Ako platis unapred to sto uzimas/kupujes i ako prodavac nudi opciju CC paket to ti je najjeftinije, izadje 340 dinara do 3kg ili Post Express sa opcijom da se paket preuzme u Posti 300 dinara do 0,5/350 dinara od 0,5-1/400 dinara od 1-2kg itd..., imas na njihovom sajtu cenovnik samo za jeftiniju cenu bitno je da nema otkupa.Koja kurirska služba bi sada bila najjeftinija za paket do 2kg, normalnih dimenzija?
Uzimam stvar od 200 din a post expres i to kao CC uzima 500 din!!! Bezveze.
Ja dok sam slao preko njih pakete, specifikaciju fakture nisam ni gledao samo plaćao i onda skontam jednom da se dosta puta desilo da su me zakinuli za tu gramažu, šaljem do pola kila sve a na par faktura par stavki po 7,8 kilograma... Nije do para problem naravno, i korektni su oni, uz reklamaciju sve su ispravili ali opet nije poenta da ja moram njih da proveravam svaki put...Danas mi DExpress isporucio posiljku bez vrijednosti/otkupa za ~780 dinara, bez dodatnih usluga, realna tezina oko 1 kg.
Otpremnica je prelijepljena, na poslednjoj stoji 3.2 kg. Jako ocigledno da se neko igra i ljudima pravi neosnovan trosak!
Momak koji je dostavio posiljku kulturno objasnio da uslikam sve na vagi, ali neotvoren paket sa vidljivom otpremnicom i racunom koji mi je izdao, i da podnesem reklamaciju!
Ali ne radi se o 300 dinara, nego kako da stanemo ovom u kraj?
Trzisna odavno ne radi svoj posao... Mora valjda postojati mehanizam da snose posledice zbog ovakvih radnji, jer ocigledno to rade selektivno?! Ovo je cisti kriminal i kradja!
Pokusaj sa postanskom inspekcijom.Trzisna odavno ne radi svoj posao... Mora valjda postojati mehanizam da snose posledice zbog ovakvih radnji, jer ocigledno to rade selektivno?! Ovo je cisti kriminal i kradja!
Danas mi DExpress isporucio posiljku bez vrijednosti/otkupa za ~780 dinara, bez dodatnih usluga, realna tezina oko 1 kg.
Otpremnica je prelijepljena, na poslednjoj stoji 3.2 kg. Jako ocigledno da se neko igra i ljudima pravi neosnovan trosak!
Momak koji je dostavio posiljku kulturno objasnio da uslikam sve na vagi, ali neotvoren paket sa vidljivom otpremnicom i racunom koji mi je izdao, i da podnesem reklamaciju!
Trzisna odavno ne radi svoj posao... Mora valjda postojati mehanizam da snose posledice zbog ovakvih radnji, jer ocigledno to rade selektivno?! Ovo je cisti kriminal i kradja!
Ovo se na terenu često dešava, svaki paket koji se šalje ide na vagu.Danas mi DExpress isporucio posiljku bez vrijednosti/otkupa za ~780 dinara, bez dodatnih usluga, realna tezina oko 1 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari