Nesto i kod njih skripi...
Ocekivao sam posiljku od PE koja i meni takodje dodje u prepodnevnim satima, i negde oko 14h samo vidim na broju za pracenje da sam izvesten, a niko niti je pozvao niti je dolazio, pa sam morao na postu da preuzmem.
ali ubedljivo najgore iskustvo sa city expresom sam imao...
narucim paket nekih delova za auto, vrednost oko 20k
-uvece u 19.30 dobijam obavestenje da imaju paket za mene i da do 20h mogu paket da preusmerim u paket shop.
naravno poruku sam video tek oko 20.05 tako da ta opcija nije iskoriscena jer su dali suvis emalo vremena za to.
Tu je vec krenulo lose...
-sutradan ocekujem posiljku koja mi je jako bitna, i za koju sma dobio obavestenje da stize...ne dolazi celo prepodne...
Oko 15h napustam kucu, i nekih pola sata zove kurir i zali se da ne moze da nadje adresu. Kazem mu da jednostavno ukuca u gugl, on kaze da nema internet...
Objasnim usmeno gde treba da dodje,, i da sam ja u medjuvremenu otisao, i dogovorim se sa njim da dodje odmah ujutro.
-ujutro 8.30 zovem kurira da ga "podsetim" da dodje sto pre.
Kurira kaze da je zaboravio paket, tj nisu mu utovarili, i ako bi trebalo da ima dve isporuke...
Tu popi3dim...petak je, sutra je subota.
-zalim se dobavljacu, oni dogovore da paket dostave odmah ujutru na OMV pumpu posto je njihova greska ili da ja u toku dana dodjem do magacina city expresa na radio faru.
-subota jutro, paket po statusu nije mrdnuo do OMV pumpe, i dalje se nalazi u magacinu.
palim kola i pravac radio far magacin city expresa.
sat vremena provodim tamo, niko ne moze da locira gde je paket, vracaju kamere sa video nadzora, kao da je u zemlju propao paket od 20kg
na kraju sef poziva kurira od koga sam sacuvao broj...
On smuseno odgovara da je paket kod njega,
izneo je paket bez skeniranja i prakticno ukrao paket iz magacina.
Magacin zaduzen za paket, a od mene je mislio da uzme pare...
ma katastrofa.