Šta je novo?

Kvalitetniji Internet do 2020.- praćenje realizacije projekta "All-IP" transformacije

Ovo je za BOX pakete.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa dajte box2 tv i internet, bez fiksnog. Ali sipak. I dalje uvaljuju fiksni, koji mnogima ne treba uopste. Razumem da je fiksni kao bakarna parica bio preduslov za adsl/vdsl, ali sta ce on uz optiku?

Poslednja izmena:
Da bi se uzimalo :) I da se ne placa, onda bi ti net bio skuplji za toliko (otprilike je tako u SLO i HR, a negde nemas ni opcija fixnog, vec ga dobijas uz sve), *** :(

Preduslov bakarne parice =/= obaveza imanja i plaćanja usluge govornog saobraćaja. Nego neće oni da se odreknu te kinte. Kao što su mogli da odrade da imaš xDSL bez da imaš uslugu fixne telefonije (nekad nisu hteli ni IPTV da daju bez interneta pa ih je konkurencija "motivisala" da to omoguće) a nisu hteli tako će i sa optikom po starom sistemu da piče: fixni + XYZ usluge.

Gde im je tu box 4 paket?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ovo je sastavio neki partijski retard. Bože dragi baci jednu munju da pregori ceo mts pa da idemo iz početka. Pa ovo je u najmanju ruku retardirano.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Hteli ste državni Telekom...eto vam sad šta se bunite :)

Ne zezaj, da su ga prodali, moglo bi bez fiksnog za svega 3500 najnizi net, pa bi te video :)

Svaki cas ovi ne-drzavni dizu cene, te zbog evra, a nikad ga ne vrate zbog evra, te zbog povecanja troskova, te jer im B92 i Prva traze povecanje cene, itd. itd... i nikada ne daju starim korisnicima povoljnosti koje novi dobijaju za dobar dan, nego im jos laziraju datum objave vesti.

Ista bagra, samo sto taj novac ide direktno vani, od ovoga barem nesto ostane u drzavi.

Ovo je preskupo i ovo im nece proci, nadam se da ljudi nece ovo uzimati i da ce ih to naterati da koriguju cene.
Meni recimo treba najvise 150/20+tv a to nigde nema ne treba mi ni HD ni dodatni stb ni 72h unazad, a ja to ne vidim a to bi mi odgovaralo+ plus ajde i fix posto bez toga nece da moze.
Dakle toga nema za iole normalnu cenu.
Bezveze. Mada menjace oni to do kraja godine 101%.

Ma vidite li ljudi da je to to jos iz 6.6.'17. u ono doba kad su kacili neke cenovnike, pa povlacili pa opet kacili i opet uklanjali...

Ma ovo je neko neuko tatino dete napravilo da se kaze da je radilo nesto. Ja verujem da ce biti mnogo bolje, ali moram da ih *****.... jer tolima firma ispadne smešna sa ovakvim stvarima.

Kod oriona je 1000/100 2999din, tako da sumnjam u aktuelnost dokumenta sa prethodne strane. No živi bili pa videli [emoji5]

Sent from my A0001 using Tapatalk

Kod oriona je 1000/100 2999din, tako da sumnjam u aktuelnost dokumenta sa prethodne strane. No živi bili pa videli [emoji5]

Sent from my A0001 using Tapatalk

To je bilo na akciji ta cena, a o pokrivenosti Oriona kao i samom Orionu ne treba trositi reci. Presmesna firma i krajnje neozbiljna:banana:

Sto se tice ovog zadnjeg okacenog cenovnika, ako je tacan dzaba su ulagali u infrastrukturu po ovim cenama ovo je ne preskupo nego iznad toga, a pritom brzina od 250mbita za dl postoji kod Ikoma bez optike podavno :d

Poslednja izmena:
To je bilo na akciji ta cena, a o pokrivenosti Oriona kao i samom Orionu ne treba trositi reci. Presmesna firma i krajnje neozbiljna:banana:

Sto se tice ovog zadnjeg okacenog cenovnika, ako je tacan dzaba su ulagali u infrastrukturu po ovim cenama ovo je ne preskupo nego iznad toga, a pritom brzina od 250mbita za dl postoji kod Ikoma bez optike podavno :d

Orion preuzima Targovu infrastrukturu, tako da je to pretpostavljam razlog za mtsovo ubrzano delovanje po novobeogradskim blokovima.

Što se same ozbiljnosti tiče, nemam previše iskustva sa orionom, pa ne mogu da sudim, ali mislim da je za nas kao krajnje kupce veoma bitno da postoji konkurencija.

Ne znam dali se sećaš koliko je SBB važio za ozbiljnu firmu kada je počeo ubrzano da deluje, tamo početkom 2000ih? :)

Ma naravno samo nek bude konkurencije bolje za nas :)

Sto se Oriona tice, imas temu ovde Orion na forumu ovo mi je bilo i vise nego dovoljno https://forum.benchmark.rs/showthread.php?229973-Orion-Telekom&p=5161195&viewfull=1#post5161195, pa mozes tamo da prelistas, ja sam nekad bio kod SezamPro-a (stari naziv Oriona) i bili su Boze sacuvaj, progledao sam kad sam bio presao sa njihovog ADSL-a na MTS-ov tj Telekomov. A onda sam opet progledao kad sam pobegao na kabl :)

Da te ne lazem ne upotpunosti, ali mi se cini da su i tad bili ozbiljniji od Oriona bar za pola koplja :)

EDIT: Geneijalci iz Telekoma svakako nesto rade sa sajtom https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi

http://prntscr.com/gasb9w

Poslednja izmena:
Verovatno povecavaju UO na 36 meseca,malo im samo 24

Hoce li biti nesto od ovih radova po selima i prigradskim mestima-ono kao Ovca,Borca itd..

Ako ima gusto zbijenih zgrada mozes da se nadas, ako nema onda mrka kapa.

Ne postoji konkurencija, sto ranije to shvatite i razmisljate u tim okvirima, pre ce vam biti lakse u zivotu :)

Mene samo jos samo Internet pristup zadrzava u ovoj drzavi jer još uvek nisam imao poslovnih problema. VDSL radi stabilno. Mučim se sa uploadom ali pregura se nekako. Ako usseru krake i sa Internetom dovidjenja.

Ne postoji konkurencija, sto ranije to shvatite i razmisljate u tim okvirima, pre ce vam biti lakse u zivotu :)

Ovo je tacno, al kao lazes sebe pa ti bude lakse :d

Nego, ovo su cene koje je neko okacio malopre MyMRlNt.jpg a ovo su cene koje su prve bile osvanule na MTS-ovom sajtu kad je tek krenula prica oko optike Beobrazluk.png

Pa vi vidite zasto im sajt ne radi ceo dan, i zasto je ulaganje u infrastrukturu MTs-a bacen novac :mad: pogotovo kad se uporedi sa ovakvom ponudom (koja je nazalost dostupna u Subotici i mozda okolini) optika.jpg

Nesto malo bolje, ali ne nesto preterano za tu ponudu u Subotici.
Dobra cena je kada budu nudili 1 gbps za cca ~3500 din kao sto je Orion nudio.

... pogotovo kad se uporedi sa ovakvom ponudom (koja je nazalost dostupna u Subotici i mozda okolini) Pogledajte prilog 234991

Nije na zalost vec na radost ili srecom dostupna "barem" u Subotici.
Tvoja recenica bi bila korektna (ispravna, dobra) da si napisao "... koja je na zalost samo dostupna u Subotici..." ;)

A ta ponuda "ST Cable" je za prva dva paketa izuzetno dobra (štediša i start), koji su da naglasim sa telefonom.
Ja na RV imam 40/4 za 1.595rsd (da, da, samo 40/4 jer NECU da potpisujem novu ugovornu obavezu pa me tretiraju kao gubavca i za iste pare mi daju 25% manji DL nego sto mi sleduje za pare koje placam :mad:).

Objektivno, nikome ko surfuje, skida filmove, na oblak prebacuje pomalo nesto i slicne stvari radi, ne treba vise nego sto ta dva paketa nude.
Ja bi bio sasvim zadovoljan sa štedišom a uzeo bi start jer je samo tristotinjak dinara skuplji.
Mislim da su ovi ostali paketi trebali biti nesto jeftiniji, da im cena nije vise nego duplo veca iako paketi brzinski jesu duplo brzi, vec da su "samo" za 2/3 nizeg paketa skuplji mozda 3/4 ili barem za 4/5 od cene prethodnog. Ovako ispade da kaznjavaju one koji hoce (ili im treba) veca brzina umesto da im daju "popust" na velicinu...

Poslednja izmena:
Beotel jeste prvi ISP u našoj zemlji ali ova optika koju nude je baby steps. Ne razumem ovoliko limitiranje brzine, ali dobro. Bice optike vise nego koaksijalnog kabla uskoro :)

Ovo je tacno, al kao lazes sebe pa ti bude lakse :d

Nego, ovo su cene koje je neko okacio malopre Pogledajte prilog 234989 a ovo su cene koje su prve bile osvanule na MTS-ovom sajtu kad je tek krenula prica oko optike Pogledajte prilog 234990

Pa vi vidite zasto im sajt ne radi ceo dan, i zasto je ulaganje u infrastrukturu MTs-a bacen novac :mad: pogotovo kad se uporedi sa ovakvom ponudom (koja je nazalost dostupna u Subotici i mozda okolini) Pogledajte prilog 234991

To je bio drugi cenovnik, a ne prvi. Meni ni ovaj prvi nije nesto povoljan, a ovaj drugi necu ni da komentarisem. Ali ista je prica bila kada su prelazili sa klik na net pakete.
Prvi je bio:

Prilozi

• 2017-05-12+19-30-20.jpg
    2017-05-12+19-30-20.jpg
    309.7 KB · Pregleda: 241
Poslednja izmena:
Prvi cenovnik nije povoljan u odnosu na sta? Ima li neko da nudi jeftiniji net, a da ga nema samo u jednom bloku zgrada?
*Istina MTS jos nije dostupan ali kada bude bice dostupan masovno/svima, a ne lokalno/nekolicini.

Proći će godine pre nego bude masovno dostupno...

Vrh Dno