Šta je novo?

KZ2 downloadable content

Najavljeno jos DLC-a,pod nazivom Flash & Thunder Map Pack,za sredinu juna...

Link

Poslednja izmena:
Mogu da ga ... 6 evra za 2 mape !! Ovaj quest of booty , expansion pack za Ratchet and Clank, je jeftiniji , a on donosi brdo misija / questova itd . , a ovi naplacuju 2 redizajnirane mape toliko .

do jaja !
dajem 2 bubrega sad za 2 DLC-a
kad ce friking vozila da ubace ?

Poslednja izmena:
^to sam i mislio
nece vozila na radecu da budu
ajde ko ce od nas ovde da ozeni debelu,ruznu nemciu da dobijem karticu ?
nindza oces ti ? :D

Pa pise, sredina juna.

11. jun tacnije.

Malo slika:

ft3_large.jpg

ft10_large.jpg

ft12_large.jpg

ft1_large.jpg

Ostatak http://community.eu.playstation.com...id=bEN_Games_Killzone&message.id=25851#M25851

Poslednja izmena:
^to sam i mislio
nece vozila na radecu da budu
ajde ko ce od nas ovde da ozeni debelu,ruznu nemciu da dobijem karticu ?
nindza oces ti ? :D

Ma dosta mi je i moje nemice kod kuce,pa da moram jos jednu da namirujem neka fala nisam ja masina.Mogao bi ti jednu za promenu odma ce da bolje igras ima da gadjas sto posto.

^vazi
kad se ozenim nece mi dati da igram PS 3
ne ide zena i PS 3

Mislim dajte...ovo je vec bezobrazluk po meni!:mad:

Iako imam mogucnosti da nabavim DLC pitanje dal cu ga uzimati...Za te pare mogu lepo da uzmem i neki PS classic!

Jeste igrali malo duze bullet? Meni izazivao morsku bolest, mada verovatno moze da se navikne, na Vekti mi bas prijaju oni plavicasti tonovi..
Meni je Bullet Pure Awesomeness :D ;) Meni je taj nivo bio jedan od naj i u kampanji. Ovih dana odigram jedva samo jednu partiju dnevno tako da od morske bolesti jos nista...

Najavljeno jos DLC-a,pod nazivom Flash & Thunder Map

I oni ga vala smorise, kao nisu ih mogli izbaciti zajedno sa ovim mapama... :wall:
Mada imaju oni svoje razloge, da sada ne razglabamo i o tome ;)

^ e ovoje je isto Pure Awesomeness :D
Ha ha ha genijalno!

I oni ga vala smorise, kao nisu ih mogli izbaciti zajedno sa ovim mapama... :wall:
Mada imaju oni svoje razloge, da sada ne razglabamo i o tome ;)

Skroz su mogli da upakuju sve 4 mape za ovih 6 dolara. Sad ce da se podele igrachi na one koji uopste ne mogu da kupe DLC, na one koji nece da kupe, oni koji su kupili prvi a nece drugi, one koji ce kupiti drugi a iz nekog razloga nisu prvi.. i one koji imaju oba DLC-a.. genijalno :)

vec vidim sledeci DLC
1/2 mape (tj ako cete da igrate samo sa ISA ili HGH) 6 Eura... a za drugi frakciju jos 6 Eura ...

Meni ovo totalno nije jasno. Ne mogu da se žale da nisu zaradili pare pa da moraju da pokrivaju troškove prodajom mapa. Ajde da su sačekali pola godine ili tako nešto... Nek srede bre one servere prvo pa onda nek prodaju bele za obične bubrege.

Mislim pazi... da ti neko produzi uzivanje u igri tako sto napravi nesto novo, iz nule, iako to nije morao (kad nije bilo interneta nije bilo moguce tako nesto uraditi, kupis igru i to je to), onda ajde, zasto da ne naplate, ali nemoj biti dzukac i naplacivati ovako rano, uopste ne mogu da poverujem da su 4 mape sklopili za manje od 3 meseca, jedino da je ceo tim bio usredsredjen samo na to. Sve je to kao "sicja", ali 12 eura na vec preskupe igre ove generacije (za prosle konzole su bile 49.99 a ne 59.99$ ako se ne varam), nije malo bre. Ovo nije moglo da saceka pa da sad izbace sve 4 mape za 6 eura? Ko im donosi ove odluke ***..

Poslednja izmena:
Najbolje je da se informises koji map DLC je bolji pa se opredelis za taj...mozda ce za koji mesec da naprave neku akciju na PSN-u 4 mape za 10 e ili tako nesto....

Najbolje je da se informises koji map DLC je bolji pa se opredelis za taj...mozda ce za koji mesec da naprave neku akciju na PSN-u 4 mape za 10 e ili tako nesto....

Sta to znaci ljudima koji sanse nemaju da dodju do DLC-a? Recimo, POLOVINI evrope..

Igrao sam danas ovu mapu sa vozom, znaci ne svidja mi se uopste, samo cekam kad ce nesto da me opali s ledja, upao sam par puta izmedju vozova, ma konfuzno mi je skroz, ali ko zna mozda se naviknem.... :)

Pa kad se ozenis, das ultimatum zeni: ili igras PS3 ili ides u kafanu.......
Sta mislis sta ce izabrati? :d

ne,ne ultimatum, ili igram PS 3 ili jurim druge zene, tako cu da je skinem sa grbace. :D

nisu mape skupe,nego smo mi zemlje bez ljudskih prava.
12e podeljeno na 5, koliko je ? mnogo ? nije uopste.
ja ih razumem skroz, i ja bi muzao pare na ovako neto dobro. samo ako ne srede lag probleme pola igraca ce bataliti igru.

Poslednja izmena:
ne,ne ultimatum, ili igram PS 3 ili jurim druge zene, tako cu da je skinem sa grbace. :D

Nije to bas tako lako kao sto mislis mojoj je trebalo dugo da se navikne,a kad navikne i opet joj nije svedno videcete mozda se setite nekad mojih reci.
U svakom slucaju sretno vam bio ultimatum ili sta vec.

Super! Vidimo se na Bullet-u :D

Upravo sam probao Bullet sa botovima.

Mapa izgleda apsolutno fenomenalno, po meni je to ubedljivo najlepsa mapa u igri. Perfektna upotreba object based blura.

bludnici, sve vas treba najuriti iz klana ! :D

Mapa izgleda apsolutno fenomenalno, po meni je to ubedljivo najlepsa mapa u igri.

My Thoughts Exactly! :D
Samo sto igras sa botovima??? Pravac online! Nisi ti neki noob, a sta i da jesi!
I jos jedna stvar, pored svega, mapa je dosta duga, ali jako uska, tako da pri S&D kada se 20ak ljudi, a nekada i vise, nadje na jednom mjestu...

My Thoughts Exactly! :D
Samo sto igras sa botovima??? Pravac online! Nisi ti neki noob, a sta i da jesi!
I jos jedna stvar, pored svega, mapa je dosta duga, ali jako uska, tako da pri S&D kada se 20ak ljudi, a nekada i vise, nadje na jednom mjestu...

Nisam mogao da nadjem nikoga online da igra te mape, zato sam igrao sa botovima.

Tek sam sada provalio koliko bi Killzone bio fantastican kada bi bilo moguce igranje preko LAN-a.
Iako KZ2 ima odlican netcode, igranje bez imalo laga je onaj mali detalj koji snazno poboljsava celokupno iskustvo igranja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno