Da opisem zadnje iskustvo sa AKS-om.
Porucen monitor u cetvrtak, i jasno sam rekao da mi posalju poruku / obaveste kada predaju paket da znam kada mogu da ocekujem.
Nema poruke, nema nema nema, sve velim nisu poslali. U sledeci cetvrtak znaci za 7 dana zovem da vidim sta se desilo i zasto nije poslato.
Kaze poslat je paket u ponedeljak i daju broj za pracenje, otvaram pracenje pise u utorak ( u ponedeljak poslato ) na isporuci - vraceno u magacin, onda u sredu nista pa u cetvrtak isto na isporuci - vraceno u magacin...
Nije mi jasno sta se desava jer niti me je ko zvao niti je dolazio.. Cekam petak da vidim da li ce stici, ne stize u petak.
U ponedeljak vec vidim status Unet povrat, zovem ovaj njihov raspali kol centar, gospodja pocinje da prica ono sto ja vidim na pracenju, reko to znam i sam, zanima me zasto se paket vraca i kada je to pokusana isporuka posto mene niko nije zvao sigurno ? Kao ja to ne znam, znam samo sto pise ovde, reko dobro kome mogu da se zalim ja, kaze pisite mail na reklamacije, pazi da ne pisem, uzaludan posao..
Zovem magacin njihov da vidim o cemu se radi, kaze kolega je pokusao dva puta urucenje zvao vas je ne javljate se.. reko izvucite listing ako me je zvao recite koliko novca da vam dam..
Sta da radim sada, kaze pa unet je vec povrat posiljka je spremna za otpremu ne moze nista, reko jel fizicki jos tu, kaze jeste ali je utovareno u kamion, pa reko stovarite je doci cu da uzmem, kao pa ne moze to kolega, ako mozete vi dodjite..
Ja dolazim u magacin sa drugarom, prvo kada sam video kako onaj baca one posiljke na kamion nije mi bilo dobro, drugo to je tako nakrcano i sabijeno jedno na drugo da bi nam trebalo dobrih sat vremena da sve pomerimo nadjemo paket i vratimo.. odustajem naravno..
Srecom bila neka normalna zena pa unela u sistem kada se vrati za BG u glavni magacin da vrate ponovo na isporuku da ne vracaju posiljaocu.
Posle dva dana, sasvim slucano srecem AKS kurira u gradu, reko jesi ti za tu ulicu, kaze jesam, imas li paket za mene, cek kaze da vidim, imam, za koliko si na adresi kaze za sat, sat i po, reko dobro bicu kuci. Dostavio je i onda sam video da pojma nema ni gde treba da dodje ni gde ulica ide dalje ni kako da nadje sledeceg i slicno, izgleda da je novi.
Tako da jedan sveopsti bezobrazluk cime se sluze i sta koriste, lepo okreni, zovni reci necu moci da isporucim i kraj price a ne zvao sam ne javljate se...