Šta je novo?

Kvalitetniji Internet do 2020.- praćenje realizacije projekta "All-IP" transformacije

Ne to nego ce dostavna vozila to da odvaljuju na keca.

Danas sam saznao da je Aradac u planu da dobije optiku do kraja ove godine.:)

Mene danas zovu da mi uvedu telefon, iako sam im izričito naglasio da mi telefon ne treba i da ću ga uvesti samo zato što je uslov za uvođenje optike.
Uneli su to u napomenu prilikom prijavljivanja, ali očekivano, eto ih da mi uvedu telefon kroz paricu :)

Danas sam saznao da je Aradac u planu da dobije optiku do kraja ove godine.:)
Da ne budem pesimista. Kod mene u jagodini se kopa svuda redom i to vec mesecim. Ja sam mislio d aje moja zgrada vec vezana ali su tek juce iskopali i dovukli 20m do šahta ispred zgrade iako sam 100m od centrale. Meni su rekli pustaju krajem godine. Zamisli pored tolikih radova jos ne pustaju pa sad zamisli kad ce krenuti mesta koja imaju u planu! Ovde sve kasni pa ce i optika ali da kazem akde radi se nesto pa ce biti.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Mene danas zovu da mi uvedu telefon, iako sam im izričito naglasio da mi telefon ne treba i da ću ga uvesti samo zato što je uslov za uvođenje optike.
Uneli su to u napomenu prilikom prijavljivanja, ali očekivano, eto ih da mi uvedu telefon kroz paricu :)

:d
Koliko sam shatvio, neće moći da se podnese zahtev za optiku, ukoliko nemaš telefonsku liniju, pa možda nije loše da je uzmeš na vreme, da se ne razgrabi :d
(za one sa jeftinijim ulaznicama, nekada, u ovom milenijumu, je bila potrebna veza za telefonsku liniju)

I sad kad ti uvedu samo fixni (na paricu :d :d) plaćaš fixni koji ne koristiš i ne treba ti dok čekaš optiku koja će da dođe "za mesec, dva" / "na proleće"? :d

ODBIJTE telefon, nemojte im uzimati ni optiku (internet) ako ne daju bez telefona, dosetice se za koju godinu da ukinu obaveni telefon.

Da, odbicu 10-20 puta veci upload zbog 500 dinara mesecnog racuna.

To nije reket, cesto se podsete ljudi: da nema fixni kao uslov, onda bi net bio skuplji.
Medjutim, ne mozes davati "besplatan fixni" uz internet, jer onda oni koji ne mogu ili ne zele uopste internet ne bi uzeli fixni.

ODBIJTE telefon, nemojte im uzimati ni optiku (internet) ako ne daju bez telefona, dosetice se za koju godinu da ukinu obaveni telefon.

Potpuno se slažem da je telefonska linija apsolutna glupost i naravno da bih se ponašao kao što kažeš....do pre nekoliko godina.

Sada to posmatram kao "Koliko para za optiku?" Odgovara mi, ne odgovara mi. Sve što im plaćam računam da je cena internet paketa, a telefonski aparat i dalje neću imati i ta usluga kao i da ne postoji.

Evo ga kvalitetno postavljen banderski orman.

fd79c2738c89243250f1af67c7726743.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Verujem da si to ironicno napisao. Inace Kej i u Karadjordjevoj ulici takodji su tako postavljeni ormani na tik od zemlje sto bi se reklo, ince su svi vec isarani, a evo ga i jedan novi sveze odradjen.

Inace sto iskrivi telefon ?

Prilozi

• IMG_20180126_081014.jpg
    IMG_20180126_081014.jpg
    121.6 KB · Pregleda: 240
Ne poznaješ ti mindset ovde. Lep je primer, post odmah posle tvog. Negde bi se digli štrajkovi zbog te sume, ovde je: "Dobar dan, koliki je reket?".

Objasnili su i alfaunits i PJ. Porez koji placamo za fiksni se posmatra kao ukupan mesecni racun za optiku. Svi zivi provajderi imaju "reket" na neki nacin, makar oni koji su generalno dostupni. Nemam nameru da glumim ludilo i "strajkujem" pa da placam nekom 500 dinara manje za 20 puta sporiju konekciju.

Ve[emoji768 je napisao(la):
sus;5385526]Izvinjavam se Che, nisam te prepoznao.
Ipak ti kao štrajkbreher i nisi tako opasan, od tebe je opasniji staffer koji zloupotrebljava adminpow I briše drukčije mišljenje.

Астал да блиста бејби!

...
Imas ponude Net i net za korisnike fixnog - maltene identicna cena.
Inace si pragmaticno stedljiv pa malo cudi ovakav stav ali svejedno, cak i da je identicna cena za net sa i bez fixnog - izbor postoji.

Pa da li bi bilo normalno da odes u pekaru po kilo leba a da ti pekar kaze - moze al' samo ako ces da uzes i dzak cementa.

Jel' ti sad treba da vukljacis na ledjima i dzak cementa?

Od zapada treba da prihvatamo samo ono u cemu su bolji od nas (ako toga uopste ima [emoji14] ), a da se ratosiljamo tih bolestina sa "paketima" i svega drugog sto je apsurdno.

Astal da blista bejbi!

Mislim da ovaj klip nikad nije bio prikladniji, poklapaju se i mentalitet i situacija :D

Inace si pragmaticno stedljiv pa malo cudi ovakav stav ali svejedno, cak i da je identicna cena za net sa i bez fixnog - izbor postoji.

Pa da li bi bilo normalno da odes u pekaru po kilo leba a da ti pekar kaze - moze al' samo ako ces da uzes i dzak cementa.

Jel' ti sad treba da vukljacis na ledjima i dzak cementa?

Od zapada treba da prihvatamo samo ono u cemu su bolji od nas (ako toga uopste ima [emoji14] ), a da se ratosiljamo tih bolestina sa "paketima" i svega drugog sto je apsurdno.

Astal da blista bejbi!
Dobro, ali nisu jedini, otidji kod bilo kog kablovskog distributera i reci, dobar dan ja hocu internet, a oni kazu, moze ali moras i TV, ali meni ne treba TV, e pa onda ne moze.
Isto ti je to, ali svi nesto kao po tome pljuju TS a kablovske niko.
Verujem da je vecini potrebniji TV nego fix, ali pricamo o konceptu gde ti uz jednu uslugu guraju i drugu bez mogucnosti da sam biras da li ti ista treba ili ne.
Drugo, ovi guraju fix jer im je to prvenstvena delatnost bila i na to su od vajkada imali monopol, fix umire ali normalno zele jos zarade, ali oni ti naplate trosak od 650 din jel tako, a kablovski ti takodje trosak u vidu TV naplate duplo vise 1200+ dinara. Konkretno u mom slucaju.
Meni treba net ne treba mi fix, oni naplate i fix.
Drugo kad sam bio na kablovskom, meni treba net ne treba mi tv jer ga ne gledam a oni mi to naplate i to duplo vise od TS-a i to nikom ne smeta.
Niste pojedinci realni, pristrasni ste i napadate sam TS po tom pitanju, a treba sve.
Da se izborimo da i kad si na kablovskom ako ti ne treba da ne placas tv, kao i za fix.
E to je posteno i prava stvar. S tehnicke strane oba su moguca.

nije moguce razdvojiti kod kablovskih operatera sem ako ukinu analognu tv i sve skrembluju (sto mnogima ne bi odgovaralo)

Nazad
Vrh Dno