@igor88
Ne znam odakle skidas,ali RS linkova ima svuda za igre,filmove itd...
Ja koristim rs ali za ovo sto trenutno skidam nema rs linkova ps mad uzzy ako imas linkove sa wupload-a dacu ti acc da skidas
Ma kakvi torrenti preko filesonic i wupload ide uvek punom brzinomSamo malo use google hehe
![]()
Pa to je bilo i očekivano. Sve više igara traži quad-core procesore.Iz prve ruke na masini iz potpisa igra se vuce, nebitno koja su graficka podesavanja. Isto ide bez obzira da li stavio 800x600 (performance, aa off, ax x1) ili 1680x1050 (quality, aa off, ax x4). Igra graficki ne izgleda nista specijalno, naspram BF3 koji na mojoj masini radi bez ikakvog problema. Optimizacija krs.
Evo ovako... Igra kod mene leti,iznenadjujuce dobro,s' obzirom da nemam zeljeni takt procesora za maximum performanse,totalno sam iznenadjen kako radi.Druga stvar,ocekivao sam i vise od same grafike,imate launcher sa opcijama kada pokrenete igru,a iste opcije imate i u samoj igri. Ocekivao sam i slajdere za podesavanje draw distance-a,ali ocigledno igra ima limitiran view distance,koji ne moze da se menja. Dakle,sve na quality,FXAA 3,anistropic samo 4 moze da se stavi. Ocekivao sam jos bolju grafiku nego ovo,ne kazem da je lose,ali,verujem da nisam jedini koji je ocekivao vise.
Dakle,igra trazi quad da bi se igrala lepo. Zavoleo sam ovu igru preko xbox-a,a vidim da cu je i sa zadovoljstvom preci i na PC-u.
Jos jedna stvar,postoji ocigledan bag u igri,kada npr. igrate i pritisnete ESC da pogledate mapu,kada se vratite u igru,imacete fps drop,koji se resava tako sto opet pritisnete ESC pa se vratite opet u igru,cudno,al' eto.
Ne znam,meni igra radi tecno i fino. Da,fraps ne radi u igri,a ni Afterburner. Bas cudno...
os jedna stvar,postoji ocigledan bag u igri,kada npr. igrate i pritisnete ESC da pogledate mapu,kada se vratite u igru,imacete fps drop,koji se resava tako sto opet pritisnete ESC pa se vratite opet u igru,cudno,al' eto.Ne znam,meni igra radi tecno i fino. Da,fraps ne radi u igri,a ni Afterburner. Bas cudno...
...mislim da je to do drivera, kad gledas mapu driver vrati klokove za 2D i tako ostanu zablentavljeni klokovi i posle...
I ja sam to pomislio,nista,ostaje da se ceka ili neki patch,ili novi driver. Ne nervira me to toliko,ali,malo je bas cudno dok se ne naviknes.![]()
J
Citam sad da nece na win7 x64, da li je do toga ili neceg drugo ne znam...
Pa to je bilo i očekivano. Sve više igara traži quad-core procesore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari