D
Deleted member 30833
Guest
Koje sredstvo koristiti za čišćenje podloge SteelSeries QcK Medium?
Iz zgloba igram, oduvek tako, nikad mi ne treba vise prostora od ovoga, jedino sto se ja mozda pomeram u stolici, namestam, pa onda pomerim i podlogu da me isprati, ali mi ne zafali prostora nikad u tom smislu pomeranja ruke..Kako igraš na toliko maloj podlozi? Nije da igram na 0.02, ali i dalje premalo deluje.
Iskopiraše domaću Machina Ultima.Tempered Glass Mouse Mat - Razer Atlas | Razer United States
A premium tempered glass mouse mat compatible/optimized for optical sensors for quick and quieter swipes.www.razer.com
Za koju pitaš ?Zanimljivo, nisam to nikada video. Ima li negde kod nas da se kupi, koje su cene?
A Machina Ultima iskopirana od SkyPADa.Iskopiraše domaću Machina Ultima.
Kasno video poruku, moje izvinjenje.kako se pokazala posle nekog vremena?
Koriscenje misa iz zgloba > koriscenje iz lakta. Promenite mi misljenje 😁Iz zgloba igram, oduvek tako,
Uzeo sam HP podlogu, bolja je od svih tih "plivajucih"...Kasno video poruku, moje izvinjenje.
Još uvek je koristim, super podloga za tako male pare. Nije se raspala, ali je do sad još uvek nisam prao u dubokoj vodi pa ne znam kako će na to reagovati.
Hvale je, a fora je u tome što je u pitanju neka Asusova podloga brandirana kao Ikea. Ikea je imala neku kolaboraciju sa Asusom oko Ikeine "gaming" linije proizvoda, otud...Ne znam ljudi , meni podloga iz Ikea kida , prelopo klizi i lako se cisti ali se zato lako i prlja![]()
Hmmm moguće, surak mi je poklonio a on je uzeo drugu ikeinu iz ponude. Ono sto mogu da potvrdim jeste da uz lightspeed miševe (logitech) kada igras po njoj predobar osećaj. Ne mora logitech koji god da je na tu foru lagan i brz, stvarno solidna podlogaHvale je, a fora je u tome što je u pitanju neka Asusova podloga brandirana kao Ikea. Ikea je imala neku kolaboraciju sa Asusom oko Ikeine "gaming" linije proizvoda, otud...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari