Ja testirao svojevremeno Kyro-a protiv starog originalnog MX-a, istina bio je Hercules Prophet i MX je bio u bolji, ne bas mnogo, ali bolji. E sad ako bi se testiralo protiv nekog MX400 shlj klase, tipa Eagle ili slicno, onda vec ne bih smeo da tvrdim...
Pa vrlo jednostavnoBogda je napisao(la):Ja momci ne znam gde vi nalazite osnove za svoje tvrdnje.
drapin je napisao(la):Uzmes MX stavis u masinu, instaliras drajvere i radis sa njim jedan dan, probas razne igre i bechmarkove. Onda ga izvadis, stavis Kyro i sledeceg dana radis sve to isto sa njim.
drapin je napisao(la):Pa vrlo jednostavno:
Uzmes MX stavis u masinu, instaliras drajvere i radis sa njim jedan dan, probas razne igre i bechmarkove. Onda ga izvadis, stavis Kyro i sledeceg dana radis sve to isto sa njim.
I eto ti vrlo solidne osnove, ja ne znam sta treba solidnije![]()
Bogda je napisao(la):Cudo kako sam ja uradio istu stvar i dosao do potpuno drugacijih zakljucaka. Doduse ja sam testirao na masini sa Duronom na 1GHz i 256 MB RAM-a.
Ti si ili testirao Kyro I koji radi na 115MHz ili si testirao u 640x480x16bita na nekoj shit masini.
Herculesov Prophet 4500 sa pristojnim procesorom je bog za bilo koji MX.
Ustvari sta ja imam nekoga da ubedjujem. Ako koza laze... Pogledaj na netu testove pa vidi kakva je situacija.
Bogda je napisao(la):Cudo kako sam ja uradio istu stvar i dosao do potpuno drugacijih zakljucaka. Doduse ja sam testirao na masini sa Duronom na 1GHz i 256 MB RAM-a.
Ti si ili testirao Kyro I koji radi na 115MHz ili si testirao u 640x480x16bita na nekoj shit masini.
Herculesov Prophet 4500 sa pristojnim procesorom je bog za bilo koji MX.
Ustvari sta ja imam nekoga da ubedjujem. Ako koza laze... Pogledaj na netu testove pa vidi kakva je situacija.
MUSTANG je napisao(la):Kyro ll odvaljuje i GTS-a u nekim visim rezolucijama i 32 bita a ne obicnog MX-ai to u 3D marku tj. nVidia marku
![]()
huuuuuuuuuuuu! Nece bolan!intel je napisao(la):ajde sad polako udahni, uzmi casu vode i kad budes dosao k sebi shvatices kakvu si glupost odvalio...
pozdrav
Combuster je napisao(la):Ne moze da stigne GTS-a ali GF2 Pro moze da sustigne....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari