Ponekad pomislim da namerno nece da rade na optimizaciji igara. Mislim da prisustvujemo sumraku PC gaming-a.
Pametnije je kupiti konzolu izgleda. Sve vise developeri izjavljuju da im PC nije primarna platforma. Bas me zanima kako ce se ponasati Skyrim, AC revelations i Batman na PC-u. Ovo je krenulo nizbrdo od Rage, MW3

Evo ovako... Igra kod mene leti,iznenadjujuce dobro,s' obzirom da nemam zeljeni takt procesora za maximum performanse,totalno sam iznenadjen kako radi. :) Druga stvar,ocekivao sam i vise od same grafike,imate launcher sa opcijama kada pokrenete igru,a iste opcije imate i u samoj igri. Ocekivao sam i slajdere za podesavanje draw distance-a,ali ocigledno igra ima limitiran view distance,koji ne moze da se menja. Dakle,sve na quality,FXAA 3,anistropic samo 4 moze da se stavi. Ocekivao sam jos bolju grafiku nego ovo,ne kazem da je lose,ali,verujem da nisam jedini koji je ocekivao vise. :) Dakle,igra trazi quad da bi se igrala lepo. Zavoleo sam ovu igru preko xbox-a,a vidim da cu je i sa zadovoljstvom preci i na PC-u. :) Jos jedna stvar,postoji ocigledan bag u igri,kada npr. igrate i pritisnete ESC da pogledate mapu,kada se vratite u igru,imacete fps drop,koji se resava tako sto opet pritisnete ESC pa se vratite opet u igru,cudno,al' eto. :D Ne znam,meni igra radi tecno i fino. Da,fraps ne radi u igri,a ni Afterburner. Bas cudno...

Pa bilo bi čudno da ti sa tom mašinom ne ide tečno...

os jedna stvar,postoji ocigledan bag u igri,kada npr. igrate i pritisnete ESC da pogledate mapu,kada se vratite u igru,imacete fps drop,koji se resava tako sto opet pritisnete ESC pa se vratite opet u igru,cudno,al' eto. :D Ne znam,meni igra radi tecno i fino. Da,fraps ne radi u igri,a ni Afterburner. Bas cudno...

...mislim da je to do drivera, kad gledas mapu driver vrati klokove za 2D i tako ostanu zablentavljeni klokovi i posle...

Probao na kratko na maksimalnim postavkama sa 1xFXAA i meni radi dobro. Potvrdjujem da FRAPS i Afterburner ne registruju igru.

Ako se tu jos doda i poneki patch,koji sigurno sledi,igra ce raditi jos bolje. :)

...mislim da je to do drivera, kad gledas mapu driver vrati klokove za 2D i tako ostanu zablentavljeni klokovi i posle...

I ja sam to pomislio,nista,ostaje da se ceka ili neki patch,ili novi driver. Ne nervira me to toliko,ali,malo je bas cudno dok se ne naviknes. :)

Poslednja izmena:
Kod mene igra ide uglavnom tečno sa povremenim trzanjima. Grafička podešavanja su kao na slici.

Prilozi

• slika092.jpg
    slika092.jpg
    36.4 KB · Pregleda: 118
I ja sam to pomislio,nista,ostaje da se ceka ili neki patch,ili novi driver. Ne nervira me to toliko,ali,malo je bas cudno dok se ne naviknes. :)

...ako je to slucaj, trebalo bi fiksirati klokove... Kada nabavim igru probacu, pa javim ako ima poboljsanja.

Kako vidim iz komentara izgleda da treba 4 jezgra za glatko igranje.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu ni da je probam. Nece da radi...

Probao sam i da gasim net, i da brisem razmake prilikom biranja putanje za instalaciju, kada instaliram igru kopiram patch u folder od igre i pokrenem ga, on krene kao da patchuje ali se na kraju pojavi kao neka greska...tako da do kopiranja "leka" nisam ni stigao.

Citam sad da nece na win7 x64, da li je do toga ili neceg drugo ne znam...

Poslednja izmena:
J
Citam sad da nece na win7 x64, da li je do toga ili neceg drugo ne znam...

Ja sam je malopre instalirao upravo na win7 x64 i i radi normalno.Fraps mi ne radi pa ne mogu tacno reci u frejm koliko fercera ali mi deluje prilicno tecno.Rezolucija je 1280*1024 plus sve ostalo sto je moglo na high.Jeste port,i tacno je da nije grafika kao BF3 ali to se od ove igre i ne ocekuje.Barem ne ja,ima neki smek i verovatno cu je je rado odigrati.

Vrh Dno