Vidi, ne radi se o tome, zaboravio sam navesti, po ugovoru koji je Limundo napravio, kada prodavac proda nesto preko njihovog sajta i ako kupac izabere slanje City Express-om po povlascenoj ceni, kupac mora prodavcu uz cenu predmeta koji je kupio da uplatih i tih 286 dinara za postarinu i to placa posiljalac kuriru prilikom slanja. Samo u tom slucaju je povlascena cena.Naravno da je problem što nisi dobio odgovor na to pitanje, na bilo kom od dva mesta gde si pitao, ali zapravo, kao što ti @Mali Perica nije bilo potrebe ni da pitaš, već pogledaš cenovnik kurirske službe.
U praksi, da si poslao, sasvim realno da bi bilo naplaćeno po toj posebnoj ceni, ali ti bi trebalo da očekuješ cenu po cenovniku kurirske službe, prema masi plus dodatne suluge.
Lako je to raditi kad imas nove stvari i orginalnu ambalazu ali kad prodajes nesto polovno i kad moras krojiti kutiju za pakovanje + okolo zastita to je druga prica.Kada nešta prodaješ slanjem prvo se krene od veličine ambalaže i težine pa se ide dalje, radio sam to za inostranstvo pa sam prvo morao da biram dimenzije ambalaže pa da merim upakovan proizvod i da li mogu da prodju dva proizvoda u istoj tarifnoj grupi da bih definisao cenu proizvoda+poštarina a ovo kod nas je smejurija, napecao si se i pošalji čoveku sa minimalnim gubitkom da ne bi pukao u daljim kombinacijama a vidim da je limundo pa nastavi sa pecanjem na licitacijama.
Ista situacija je kod mene ali sa City-em bila pre manje od mesec dana. Posiljku su zaprimili u magacinu u Nisu a dostavili je tek posle 5 ili 6 dana. Izvrsim nuzdu po takvoj brzoj posti. Od svih posta sa kojima sam imao prilke da saradjujem oni su mi najgori.City Express, nisu se ni potrudili da provozaju paket malo pa vrate u skladište, ko što inače rade
Pogledajte prilog 474068
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari