Šta je novo?

Kurirske službe

Kakva je situacija sa otkupom u evrima? Znam da je pre moglo preko Aks-a, da li to radi još neka kurirska služba ?

Porucivao neki kofer sa alatom, preko Bexa putovao 2 dana, stigao sav izubijan... Prodavac poslao novi, stigao citav, 3 dana putovao.

Katastrofalni su.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Manjak ljudi, beze kuriri...
Nista mnogo losija situacija nego generalno u drzavi :)

Meni isto tako za bilo koji veci iznos.
Zadnji put, otkup 20000din, doneo 100 evra i 8000din.
Pretprosli, 50 dolara i ostatak u dinarima. :D

Ja to tako ne bih primio ni u ludilu :)
Rekao bih mu da proda na menjacnici il sta vec i da mi donese u dinarima tacan iznos.

Odavno nista ne saljem njima a ni Beksom.
Samo Daily i PE.

Pa to realno nije do kurira nego do primaoca... Cesto primalac paketa ima deo/ceo otkup u eurima npr... Ja npr uzimam eure ali ih menjam u menjacnici i posle posiljaocu u dinarima ide otkup.

Kakve su to da izvinete **********? Da li ste realni da primate dolare i evre od kurira?
Sta mene briga ako primalac placa u pezosima ili rupijima, nasa valuta je dinar i tu se stavlja tacka.

Do sada je uvek kurir ispred mene otvarao onu plasticnu, nazovi kovertu, gde se nalazi tacan iznos u din.

I jos neko to da opravdava, boze me sacuvaj

+1
Sve je rečeno.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Možda je kurire mrzelo da idu u menjačnicu pa su se poslužili vašim parama (dinarima) [emoji16]

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ja tu ne vidim problem, čak mi vise i odgovoraju evri zbog toga sam i pitao.

Ma ja odnesem u menjacnicu i zamenim.
Nije mi problem pa nisam ni pravio problem kuriru koji je inace korektan lik.

Pa to realno nije do kurira nego do primaoca... Cesto primalac paketa ima deo/ceo otkup u eurima npr... Ja npr uzimam eure ali ih menjam u menjacnici i posle posiljaocu u dinarima ide otkup.
Ne nego je do Žele Zeke.
Evo ga primer: Kurir uzme 100 evra od primaoca, naravno računa mu ispod donjeg kursa. Tih 100 evra na kojima je već zaradio ne menja u menjačnici već donese kao otkup i naravno računa po višem kursu. Time je zeznuo i jednog i drugog. Sličnog olosa od kurira imam ovde u bex-u. Prijavljivao sam ga, ali ne vredi kakva firma takvi radnici.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Koliko ce izadje postarina posto saljem telefon
otkup je 3200? tj i da posalje meni pare grad beograd

Ma greska hteo reci da saljem telefon iz jagodine ka beogradu
Preko poste koliko bi bila postarina? post express?

Ma greska hteo reci da saljem telefon iz jagodine ka beogradu
Preko poste koliko bi bila postarina? post express?

Od 250-330 din u zavisnisti kako se novac vraca, ako leze na racun onda je oko 250 din pod pretpostavkom da je slanje danas za sutra do 19h i da je posiljka laksa od 500gr.

Što se primanja i plaćanja evrima tiče, kod AKS je to dodatna zarad kurira. Ne smeju da ih prime, niti isporuče, ali rade i jedno i drugo. Vidim da je neko napisao da je za 20.000 dobio 100€ + 8000, a verujem da si pokušao to da platiš evrima, bilo bi 100€ + 8.300.
U paket Shopu sam jednom naleteo kako otvaraju koverte (one njihove) sa parama, sve nove koverte, ne zalepljene, slažu novac na gomilu i predpostavljam da će onda da vraćaju nazad kako njima odgovara.

Meni novac uvek ide na račun, pa nemam taj problem, ali da mi donese EUR po 120, meni pazar ostaje kratak, jer je fiskalni račun već poslat sa robom.

Gde se nalazi AKS shop Konjarnik?

Na sajtu kaže Vojislava Ilića 141 ali me ta adresa upućuje na lokaciju bivše Precizne mehanike gde sada grade tržni centar

Sada je tamo na okretnici Šumice na raskrsnici Ustaničke i Vojislava Ilića gde kreću prigradski Lastini autobusi.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

IMG-20190212-232150.jpg

Da li ovo realno? Da ne spominjem to što prilikom poziva uvek kažu da će biti do kraja dana isporučeno. I tako već danima. Da mi je neko pričao, rekao bih mu da laže.

Pravac u magacin.. od 10 kupovina sa Royalom, 3 puta nije donet paket pa sam isao u magacin da ga preuzimam.. Eto i sutra ocekujem prijem paketa, naravno od Royala pa da vidimo.

Hm... pohvala za Post Ekspres. Juče poslao paket, ovog trena legao novac na račun.

Vrh Dno