Jel neko zna dokle su stigli sa postavljanjem optike? I da li će izdavati ostalima infrastrukturu kao što su to radili i za adsl2+?
TelekomSrbija Stara Pazova
Vidim da kopaju, ali ne celom duzinom ulice verovatno ce taj ostatak busiti pod zemljom? Pise na trakama TK kabl tako da je verovatno za optiku...
I da li će izdavati ostalima infrastrukturu kao što su to radili i za adsl2+?
Cek cek povecao ma vdsl paketima svim ili novim korisnicima. Jaooo nisam kod kuce da proverimUsput, MTS je povecao pakete, sada je 20/4, 50/8 i 100/10.
A i ping je enormno smanjen, sada mi ne prelazi 5ms unutar SR.
Mozda slucajno, ali ipak...
Ne, i pre povecanja je bio ping <5ms.Itekako ima veze smanjen ping sa vecom upload brzinom.
Cek cek povecao ma vdsl paketima svim ili novim korisnicima. Jaooo nisam kod kuce da proverim
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Postojeći korisnici biće postepeno migrirani na veće brzine slanja (upload) podataka paketa Net 20, Net 50 i Net 100, u skladu sa podacima navedenim u tabeli.
Molim vas da potvrdi neko da i box ide goreSvima povecavaju(postepeno ide) meni vec pusteno.
![]()
hvala covek trcim kuci da proverim ali je vest svakako ohrabrujucaPa jesam li ti potvrdio ovim SS sto si citirao?
Ne znam kako drugacije ali ovo je najbolji nacin.
Kaze Snezana da su im rekli da do kraja godine treba da bude pustena optika svima gde odrade, a na moje pitanje o optici i pustanju.
Sad idu NBG i Mirijevo, Zvezdara nakon toga itd.
Ja obozavam selo ali na zalost to ce ostati poslednje ako uopste i udje optika u selo. Moje kolege zive u 2 velika sela kod Smedereva i blizu je auto put i magistralno vodovi. Ako bude ista islo u selo javicu.Da delovi BG jer tu i zivim i logicno da sam za BG i pitao, ne?
Ja obozavam selo ali na zalost to ce ostati poslednje ako uopste i udje optika u selo. Moje kolege zive u 2 velika sela kod Smedereva i blizu je auto put i magistralno vodovi. Ako bude ista islo u selo javicu.
Moram ovde kod mene da pogledam i da pitam da li planiraju da idu na sela posto je Jagodina pokrivena solidno i jos uvek se radi pa cu javiti.
A sto se tice datuma pustanja to ni gosi. Direktor od mts ne bi znao da ti kaze zato samo opusteno
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Potpisujem da operateri nemaju pojma tj.imaju direktivu kako ko da prica za par meseci, na prolece, krajem godine, u aprilu itd...Ok. Hvala ti za informacije. Mada mi je jedna operaterka na četu pre par meseci rekla da će moj broj biti prebačen na optiku krajem 2018 godine. E sad možda je htela samo da me otkači. Ko zna. Mada se moje selo nalazi na manje od 5 km od Zrenjanina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari