A koliko kosta igrica za ps3?
Nažalost ne postoji...Na njihovoj stranici L.A Noire za PC više puta su ih pitali i nemaju nameru da je portuju.Cool, mozda cak postoji nada za RDR.
meni lično baš i nije neki "good news everyone" pošto mi je igra turbo dosadna. imao sam jako velika očekivanja zbog hype-a kojeg su širili na sve strane a kad sam počeo da igram oladio sam se posle sat vremena. vožnja i pucanje su užasni a ostatak je prosečan (meni) tako da ...
Pih...Kod mene radilo 60 fps bez problema...Ma kakav dil, nego je losa optimizacija zbog engine-a koji su radili na konzolama sa vise jezgara, isti fazon i sa BC2 koji je zbog destrukcije radio bolje na x3, x4, dok je sa patchovanjem uspeo da izvuce pristojniji fps i na dual core-u...
Biće jačih tekstura 100%. Nisu oficijalni texture pack-ovi jedini koji izlaze za PC igre. Neko je mnogo dugo u console gaming priči pa je zaboravio kako to ide na PCu![]()
System Specifications:
• Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
• Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
• RAM: 2GB to 8GB
• Hard drive space: 16GB
• Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
• Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
• DVD Drive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari