Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Cool, mozda cak postoji nada za RDR.

U Svajcarsku je 70 franaka, sto ispada negde oko 5800 RSD

meni lično baš i nije neki "good news everyone" pošto mi je igra turbo dosadna. imao sam jako velika očekivanja zbog hype-a kojeg su širili na sve strane a kad sam počeo da igram oladio sam se posle sat vremena. vožnja i pucanje su užasni a ostatak je prosečan (meni) tako da ...

meni lično baš i nije neki "good news everyone" pošto mi je igra turbo dosadna. imao sam jako velika očekivanja zbog hype-a kojeg su širili na sve strane a kad sam počeo da igram oladio sam se posle sat vremena. vožnja i pucanje su užasni a ostatak je prosečan (meni) tako da ...

Upravo tako,igra je na fazon "tresla se gora,rodio se miš" mnogo bolja vest bi bila da su RDR najavili za PC,mada PC gejming je spao na "daj šta daš" tako da je i ovo sasvim dobra vest..

I koji je tvoj stav, da li ti je ok igra? Predpostavljam da je najverovatnije nisi igrao, ali ovako cisto pitam?

vidim ja da rockstar ima neki dil sa intelom % nvidiom / amd-om.

Uvek izbace toliko neoptimizovanu igu, da svi odmah kupuju samo zbog nje, nov hardver.

setite se sta je bilo sa Gta san Andreas, pa sa GTA IV ... pravac prodavnica.

Ma kakav dil, nego je losa optimizacija zbog engine-a koji su radili na konzolama sa vise jezgara, isti fazon i sa BC2 koji je zbog destrukcije radio bolje na x3, x4, dok je sa patchovanjem uspeo da izvuce pristojniji fps i na dual core-u...

Ma kakav dil, nego je losa optimizacija zbog engine-a koji su radili na konzolama sa vise jezgara, isti fazon i sa BC2 koji je zbog destrukcije radio bolje na x3, x4, dok je sa patchovanjem uspeo da izvuce pristojniji fps i na dual core-u...
Pih...Kod mene radilo 60 fps bez problema...

Kao što rekoh, neće biti jačih tekstura, ali je dovoljno da onaj lik uradi mod kao što je uradio za GTAIV i igra će biti nenormalno lepa :)

Biće jačih tekstura 100%. Nisu oficijalni texture pack-ovi jedini koji izlaze za PC igre. Neko je mnogo dugo u console gaming priči pa je zaboravio kako to ide na PCu :)

ja sam igrao do pre neki dan na xbox-u... završio je i prodao xbox, i kupio konfu iz potpisa..... igra jeee.... ništa posebno, to što su lepo uradili lica i grimase ne znači da su odlično odradili igricu....... grafika je nikakva..... utisak vožnje... klasična arkada, i to jako loše odrađena... šta više da vam kažem, igrica nije ništa posebno, izuzev grimasa.. :)

@kexi
Ha,ha ovo je original moj slucaj!Stim sto sam ja odigrao i RDR,a zatim i ja prodao konzolu!Sto se tice L.A slazem se sa tobom od reci do reci!Igra stvarno nije nista posebno koliko su je nahvalili,grafika mozda i bude malo bolja na PC-ju,ali nisam bas nesto optimista!Utisak voznja kao sto ti kazes je pravo razocarenje razocarenje,kao da nema nimalo fizike!Gameplay sam po sebi je zanimljiv dok se ne resi nekoliko slucajeva,a onda postaje monoton i zamoran,barem meni!

tačno prvih nekoliko slučaja su mi bili zanimljivi..... posle one gole žene... to smorilo više...... a RDR sam igrao pola sata i smorio me.... Misija ti da ubijaš zečeve...... ma teraj se bre.... ubijaj ih ti.....

Al ce da se przi u novembru, ima da skoci potrosnja struje ko luda :D

Ja izgleda vec mogu da se ispisem sa fakulteta :)

La Noire, BF3, Skrym... jos su mi ostali Fallout New Vegas, Witcher 2, Shogun 2 za prelazenje... :D

Uči školu, ****sh igrice.

Biće igrica i kad završiš ;)

Dobro sto si ovo napisao, ubedio si me.

Taman sam ozbiljno razmisljao da se sutra ispisem sa fakulteta ;)

Pa kad covek daje dobar savet, kako da ne poslusas. :p

Nista gore nema od cinjenice da 29. izlazi Battlefield 3 Beta, a ja 29. imam ispit + jos koji u oktobru! :(

A da ne pricam o drugim igrama, nemam ni toliko para da ih nabavim! :D (konzolas):)

Biće jačih tekstura 100%. Nisu oficijalni texture pack-ovi jedini koji izlaze za PC igre. Neko je mnogo dugo u console gaming priči pa je zaboravio kako to ide na PCu :)

Da, ti neoficijelni - apsolvirao sam na njima. Uvek imaju gomilu problema. Batali priču, od sada samo oficijelne. Ili ako me neko UBEDI da neoficijelni ne nosi tonu vizuelnih gličeva i nelogičnosti. Da, Krajzise 1, na tebe najviše mislim...

System Specifications:
• Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
• Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
• RAM: 2GB to 8GB
• Hard drive space: 16GB
• Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
• Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
• DVD Drive

• RAM: 2GB to 8GB - vrlo zanimljivo :D

Poslednja izmena:
U je 8gb rama. :D A i da stvarno je gtx580 u rangu sa 6850. :D Nije mi samo jasno na osnovu cega pisu ovaj totalno bezvezni system requirements?

Nazad
Vrh Dno