^to sam i mislio
nece vozila na radecu da budu
ajde ko ce od nas ovde da ozeni debelu,ruznu nemciu da dobijem karticu ?
nindza oces ti ?![]()
Meni je Bullet Pure AwesomenessJeste igrali malo duze bullet? Meni izazivao morsku bolest, mada verovatno moze da se navikne, na Vekti mi bas prijaju oni plavicasti tonovi..
Najavljeno jos DLC-a,pod nazivom Flash & Thunder Map
Pa kad se ozenis, das ultimatum zeni: ili igras PS3 ili ides u kafanu.......^vazi
kad se ozenim nece mi dati da igram PS 3
ne ide zena i PS 3
I oni ga vala smorise, kao nisu ih mogli izbaciti zajedno sa ovim mapama... :wall:
Mada imaju oni svoje razloge, da sada ne razglabamo i o tome![]()
Najbolje je da se informises koji map DLC je bolji pa se opredelis za taj...mozda ce za koji mesec da naprave neku akciju na PSN-u 4 mape za 10 e ili tako nesto....
Pa kad se ozenis, das ultimatum zeni: ili igras PS3 ili ides u kafanu.......
Sta mislis sta ce izabrati? :d
ne,ne ultimatum, ili igram PS 3 ili jurim druge zene, tako cu da je skinem sa grbace.
Nije to bas tako lako kao sto mislis mojoj je trebalo dugo da se navikne,a kad navikne i opet joj nije svedno videcete mozda se setite nekad mojih reci.
U svakom slucaju sretno vam bio ultimatum ili sta vec.
Mapa izgleda apsolutno fenomenalno, po meni je to ubedljivo najlepsa mapa u igri.
My Thoughts Exactly!
Nisi ti neki noob, a sta i da jesi!
My Thoughts Exactly!
Samo sto igras sa botovima??? Pravac online! Nisi ti neki noob, a sta i da jesi!
I jos jedna stvar, pored svega, mapa je dosta duga, ali jako uska, tako da pri S&D kada se 20ak ljudi, a nekada i vise, nadje na jednom mjestu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari