^to sam i mislio
nece vozila na radecu da budu
ajde ko ce od nas ovde da ozeni debelu,ruznu nemciu da dobijem karticu ?
nindza oces ti ? 😀
Meni je Bullet Pure Awesomeness 😀 😉 Meni je taj nivo bio jedan od naj i u kampanji. Ovih dana odigram jedva samo jednu partiju dnevno tako da od morske bolesti jos nista...Jeste igrali malo duze bullet? Meni izazivao morsku bolest, mada verovatno moze da se navikne, na Vekti mi bas prijaju oni plavicasti tonovi..
Najavljeno jos DLC-a,pod nazivom Flash & Thunder Map
Pa kad se ozenis, das ultimatum zeni: ili igras PS3 ili ides u kafanu.......^vazi
kad se ozenim nece mi dati da igram PS 3
ne ide zena i PS 3
I oni ga vala smorise, kao nisu ih mogli izbaciti zajedno sa ovim mapama... :wall:
Mada imaju oni svoje razloge, da sada ne razglabamo i o tome 😉
Najbolje je da se informises koji map DLC je bolji pa se opredelis za taj...mozda ce za koji mesec da naprave neku akciju na PSN-u 4 mape za 10 e ili tako nesto....
Pa kad se ozenis, das ultimatum zeni: ili igras PS3 ili ides u kafanu.......
Sta mislis sta ce izabrati? :d
ne,ne ultimatum, ili igram PS 3 ili jurim druge zene, tako cu da je skinem sa grbace. 😀
Nije to bas tako lako kao sto mislis mojoj je trebalo dugo da se navikne,a kad navikne i opet joj nije svedno videcete mozda se setite nekad mojih reci.
U svakom slucaju sretno vam bio ultimatum ili sta vec.
Mapa izgleda apsolutno fenomenalno, po meni je to ubedljivo najlepsa mapa u igri.
My Thoughts Exactly! 😀
Nisi ti neki noob, a sta i da jesi!
My Thoughts Exactly! 😀
Samo sto igras sa botovima??? Pravac online! Nisi ti neki noob, a sta i da jesi!
I jos jedna stvar, pored svega, mapa je dosta duga, ali jako uska, tako da pri S&D kada se 20ak ljudi, a nekada i vise, nadje na jednom mjestu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari