Kako će to da se skida i prodaje u "staro gvožđe"...
Da ne budem pesimista. Kod mene u jagodini se kopa svuda redom i to vec mesecim. Ja sam mislio d aje moja zgrada vec vezana ali su tek juce iskopali i dovukli 20m do šahta ispred zgrade iako sam 100m od centrale. Meni su rekli pustaju krajem godine. Zamisli pored tolikih radova jos ne pustaju pa sad zamisli kad ce krenuti mesta koja imaju u planu! Ovde sve kasni pa ce i optika ali da kazem akde radi se nesto pa ce biti.Danas sam saznao da je Aradac u planu da dobije optiku do kraja ove godine.![]()
Mene danas zovu da mi uvedu telefon, iako sam im izričito naglasio da mi telefon ne treba i da ću ga uvesti samo zato što je uslov za uvođenje optike.
Uneli su to u napomenu prilikom prijavljivanja, ali očekivano, eto ih da mi uvedu telefon kroz paricu![]()
ODBIJTE telefon, nemojte im uzimati ni optiku (internet) ako ne daju bez telefona, dosetice se za koju godinu da ukinu obaveni telefon.
Ne poznaješ ti mindset ovde. Lep je primer, post odmah posle tvog. Negde bi se digli štrajkovi zbog te sume, ovde je: "Dobar dan, koliki je reket?".
Izvinjavam se Che, nisam te prepoznao.
Ipak ti kao štrajkbreher i nisi tako opasan, od tebe je opasniji staffer koji zloupotrebljava adminpow I briše drukčije mišljenje.Ve[emoji768 je napisao(la):sus;5385526]Izvinjavam se Che, nisam te prepoznao.
Mislis da bi ti paket bez telefona bio isto? Ne bi, pogledaj vani.Sutra ces u racunu za struju da placas i TV pretplatu....
Inace si pragmaticno stedljiv pa malo cudi ovakav stav ali svejedno, cak i da je identicna cena za net sa i bez fixnog - izbor postoji....
Imas ponude Net i net za korisnike fixnog - maltene identicna cena.
Da, odbicu 10-20 puta veci upload zbog 500 dinara mesecnog racuna.
Dobro, ali nisu jedini, otidji kod bilo kog kablovskog distributera i reci, dobar dan ja hocu internet, a oni kazu, moze ali moras i TV, ali meni ne treba TV, e pa onda ne moze.Inace si pragmaticno stedljiv pa malo cudi ovakav stav ali svejedno, cak i da je identicna cena za net sa i bez fixnog - izbor postoji.
Pa da li bi bilo normalno da odes u pekaru po kilo leba a da ti pekar kaze - moze al' samo ako ces da uzes i dzak cementa.
Jel' ti sad treba da vukljacis na ledjima i dzak cementa?
Od zapada treba da prihvatamo samo ono u cemu su bolji od nas (ako toga uopste ima [emoji14] ), a da se ratosiljamo tih bolestina sa "paketima" i svega drugog sto je apsurdno.
Astal da blista bejbi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari